Πούτιν προλογίζει τον Γ’Π.Π.: Τανκς και ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι πάλι στα σύνορά μας

«Οι μη φιλικοί προς τη Ρωσία θα υποστούν τις συνέπειες».

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μιλώντας σε συναυλία αφιερωμένη στην 80ή επέτειο της Μάχης του Στάλινγκραντ, τόνισε ότι η Ρωσία, παρόλο που εξακολουθεί να έχει φίλους τόσο στην αμερικανική ήπειρο όσο και στην Ευρώπη έχει και όλους εκείνους που σέρνουν μη φιλικές χώρες στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

«Αυτοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις συνέπειες», είπε και συμπλήρωσε με νόημα:

«Τώρα, δυστυχώς, βλέπουμε ότι η ιδεολογία του ναζισμού, ήδη με τη σύγχρονη μορφή της, στη σύγχρονη έκφανσή της, δημιουργεί και πάλι άμεσες απειλές για την ασφάλεια της χώρας μας. Τανκς και φασισμός βρίσκονται και πάλι στα σύνορά μας. Είμαστε για άλλη μια φορά αναγκασμένοι να αποκρούσουμε την επιθετικότητα της συλλογικής Δύσης».

Τα παραπάνω λόγια έδωσαν έντονη μυρωδιά Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εξάλλου είναι πλέον κοινά αποδεκτό από δημόσια πρόσωπα στη Ρωσία (βλ. Μεντβέντεφ) ότι η σύρραξη με τη Δύση στο έδαφος της Ουκρανίας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται «Νέος Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος».

Ο «Τσαρ Βλαντ» συνέχισε:

«Η ναζιστική ιδεολογία επανεμφανίζεται, ενώ η Ρωσία αντέχει στη δυτική επιθετικότητα. Για άλλη μια φορά απειλείται από γερμανικά τανκς.

Όσοι παρασύρουν τη Γερμανία σε έναν νέο πόλεμο και περιμένουν να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης δεν καταλαβαίνουν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι διαφορετικός

Δεν στέλνουμε τα τανκς μας στα σύνορά τους, αλλά έχουμε κάτι να απαντήσουμε, και δεν θα τελειώσει με τη χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων — όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό».

(φωτο:intime)

 

Αφήστε μια απάντηση