Έτσι κρατάνε τις τιμές των τροφίμων ψηλά!!! Υπάρχει ΠΑΡΑΓΩΓΗ, απλά ΠΕΤΙΕΤΑΙ – Σοκαριστικό το ΒΙΝΤΕΟ

Από τον Καναδά για την Ελλάδα…

Ο αγρότης Jerry Huigen από το Οντάριο του Καναδά δημοσίευσε ένα viral βίντεο αυτή την εβδομάδα, δείχνοντας πως η διεθνιστική κυβέρνηση της χώρας του ότι αναγκάζει τους γαλακτοπαραγωγούς να σπαταλούν το καλό γάλα, ώστε οι τιμές να παραμείνουν υψηλές.

Το βίντεο συνιστά δείγμα και για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, όπου οι τιμές γάλακτος παραμένουν εξίσου υψηλές!!! ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ!!!

«Έριξα 30.000 λίτρα γάλα και μου ραγίζει την καρδιά», είπε ο Huigen στην κάμερα καθώς έδειξε γαλόνια γάλακτος να χύνονται σε μια αποχέτευση.

Ο γαλακτοπαραγωγός είπε επίσης στο κοινό ότι η κυβέρνηση κρατά το καναδικό γάλα στα 7 $ ανά λίτρο, επειδή οι παραγωγοί «δεν έχουν πλέον λόγο» και το κράτος τους αναγκάζει να πετάξουν το επιπλέον γάλα.

«Αυτή την φορά βγαίνω δημόσια. Θέλω ο κόσμος να δει τον πόνο που έχουμε εμείς οι παραγωγοί 365 ημερών!!! Από μικρά παιδιά μεγαλώνουμε σε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής, ήρθαμε από την Ευρώπη, δουλεύουμε, δουλεύουμε, δουλεύουμε», είπε.

Σύμφωνα με την National Post , «Από την δεκαετία του 1970, οι Καναδοί γαλακτοπαραγωγοί υπόκεινται σε ένα καρτέλ που έχει επικυρωθεί από το κράτος που περιορίζει τεχνητά την προσφορά προκειμένου να αυξήσει τις τιμές και να εξασφαλίσει την κερδοφορία για τους αγρότες».

Στόχος να σταματήσει πλήρως η παραγωγή και να αναλάβουν τα πάντα πολυεθνικές!!!

Όπως αναφέρει ο παραγωγός, ο οποίος πίνει στην κάμερα ένα ποτήρι από το γάλα που πετιέται:

 

«Αρμέγουμε περίπου 260 αγελάδες.

Αυτή την στιγμή στη διάρκεια των χειμερινών μηνών, αρμέγεις λίγο περισσότερο γάλα επειδή το τάισμα είναι πολύ σταθερό.

Και αν κάνεις καλή δουλειά, θα παράξεις πολύ γάλα.

Αλλά αυτή την στιγμή βρισκόμαστε πάνω από το πλαφόν τους…

Αυτό ρυθμίζεται από την κυβέρνηση και από τους Κτηνοτρόφους του Οντάριο (συνεταιρισμός).

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται ότι εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν αυτό το γάλα να χάνεται επειδή είναι το τέλος του μήνα… Πρέπει να πετάξω…

Έχω πετάξει 30.000 λίτρα γάλατος!!!!!! Κι αυτό μου ραγίζει την καρδιά!!!!».

Δείτε:

 

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση