Χρήστος Μαντζιάρης : Παύλος, ο προφητευμένος από τον Πατροκοσμά

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υπάρχει μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, η οποία διαδόθηκε κι αυτή από στόμα σε στόμα, καθόσον ο Πατροκοσμάς δεν μας άφησε γραπτά κείμενα. Η προφητεία αναφέρεται στα πολύ άσχημα γεγονότα που θα ζήσει η Ελλάς, πριν πάρει την θέση που της αξίζει. Είχε πει τότε για τα μελλούμενα γεγονότα ότι «αυτά θα γίνουν όταν θα είναι τέσσερα “7”, τρία “Κ” και ένα “Π”».

Στα μέσα ακριβώς του Ιουνίου 2019, με άρθρο μου, είχε αποτολμηθεί μια ερμηνεία της προφητείας του. Τα τέσσερα 7άρια ήταν η ημερομηνία 7 Ιουλίου 2019. Ήταν η ημερομηνία των τελευταίων εκλογών και που από τότε έχουμε, γι’ άλλη μια φορά, Κυβέρνηση της οικογενείας Μητσοτάκη. Είχαν γίνει πολύ περίεργες κινήσεις των πολιτικών τότε, το 2019, με αθετήσεις ανακοινώσεων περί της ημερομηνίας των εκλογών, ξαφνική αλλαγή της ημερομηνίας χωρίς αιτιολόγηση. Και τα τότε γεγονότα φανερώνουν ότι όλος ο συντονισμός των πολιτικών, ανθρώπων και πραγμάτων, έρχεται από το εξωτερικό, όπως πάντα άλλωστε. Με το που «βγήκε» ο Μητσοτάκης άρχισαν σχεδόν αμέσως τα μεγαλύτερα δεινά στην χώρα. Τον Δεκέμβριο του 2019, μας προέκυψαν την προσχεδιασμένη πανδημία τους του COVID-19. Έτος 2019, COVID-19. Από τότε άρχισε να εντείνεται η κατά μέτωπο επίθεση του κράτους εναντίον των Ελλήνων. Η κοινωνική αλλαγή ήταν τεράστια, διότι την δεδομένη στιγμή ο λαός να βρεθεί στα χειρότερά του. Αυτή την κοινωνική αλλαγή την είχε προφητεύσει ένας άλλος «προφήτης». Ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ακριβώς: «Βάζουμε τα θεμέλια για τον μεγάλο κοινωνικό μετασχηματισμό. Για την Ελλάδα του 2021». Δικαιώθηκε.

Τα τρία «Κ» είχαν αποδοθεί σε Κύπρο, Καστελόριζο και Κρήτη, λόγω των τεραστίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και των στρατηγικοτάτων θέσεων των τριών αυτών νησιών που ερεθίζουν τους τούρκους και άλλες ιμπεριαλιστικές χώρες με πρώτη και καλύτερη το Ισραήλ, δι ού τα πάντα γίνονται.

Το «Π», τότε, είχε μείνει αδικαιολόγητο, ως το πιο δύσκολο τμήμα της προφητείας του Πατροκοσμά. Είχε γραφεί στο τότε άρθρο: «Είναι το πιο δύσκολο μέρος της προφητείας του Πατροκοσμά. Θα το δούμε στο κοντινό μέλλον ποιο θα είναι το Π». Να λοιπόν το κοντινό μέλλον έφθασε. Προφητευόμενος του Πατροκοσμά είναι κατά τα φαινόμενα ο διάδοχος Παύλος. Ο πρωτότοκος γιός του προσφάτως κεκοιμημένου πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Β’. Πληροφοριακά, ο επίσημος τίτλος που φέρει ο Παύλος από το 1973 έως σήμερα είναι, Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης, Παύλος, τέως Διάδοχος Πρίγκιπας της Ελλάδος και Πρίγκιπας της Δανίας.

Αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά ο Παύλος αστραπιαία ενήργησε ώστε να μετεγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο όταν δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα. Οι επενδυτικές του εταιρείες πάνε καλά. Ο πεθερός του έχει τα DUTY FREE της Ασίας των οποίων κληρονόμος είναι η γυναίκα του. Γιατί να έρθει στην Ελλάδα όταν σύσσωμοι οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι δημιουργούν αντιβασιλικό κλίμα, δίνοντάς του μάλιστα αυθαίρετα ψεύτικο επώνυμο; Γιατί να έρθει την στιγμή που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι ανεπιθύμητος;

Κάτι άλλο πολύ μεγάλο λοιπόν συμβαίνει και ο Παύλος γνωρίζει. Τόσα έχουν πει ενορατικοί γέροντες σ’ απλούς ανθρώπους. Άρα, κάτι θα είπαν και στον Παύλο ώστε να τον ενημερώσουν για το πεπρωμένο εκείνου και της φυλής μας. Το δάκρυ της Παναγίας στο χέρι του είναι έμμεση απόδειξη. Προφανώς η μοίρα του διαδόχου, είναι διάδοχος είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά και με το προσεχώς μεγαλείο της Ελλάδος. Δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά, διότι ο ηγέτης στις επερχόμενες μεγάλες ώρες του έθνους πρέπει να είναι ο αρμόζων.

Επειδή λοιπόν πλησιάσει η ώρα της εθνικής μας μετακομίσεως στις πατρίδες μας και στην πρωτεύουσά μας φαίνεται ότι είναι θέλημα Θεού να γίνει η αποκατάσταση της δικαιοσύνης από ‘κει που σταμάτησε. Με βασιλέα και με γνησίους Έλληνες. Οι υπόλοιποι Έλληνες «έθεσαν εαυτόν εκτός παλιγγενεσίας», για να θυμηθούμε μια παραπλήσια έκφραση ενός πολιτικού απατεώνα, και φυτευτού πρωθυπουργού, εκ του γένους Μινέϊκο. Τον έθεσαν εκτός παλιγγενεσίας αυτοπροαιρέτως.

Ο χρόνος δεν είναι εμπόδιο για τον Θεό. Ο χρόνος εξ’ άλλου είναι μέγεθος γήινο. Ο Θεός δεν λησμονεί και αποδίδει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη «με τόκο». Ο τελευταίος αυτοκράτωρ των Ελλήνων, όπως και ολόκληρο το γένος των γνησίων, στην ψυχή και στο πνεύμα, Ελλήνων θα δικαιωθεί μεγαλοπρεπώς. Και επειδή ουδεμία ανθρωπομάζα, όσο πολιτισμένη και να είναι, δεν μπορεί να επιτύχει το παραμικρό χωρίς αρχηγό έτσι και τώρα το μεγαλείο του ελληνικού έθνους θα συμβεί με αρχηγό τον Παύλο μέχρι την εμφάνιση φυσικά του Ιωάννου. Και κάτι άλλο. Αυτός, και όλοι οι υπόλοιποι, που θα μπουν στην Αγία Σοφία για την συνέχεια της λειτουργίας δεν θα ντρέπεται, ούτε θα ντρέπονται, να κάνουν τον σταυρό τους.

Η φούσκα του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα θα σκάσει και ο στραπατσαρισμένος λαός θ’ αναζητήσει ηγέτη. Σε ποιόν λέτε ότι θ’ αποταθεί;

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση