Ευκαιρία «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» ο «σεισμός» στην Τουρκία – Ποιοί και γιατί θα πιέσουν τον Ερντογάν

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

Η τουρκική πρεσβεία εξέφρασε ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς των 7,8 Ρίχτερ που σημειώθηκαν χθες.

«Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την χώρα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα σε μήνυμά της μέσω Twitter.

Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς για αλληλεγγύη μεταξύ των δύο χωρών, σχολιάζοντας πως όσα συνέβησαν στην Τουρκία «ενώνουν πλέον τους δύο λαούς»!!!

Από την πλευρά της η Άγκυρα, ενώ πριν τον σεισμό ανέπτυσσε μεγαλοϊδεατισμούς του στυλ «είμαστε διεθνής υπερδύναμη», μετά από αυτόν εμφανίστηκε ένας σχετικά αγχωμένος Ερντογάν να παρακαλάει για διεθνή βοήθεια.

Η αλήθεια είναι πως η οικονομική ζημιά για την Τουρκία είναι ανυπολόγιστης αξίας και πλέον τα «όνειρα» για κυριαρχία στην περιοχή με ταυτόχρονους πολέμους σε Ελλάδα, Συρία και Αρμενία εξανεμίζονται!!!

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στον Ο.Η.Ε. δεν κρύβουν την «ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» να πιέσουν τώρα την Τουρκία, που βρίσκεται σε ανάγκη, για γρήγορη επίλυση των ελληνοτουρκικών, προκειμένου να προχωρήσει η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ», τουτέστιν η Μεγάλη Επανεκκίνηση και η χούντα με όλες τις γεωπολιτικές διενέξεις, ει δυνατόν, λυμένες, ειδικά σε μία πολύ σημαντική περιοχή, όπως η γειτονιά μας!!!

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο προσεχές μέλλον να δούμε πράγματα που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην περιοχή μας, όπως και διεθνείς προσωπικότητες να έρχονται προς τα εδώ και να ευαγγελίζονται την «ΧΡΥΣΗ» αυτή ευκαιρία για ΕΙΡΗΝΗ στον άξονα Στενά-Αιγαίο-Κύπρος-Μέση Ανατολή!!!

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση