Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός: ”μην κοιτάτε στον ουρανό, γιατί θα συμβούν τέτοια θαύματα που κάποιος μπορεί να εξαπατηθεί και να χαθεί.

Στην εποχή του Αντίχριστου, η μεγαλύτερη παγίδα θα είναι αυτή να περιμένει κάποιος τη σωτηρία από το διάστημα.” Είχε προβλέψει και τους σεισμούς.

Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους αγίους του 21ου αιώνα εκ της Γεωργίας είχε προβλέψει τον παροξυσμό με τα σημεία του διαστήματος και τ΄αταυτοποίητα αντικείμενα που κατακλύζουν τον ουρανό και έκαναν το Πεντάγωνο να μην αποκλείει την εκδοχή ακόμη και να είναι εξωγήινοι.

”Στην εποχή του Αντίχριστου, θα καθοριστούν εξακόσια εξήντα έξι παγίδες 666 για τους βέβηλους, και ανάμεσά τους η μεγαλύτερη παγίδα θα είναι αυτή που θα περιμένει κάποιος τη σωτηρία από το διάστημα. Θα πιστεύουν ότι η σωτηρία θα προέλθει από εκεί, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια άλλη τροποποιημένη μορφή του κακού.Τελικά, μην κοιτάτε στον ουρανό, γιατί θα συμβούν τέτοια θαύματα που κάποιος μπορεί να εξαπατηθεί και να χαθεί.”

Αλλά είχε προβλέψει και προειδοποιήσει και για τους Αποκαλυπτικούς σεισμούς σαν αυτά τα 8αρια που χτύπησαν την Τουρκία. ”Λόγω αμαρτιών, θα υπάρξουν σεισμοί.

Τα σημεία του διαστήματος και ο Αποκαλυπτικοί σεισμοί σημεία των καιρών.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση