Sadhguru στην μεγαλύτερη ΠΛΑΝΗ: ΜΗΝ πιστεύετε ότι υπάρχουν άλλοι κόσμοι, θα πληρώσετε τίμημα για αυτό, vid

Προσέξτε καλά τι διαδίδει στις μέρες μας η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ.

Ο Ινδός γκουρού, Jagadish “Jaggi” Vasudev, γνωστός με τον τίτλο Sadhguru, ως υπέρμαχος του σκοταδισμού δεν θα μπορούσε παρά να λέει συνεχώς ΨΕΜΑΤΑ.

Ή ακόμα χειρότερα, όπως ο προφήτης του WEF και της Νέας Εποχής , να λέει ΜΙΣΕΣ αλήθειες αναμεμειγμένες με ωραιοποιημένα ψέματα!

Στα παρακάτω δύο αποσπάσματα που σας έχει ετοιμάσει και μεταφράσει το EL.GR θα δούμε ποιό είναι το ένα καθοριστικό κοινό σημείο στο οποίο συμφωνούν στη ρητορική τους οι δύο εκπρόσωποι της λεγόμενης “σκοτεινής πλευράς”.

Ο γκουρού, που σε άλλες τοποθετήσεις του ζητούσε να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός της ανθρωπότητας, σε μία από τις βιντεοσκοπημένες “διαλέξεις” του δέχθηκε μία ερώτηση για τον κόσμο του Metaverse και της εικονικής πραγματικότητας.

Το μήνυμά του; Ίδιο με εκείνο του Χαράρι στη βάση του, ότι δηλαδή «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ»!

«Υπάρχει μόνο ένας κόσμος! Μην φαντάζεστε άλλα πράγματα! Η ανθρώπινη δημιουργικότητα είναι απλά μίμηση πραγμάτων που ήδη υπάρχουν. Για την τέρψη και διασκέδασή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά πράγματα. Αλλά όλα σε αυτόν τον κόσμο. Απλούστατα δεν υπάρχει άλλος κόσμος! Μην πιστεύετε τι συμβαίνει στο μυαλό σας σαν πραγματικότητα!

Είναι μόνο μία ψυχολογική πραγματικότητα! Το ψυχολογικό σας δράμα, αν το πάρετε στα σοβαρά και πιστέψετε πως είναι υπαρξιακό. Και αυτό αποκαλείται παραίσθηση. Θα πληρώσετε μεγάλο τίμημα για αυτό.»

Μάλιστα παρακίνησε τους ακολούθους του να…πουν το ναι στην τεχνητή νοημοσύνη και να…διασκεδάσουν, αλλά να ξέρουν πως δεν θα μπουν σε κάποιον διαφορετικό κόσμο.

Τι έλεγε ο Χαράρι, που έχει αναδειχθεί πλέον σε “μεγάλος θεωρητικός”, πρόσφατα;

«Εδώ στη Γη» θα έχουν οι άνθρωποι τους “παράδεισους” που τους έχουν υποσχεθεί σε άλλους κόσμους:

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση