Ένα μωρό γεννήθηκε κάτω από τα ερείπια αλλά η μητέρα δεν άντεξε! Συρία… ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κοριτσάκι ή αγοράκι δίιστανται οι πληροφορίες γεννήθηκε κάτω από τα ερείπια και διασώθηκε στο Χαλέπι Συρίας. Είναι ασφαλές και η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά δυστυχώς η μητέρα πέθανε προφανώς δεν άντεξε ωδίνες τοκετού που έγιναν ακόμη πιο επώδυνες από σοκ σεισμού..Οὐαὶ δὲ ταῖς ἐν γαστρὶ ἐχούσαις καὶ ταῖς θηλαζούσαις ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις·

Ένα μωρό που γεννήθηκε κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στους πρόσφατους σεισμούς στη Συρία ανασύρθηκε ασφαλές την Τρίτη, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι γονείς του παιδιού σκοτώθηκαν και οι δύο στην καταστροφή.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι η μητέρα είχε προφανώς ήταν σε πόνους μετά τον πρώτο μεγάλο σεισμό που έπληξε τη Δευτέρα και κατάφερε να γεννήσει πριν πεθάνει. Οι περισσότερες αναφορές αναγνώρισαν το μωρό ως αγόρι.

Τα δραματικά πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τη στιγμή που το μωρό, καλυμμένο με σκόνη, ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του κτιρίου και φυγαδεύθηκε σε ασφαλές μέρος από εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης.

Οι περισσότερες αναφορές εντόπισαν το συμβάν στη βορειοανατολική Συρία.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση