«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» από Μόσχα: Τα 3/4 του πλανήτη να σχηματίσουν «ΜΕΤΩΠΟ» κατά της διεθνιστικής Δύσης, vid

Κοσμογονικές εξελίξεις στον πλανήτη…

Από την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, Μόσχα και Πεκίνο ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους για τη δημιουργία ενός νέου πολυπολικού κόσμου, ο οποίος θα έθετε σε αμφισβήτηση το καθεστώς της παγκόσμιας ηγεμονίας των διεθνιστών στις ΗΠΑ.

Η πρωτοβουλία Ρωσίας – Κίνας εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και περιλαμβάνει τόσο την στρατιωτική ισχύ, όσο και την οικονομική με την ταυτόχρονη αποδυνάμωση του δολαρίου ενώ στην προμετωπίδα βρίσκεται η ενίσχυση της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (ΕΑΕΕ), η οποία μετατοπίζει στα ανατολικά το εμπορικό κέντρο του πλανήτη.

Απευθυνόμενος στους ηγέτες των χωρών του μη δυτικό κόσμου, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σημείωσε ότι η Ένωση έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας από τους πλέον ισχυρούς, ανεξάρτητους, αυτάρκεις πόλους του πολυπολικού κόσμου που σχηματίζεται, ώστε να αποτελέσει κέντρο έλξης για όλες τις αντιδυτικές χώρες.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, η Ρωσία θέλει να συνεργαστεί με τα 3/4 του πλανήτη για να απεξαρτηθούν οι διεθνείς συναλλαγές από το αμερικανικό δολάριο και την αμερικανική ηγεμονία!!!

Έρχονται «καυτές» μέρες!!!

 

 

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση