Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! Νέα επίθεση του Ισραήλ κατά σεισμόπληκτης Συρίας και χειμαζόμενης από τις ολέθριες συνέπειες του 10ετούς πολέμου. Τα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν στις 7.15 π.μ της Κυριακής κυρίως περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στην περιφέρεια της Ταρτούς. 3 Σύριοι στρατιωτικοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση σε πολλά σημεία στα προάστια της Ταρτούς και της Χάμας. Χτυπάνε Σαφίτα, Μασιάφ,Ταρτούς χτυπάνε τα πιο ασφαλή κα δημοκρατικά σημεία της Συρίας που δεν πάτησε πόδι ισλαμιστή τρομοκράτη κατά τον 10ετή πόλεμο. Το Ισραήλ με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας έχει κηρύξει έναν μονομερή πόλεμο κατά της Συρίας.

Τουρκία, Ισραήλ,τζιχαντιστές-ισλαμιστές και ΗΠΑ πολεμούν τη Συρία καταπατούν συριακό έδαφος. Αυτός είναι ο άξονας του κακού, η ετερόκλητη συμμαχία τους..Και όταν δεν θα σείεται η γη από σεισμούς θα σείεται ο τόπος από ισραηλινούς απρόκλητους βομβαρδισμούς.

Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA ότι ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση σήμερα το πρωί με πυραύλους από τον βόρειο Λίβανο εναντίον σημείων στα προάστια Ταρτούς και Χάμα, λέγοντας ότι η αεράμυνα αναχαίτισε τους πυραύλους και κατέρριψε αρκετούς από αυτούς.

Η πηγή πρόσθεσε ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις στρατιώτες και υλικές ζημιές αναφέρει το sana.

Η συριακή αεράμυνα απάντησε στην αεροπορική επίθεση Ισραήλ σε στρατιωτική περιοχή Masyaf στην επαρχία της Hama.

Ομοίως τα ισραηλινά πλήγματα στόχευσαν σημεία νότια της πόλης Σαφίτα και στην ύπαιθρο Ταρτούς.Πηγές ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ βομβάρδισε το επιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο χωριό Tal Termos στην περιοχή Safita της Tartous και αποθήκες όπλων.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση