Σκουπίδια γίνεται η βοήθεια του κόσμου προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας – Εικόνες ντροπής

Σκουπίδια γίνεται η βοήθεια του κόσμου προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας.. «Έτσι καταλήγει η βοήθεια του κόσμου»- Εικόνες ντροπής απαθανατίζει ο Γιώργος Μουτάφης στο κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής.. Πεταμένα ρούχα και μία βοήθεια του κόσμου που έγινε σκουπίδια..

Εικόνες ντροπής αποτύπωσε ο κινηματογραφιστής και φωτογράφος Γιώργος Μουτάφης, στον χώρο της Περιφέρειας Αττικής όπου  συγκεντρώνονται ρούχα, τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζονται οι σεισμόπληκτοι της Τουρκίας και Συρίας. Σκουπίδια γίνεται η βοήθεια…

Η βοήθεια του κόσμου, που έσπευσε να συνδράμει με ό,τι μπορούσε ο καθένας, έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε ανάρτησή του όπου παραθέτει σχετικές εικόνες και βίντεο από τον χώρο.

«Για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Έτσι καταλήγει η βοήθεια του κόσμου. Εκεί στο κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρεια Αττικής όλα καλά; Ντροπή σας!».

Την ίδια ώρα η Περιφέρεια με ανάρτησή της χθες στα social media έκανε λόγο για 50 οχήματά της που ξεκινούν σήμερα Κυριακή από το ΣΕΦ προς αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

«Πάνω από 110 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», του ΙΣΑ και των δήμων της Αττικής» ανέφερε.

Σημείωση – Με λίγα λόγια, όταν η ενημέρωση μας εξαρτάται μόνο από τους θεσμικούς φορείς, το πιο πιθανό είναι να πέφτουμε συνεχώς σε παραπληροφόρηση.. Όταν όμως πολίτες αποφασίζουν να ερευνήσουν μόνοι τους για το κάθε γεγονός που τους ενδιαφέρει, βγάζουν λαγούς.. Εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε τίποτα άλλο.. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας και θεωρούμε πως θα είναι τα σωστά..

lumi-news.gr

πηγή lifo.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση