Μια προφητεία από τη δεκαετία του 1970: στις 23.02.23 θα συμβεί μια τρομερή καταστροφή στις ακτές.

Στο σημερινό μας άρθρο για τον νέο σεισμό στην Τουρκία έχουμε ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες μας

για την περίεργη συμπεριφορά της στάθμης της θάλασσας της Μεσογείου, η οποία έχει υποχωρήσει κατά 20 μέτρα στις περιοχές με υψηλές ακτές και κατά διακόσια μέτρα στις περιοχές με ρηχά νερά. Τα πρώτα νέα ήρθαν από το Λίβανο και το Ισραήλ, τώρα έφτασαν φωτογραφίες από την Τυνησία:

Έτσι, η παλίρροια είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από δορυφόρο:

Δεν έχουμε μιλήσει με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς, αλλά ο κόσμος στην ακτή φαίνεται να έχει ανησυχήσει πολύ, καθώς ελαφρόμυαλοι ειδήμονες έχουν τρέξει στις εφημερίδες και έχουν αρχίσει να διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι όλα είναι καλά και ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Αυτό αποτελεί έμμεση απόδειξη της σοβαρότητας της κατάστασης.

Και έτσι, καθώς οι άνθρωποι έκαναν τις κινήσεις τους, ξαφνικά θυμήθηκαν ένα μήνυμα από μια γυναίκα που είχε κάνει κουμάντο για τις 23 Φεβρουαρίου. Η ανάρτηση έγινε στις 5 Ιανουαρίου, πράγμα πολύ ασυνήθιστο για μια προσπάθεια δημιουργίας ενός δημοφιλούς θέματος με κάποιο είδος παραμυθιού: το κοινό συνήθως δεν ενδιαφέρεται για το τι θα συμβεί σε 2 μήνες, ενδιαφέρεται μόνο για τα νέα που θα συμβούν αύριο.

Τι γράφει λοιπόν η θεία:

Πριν από περίπου 13 χρόνια, ο φίλος μου και εγώ οδηγούσαμε σε έναν εγκαταλελειμμένο αυτοκινητόδρομο δύο λωρίδων στην Πενσυλβάνια. Στο δρόμο, είδαμε ένα αρχαίο εστιατόριο και σταματήσαμε για καφέ. Και εκεί συναντήσαμε μια ηλικιωμένη γυναίκα που προφανώς κρατούσε όλα τα τοπικά κουτσομπολιά και τους αστικούς θρύλους, τα οποία ανυπομονούσε να πει σε οποιονδήποτε.  Και ως ιστορία μας διηγήθηκε το έπος του τοπικού σερίφη, ο οποίος ήταν προφανώς ένας τολμηρός μάγκας και πρώην Green Beret στο παρελθόν.

Ενώ ήταν σε υπηρεσία είχε μια αποστολή στη Νορβηγία και εκεί κάπου σε ένα νησί διασταυρώθηκαν με παράξενα πλάσματα, τα οποία ο σερίφης περιέγραψε ως “όντα από άλλη διάσταση”. Ήταν κατά κάποιο τρόπο αιθέρια και εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν όπως ένα ραδιοφωνικό σήμα που σπάει τις παρεμβολές. Σύμφωνα με τον σερίφη, του είπαν για κάποιου είδους παγκόσμια καταστροφή που θα συνέβαινε στις 23 Φεβρουαρίου 23. Οι επισκέπτες από τον άλλο κόσμο δεν ανέπτυξαν λεπτομέρειες, αλλά του είπαν να μείνει μακριά από τη θάλασσα και τις ακτές του ωκεανού εκείνη την ημέρα.

Στη συνέχεια, στο δρόμο, ο μελλοντικός μου σύζυγος και εγώ γελούσαμε με αυτή την αστεία ηλικιωμένη γυναίκα που μας θύμιζε τρελή νυχτερίδα, και την Πρωτοχρονιά, ο σύζυγός μου είδε ξαφνικά ένα όνειρο με αυτή τη γιαγιά και μου το ξαναδιηγήθηκε στο πρωινό.  Ονειρεύτηκε επίσης κατά κάποιο τρόπο εκείνα τα παράξενα εξωγήινα πλάσματα της ιστορίας που ψιθύριζαν την ημερομηνία: 23 Φεβρουαρίου, η 23η.

Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται, αλλά μήπως κάποιος είχε κι αυτός κάποια περίεργα όνειρα για αυτή την ημερομηνία;

Η ανάρτηση της θείας είχε πολλά χτυπήματα, όχι πολλές απαντήσεις. Κάποιος πρότεινε ότι στις 23 Φεβρουαρίου ο ΠΟΥ θα κηρύξει μια παραλλαγή του Κράκεν ως νέα πανδημία. Ο Κράκεν είναι ένα θαλάσσιο τέρας από τη νορβηγική μυθολογία, οπότε η προειδοποίηση θα γίνει πραγματικότητα. Και μετά η προειδοποίηση ξεχάστηκε.

Αλλά μόλις η Μεσόγειος υποχώρησε από τις ακτές της – όλοι όσοι διάβασαν αυτό το νήμα θυμήθηκαν με κάποιο τρόπο την προειδοποίηση των εξωγήινων αδελφών, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση