Το σχέδιο διχοτόμησης της Ρωσίας που θα βάλει «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» στον πλανήτη – ΧΑΡΤΗΣ

Δείτε τι σχεδιάζουν και αν δεν σταματήσουν τα σχέδια αυτά, τότε θα γίνει πανικός!!!

«Για δεκαετίες, η ιδέα της διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης και της Ρωσίας καλλιεργείται συνεχώς στις δυτικές χώρες. Δυστυχώς, μια μέρα προέκυψε η ιδέα της χρήσης της Ουκρανίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Για να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη, ξεκινήσαμε τη στρατιωτική ειδική επιχείρηση (SMO). Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν κάποιες δυτικές χώρες -με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες-: να δημιουργήσουν έναν αντιρωσικό θύλακα και μετά να μας απειλήσουν από αυτή την κατεύθυνση. Η αποτροπή αυτού είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Αυτό είχε δηλώσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν! Πλέον βρισκόμαστε στο σημείο, κατά το οποίο ο πόλεμος στην Ουκρανία προωθείται με αργό ρυθμό, με συνέπεια να καταστρέφεται η οικονομία της Ευρώπης, να δυναμώνει αυτή της Ρωσίας και παράλληλα η Δύση να ευελπιστεί πως θα κάνει κατά κάποιον τρόπο ζημιά στην Μόσχα.

Ο Πούτιν γνωρίζει καλά αυτό το κακόβουλο σχέδιο και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν ταπράγματα.

Δείτε αυτό το σύντομο απόσπασμα από την έκθεση της Υπηρεσίας Ερευνών του Κογκρέσου:

Ο στόχος των ΗΠΑ να αποτρέψουν την εμφάνιση περιφερειακών ηγεμονών στην Ευρασία είναι μια επιλογή πολιτικής που αντικατοπτρίζει δύο αντιλήψεις: (1) ότι δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων, των πόρων και της οικονομικής δραστηριότητας στην Ευρασία, ένας περιφερειακός ηγεμόνας στην Ευρασία θα αντιπροσώπευε συγκέντρωση ισχύος , αρκετά μεγάλο ώστε να απειλεί ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ

Η Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας και η Στρατηγική Εθνικής Άμυνας προσδιορίζουν ρητά την Ρωσία ως τον de facto εχθρό των Ηνωμένων Πολιτειών:

Η Ρωσία αποτελεί άμεση και συνεχή απειλή για την περιφερειακή τάξη ασφαλείας στην Ευρώπη και αποτελεί πηγή αναστάτωσης και αστάθειας σε όλο τον κόσμο…

Η Ρωσία αποτελεί τώρα μια άμεση και συνεχή απειλή για τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα… (σ.σ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ)

Η Ρωσία αποτελεί άμεση απειλή για το ελεύθερο και ανοιχτό διεθνές σύστημα λόγω της ανελέητης περιφρόνησής της για τους θεμελιώδεις νόμους της διεθνούς (σ.σ. ΝΕΑΣ) τάξης… Αυτή η δεκαετία θα είναι κρίσιμη όσον αφορά τον καθορισμό των συνθηκών για την αντιμετώπιση της οξείας απειλής που θέτει η Ρωσία… (“ The National Security Strategy 2022″, Λευκός Οίκος )

Τέλος, η Στρατηγική Εθνικής Άμυνας του 2022 αναφέρει πως η Ρωσία και η Κίνα αποτελούν άνευ προηγουμένου απειλές για την (διεθνιστική) «τάξη που βασίζεται σε κανόνες (σ.σ. Τους κανόνες που έχουν υποβάλλει οι διεθνιστές στα υποτακτικά κράτη της Δύσης)»:

Όλα αυτά δείχνουν ότι το Washington BrainTrust προετοίμασε την ιδεολογική βάση για έναν πόλεμο με την Ρωσία πολύ πριν εκτοξευθεί η πρώτη βολή στην Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος είναι τώρα σε εξέλιξη, αν και η έκβαση δεν είναι καθόλου βέβαιη παρά την όποια συμφωνία υπάρχεικάτω από το τραπέζει, καθώς στην πολιτική τα πάντα ρει και ουδέν μένει!!!

Δείτε πως θέλουν να κάνουν την Ρωσία!!! Δύσκολα θα το επιτρέψει αυτό ο Πούτιν, πόσο μάλλον ο Μεντβέντεφ και το ρωσικό κατεστημένο!!!

 

 

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση