«Η Αμερική ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ»! «Συναγερμός» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που προειδοποιεί για τον ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΡΑΧ, vid

Τι μεταδίδεται…

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ ισχυρίζονται πως επιταχύνεται η κατάρρευση των ΗΠΑ, κάτι που θα οδηγήσει, αν δεν αποτραπεί, σε βάθος χρόνο σε παγκόσμιο ντόμινο χάους!

Από τα ναρκωτικά, μέχρι την οικονομία και το μεταναστευτικό, η Αμερική, χάρη στην καταστροφική πολιτική Μπάιντεν, αποσυντίθεται.

Όπως μεταδίδεται, μεταξύ άλλων:

 

«Η κρίση των ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να κλιμακώνεται περισσότερο φέτος.

Περισσότεροι από εκατό χιλιάδες Αμερικανοί πεθαίνουν, λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Είναι πλέον ένας από τους 10 κορυφαίους λόγους θανάτων στην Αμερική.

Και σαν να μη έφθανε αυτό οι μετανάστες «πνίγουν» την Αμερικανική Κοινωνία. Η “Breitbart” ανέφερε ότι, ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton, κατέθεσε αγωγή  κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν για την αλλαγή του κανόνα, επιτρέποντας την παραμονή μεταναστών στην χώρα, οι οποίοι θα εξαρτώνται από την Κοινωνική Πρόνοια.

Μελέτες δείχνουν ότι, οι φορολογούμενοι χρεώνονται περίπου 1600 δολάρια τον χρόνο ανά μετανάστη και ότι οι μετανάστες χρησιμοποιούν 33% περισσότερα μετρητά ασφαλιστικών εισφορών από τους Αμερικανούς πολίτες.

Ξέρουμε ότι εξ ορισμού οι άνθρωποι βρίσκονται στο κέντρο του αποικισμού.

Η κατάρρευση είναι ακριβώς μπροστά μας, καθώς οι Καλιφορνέζοι φεύγουν για το Μεξικό υπό τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Νιούσομ. Οι πλούσιοι εγκαταλείπουν επίσης την Καλιφόρνια. Κάποιοι φοβούνται ότι μαζικές αποχωρήσεις δισεκατομμυριούχων της Πολιτείας και των τεχνολογικών εταιρειών, θα μπορούσαν να μειώσουν τα τοπικά και κρατικά φορολογικά έσοδα.

Η ψυχρή πραγματικότητα που αγνοείται από το βιομηχανικό συγκρότημα των μέσων ενημέρωσης, παραμένει στις σκιές μιας καταρρέουσας Αμερικής, της οποίας η κατάρρευση τροφοδοτείται από τις παγκοσμιοποιητικές  τρισεκατομμυριούχες ΜΚΟ, υποκινούμενες από την εκτροχιασμένη κυβερνητική διαφθορά  «πνίγοντας» οικονομικά τον Αμερικανό φορολογούμενο, προκειμένου να αναγγείλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων».

 

 

 

pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση