Πώς έχει αρχίσει να επιβεβαιώνεται η πρόρρηση του Πατροκοσμά για 3 χρόνια πολέμου: Ήδη πέρασε ένας & τίποτε στον ορίζοντα δε δείχνει ότι θα σταματήσει

Τι αναφέρουν Άγιος Παϊσιος και Ιωσήφ Βατοπαιδινός

Μία πολύ ανησυχητική πρόρρηση του Πατροκοσμά που μιλάει για 3 χρόνια πολέμου έχει αρχίσει να επιβεβαιώνεται καθώς ήδη πέρασε ένας χρόνος από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και τίποτε στον ορίζοντα δε δείχνει ότι θα σταματήσει στο ορατό μέλλον.

Ένας πόλεμος τον οποίο ο Πατροκοσμάς ή αλλιώς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αναφέρει ως «μεγάλο πόλεμο» που σημαίνει ότι πρόκειται για παγκόσμιο πόλεμο.

Η πρόρρησή του αναφέρει: «Ἢ τρεῖς μέρες ἢ τρεῖς μῆνες ἢ τρία χρόνια θὰ βαστάξῃ».

Οι τρεις μέρες έχουν περάσει, οι τρεις μήνες έχουν επίσης περάσει, οπότε πάμε για τα τρία χρόνια!

Για όποιον αμφιβάλει ότι πρόκειται για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο αρκεί να δει πως στην Ουκρανία πολεμά άγνωστος αριθμός χιλιάδων (υποτίθεται) μισθοφόρων (στην ουσία πρώην στρατιωτικών δυτικών στρατών) και περίπου 40 χώρες (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) αποστέλλουν τεράστιες ποσότητες βαρέως οπλισμού στο Κίεβο.

Πρόκειται για έναν ακήρυχτο Γ’ΠΠ ο οποίος αν κηρυχθεί αυτό σημαίνει πως πλέον θα μιλήσουν τα πυρηνικά όπλα και ο Θεός να μας βοηθήσει.

Ο Πατροκοσμάς είχε επίσης πει: “Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε”.

Δυστυχώς ο πόλεμος έχει πιαστεί από πάνω…

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε και κάποιες προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου.

«Θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

Πάντως ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ο οποίος σύντομα θα αγιοποιηθεί θεωρούσε πως ο πόλεμος αυτός στο τέλος θα καταλήξει να γίνεται για την Πόλη και τα Στενά: «Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα».

Σημειώνεται ότι ένα μοναδικό εύρημα στην ρωσική Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στην Γιακουτία, βρήκαν ανθρακωρύχοι οι οποίοι εργάζονταν στο ανθρακωρυχείο στο Elginsky που δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες.

Το άγαλμα απεικονίζει  μια μορφή με φτερά αγγέλου με ασπίδα και σπαθί και μοιάζει με τις βιβλικές περιγραφές του Αβαδδών

Από την “Αποκάλυψη” του Ιωάννη, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι ο Άγγελος του Θανάτου δεν είναι ο Διάβολος, αλλά ο Αβαδδών, ο αρχηγός των έκπτωτων αγγέλων στον οποίο ανατέθηκε από τον Θεό η αποστολή να βασανίσει τους ανθρώπους ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους.

Και ακόμα πιο ανατριχιαστικός γίνεται συγκεκριμένα ο ρόλος του Αβαδδών αν διαβάσει κανείς τα Απόκρυφα Ευαγγέλια.

Γράφουν ότι εφόσον είναι αυτός που συγκέντρωσε το χώμα απ’ το οποίο ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ, τότε ίσως και να ταιριάζει να είναι κι αυτός που θα μαζέψει και τις ψυχές και θα τις μεταφέρει στο μέρος όπου ο Θεός θα τις κρίνει.

Παρότι Αβαδδών σημαίνει “ο καταστροφέας” ή “η καταστροφή”, πολλοί θεωρούν ότι στην πραγματικότητα είναι ο Άγγελος του Θανάτου, ένας έκπτωτος άγγελος, του οποίου η αποστολή είναι να επιβλέπει την καταστροφή της γης την Ημέρα της Κρίσης. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι το “Αβαδδών” είναι μια τοποθεσία.

Αφήστε μια απάντηση