ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ. ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΝΑΖΗΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟ-ΠΟΙΜΝΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ-ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ! ΜΠΗΚΑΝ ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ……

Αφού απαγορεύθηκε η πρόσβαση στην Άνω Λαύρα Κιέβου στην μοναστική κοινότητα 200 και πλέον μοναχών που εγκαταβιούν εκεί σήμερα ορδές παραστρατιωτικών ναζήδων ελλέιψει άλλων εισέβαλαν στη Λάβρα και στο ναό της γαι αν κάνουν Χριστούγεννα αλά Επιφάνιο. Στρατόπεδο παραστρατιωτικών η Λάβρα τελεί υπό Κατοχή. Κουκουλοφόροι, μασκοφόροι, αλλά και στρατιώτες σε διατεταγμένη υπηρεσία να καλύψουν τα κενά καθώς ο Επιφάνιος δεν έχει ρεύμα…Ο κύριος ναός της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ καταλήφθηκε από σχισματικούς της OCU. Όπως βλέπετε έχει αλλάξει και η σύνθεση των «προσκυνητών». Κυρίως υπάρχουν άνθρωποι με στολή και με όπλα. Οι αληθινοί πιστοί στο Κίεβο θα πρέπει σύντομα να πάνε στις κατακόμβες για να κάνουν μια πραγματική λειτουργία

Το καθεστώς Ζελένσκι….στα ”καλύτερα” του..

Έβγαλαν τους μοναχούς και βάλανε τους παραστρατιωτικούς ….Εικόνες διάλυσης…

Γνωστός Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής αναφέρει:

”Ο κύριος ναός της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ καταλήφθηκε από σχισματικούς.”

Ενώ αναφέρει ”Ρώσος σκηνοθέτης Nikita Mikhalkov: σύμφωνα με προφητεία η επανένωση των Ρωσιών θα γίνει 6 μήνες μετά την κατάληψη Λαύρας Κιέβου και Λαύρας Ποτσάεφ από Σχισματικούς!”

ΜΠΗΚΑΝ ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ……

Στον κυρίως ναό της Λαύρας μπήκαν μετά το ντου των παραστρατιωτικών ναζήδων και πραιτωριανών ο Επιφάνιος κι η κλίκα του..

 

Έκαναν το μοιραίο λάθος τώρα ο κάθε Ρώσος ξέρει πως πρέπει να ελευθερώσει τους Αγίους Τόπους του. Η εκδυτικοποίηση της Ορθοδοξίας θα σταματήσει κάπου εδώ με θυσίες….

Το σχίσμα είναι βόμβα διασποράς στα θεμέλια της Εκκλησίας…..

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση