Χαράρι: Έτσι θα δουλεύουν πλέον οι άνθρωποι – ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ όλων όσων υπήρχαν – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκεί να πουν το «ναι» στο «χάραγμα»…

Ο προφήτης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Νόα Χαράρι, συνεχίζει ακάθεκτος!!!

Σύμφωνα με ακόμη ένα βίντεο δήλωσε σε σχέση με το μέλλον των ανθρώπων:

«Μέρος αυτού που συμβαίνει σήμερα σε τόσους πολλούς τομείς είναι ότι μπορείτε να αναλογιστείτε το σύνολο της ζωής να μετατρέπεται σε μια μακρά συνέντευξη για δουλειά.

Όπως αν τώρα κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας, κάτι που κάνατε πριν 10 ή 20 χρόνια, ξαφνικά πετάγεται στο ξεκάρφωτο και καθορίζει το ποιος είσαι σήμερα.

‘Γνωρίζουμε ποιος είσαι!!! Δεν θα πάρεις αυτή την θέση’.

Όσο περισσότερα δεδομένα συγκεντρώνουμε για τους ανθρώπους και όσο ισχυρότερα είναι αυτά τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης, τόσο πιο σημαντικό είναι το να ενσωματώσουμε στο σύστημα την αξία της… αλλαγής. Ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Διαφορετικά επαναλαμβάνω, είσαι 20 ετών, πηγαίνεις σε κάποιο πάρτι, πρέπει να σκέφτεσαι ”Αυτό μπορεί να το βρω μπροστά μου σε 20 χρόνια όταν θα θέλω να γίνω ίσως ανώτατος δικαστικός(σ.σ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΚΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΛΕΥΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ).”

 

eurokinissi

el.gr

Αφήστε μια απάντηση