Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος: ζούμε Αποκαλυπτικές εποχές. Να μην μπούμε στο παιχνίδι του Αντιχρίστου. Έρχονται μαρτύρια.. ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος: ζούμε Αποκαλυπτικές εποχές. Να μην μπούμε στο παιχνίδι του Αντιχρίστου. Οι Ορθόδοξοι να πάψουμε να φοβόμαστε το μαρτύριο, αυτοί οι καιροί δίνουν την ευκαιρία. Οικουμενική μετά το τέλος Τρίτου Παγκοσμίου που άρχισε .. εκεί θα λυθεί και το ουκρανικό!!

Ἡ συνέντευξη τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν δημοσιογράφο Εὐγένιο Σιβάκοβ (Evgenii Sivagov) γιὰ λογαριασμὸ τοῦ ρωσικοῦ καναλιοῦ «Спаси и Сохрани» (Κύριε σῶσε καὶ προστάτευε) πραγματοποιήθηκε στὶς 3 Φεβρουαρίου 2023.α

Όταν γνωρίσεις έστω κι έναν άγιο γνώρισες τον Χριστό.

-Γιατί επέτρεψε ο Θεός να γίνει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

-Κοιτάξτε το ερώτημα πρέπει να είναι γιατί ο Θεός επέτρεψε να ξεκινήσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το Ουκρανικό είναι κομμάτι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν είναι αρχή ούτε και το τέλος. Υπάρχουν πνευματικά και γεωστρατηγικά αίτια. Την ιστορία την καθοδηγεί ο Θεός. Οι περισσότεροι βλέπουν τα ανθρώπινα δηλ. τη σύγκρουση Ρωσίας και ΝΑΤΟ, τα θέματα και τους αγωγούς ενέργειας, φυσικού αερίου και χρημάτων. Και αυτά είναι τα επίγεια.

Υπάρχουν όμως και τα πνευματικά αίτια τα οποία μου τα είπαν προσωπικά σε εμένα μερικοί από τους σύγχρονους αγίους: γερόντισσα Γαλακτία Κρήτης, Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ή διάβασα μια άλλη αγία πιο παλιά που περιγράφει όλο το ουκρανικό η Αγία Αλυπία του Κιέβου, και Ρώσοι στάρετς και άγιοι όπως ό άγιος Λαυρέντιος η αγία Μακαρία αυτοί έζησαν τον 20ο αιώνα. Ο άγιος Παίσιος, ο άγιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης που όταν πήγε να προσκυνήσει το λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου είδε τον άγιο ολοζώντανο και μιλούσανε.

‘Αγιος Ιωάννης Ρώσος προς αγ Ιάκωβο Τσαλίκη για τη φιλοφρόνηση του ότι το προσκύνημα του το επισκέπτονται πολλοί: Προσκυνητές πολλοί πιστοί ολίγοι.O κόσμος είναι γεμάτος ασέβεια, ανηθικότητα κι απιστία. Για να διορθωθεί αυτός ο κόσμος πρέπει να γίνει πόλεμος.

Άγιος Ιάκωβος: όχι άλλος πόλεμος μια ζωή πολέμους.. τώρα και πάλι πόλεμος

Άγ. Ιωάννης Ρώσος: πρέπει να γίνει πόλεμος (τρις) δεν διορθώνεται αλλιώς η ανθρωπότητα.

Αγ. Ιάκωβος Τσαλίκης προς φοιτητή τότε Γέροντα, Δεσπότη Νεόφυτο Μόρφου που τον ρώτησε για την επιμονή του Αγ Ιωάννη Ρώσου να γίνει πόλεμος: Μου αποκάλυψε ο Θεός ότι οι επόμενες γενιές δεν θα γεννούν κανονικά παιδιά αλλά διαβολόπαιδα ( μετάνθρωπος).

Άγιος Μόρφου: αυτό λένε και οι προαναφερόμενοι άγιοι. Οι επόμενες γενιές αν δεν παρέμβει ο Θεός δεν θα είναι εικόνα Θεού θα είναι ένα είδος ανθρώπου που στην ουσία θα είναι σκοτωμένη η ψυχή του. Δεν θα μπορεί δηλ.να γίνει άγιος. Μια κοινωνία μια ανθρωπότητα που δεν θα γεννά αγίους δεν έχει νόημα να είναι στη ζωή.

Επανέρχεται στα πνευματικά αίτια του πολέμου και όχι μόνο και λέει ότι δεν είναι μόνο η τεχνολογία που έχει αλλοιώσει τον άνθρωπο είναι και οι δικές μας αμαρτίες ιδιαιτέρως τρεις. Πρώτον Οι εκτρώσεις.. όταν η αμαρτία γίνεται νόμος και δικαίωμα τότε ο Θεός αποστρέφεται πλέον τον άνθρωπο λόγω της αμετανοησίας του. Δεύτερον τα παρά φύσην….Τρίτον μαγείες, σατανισμοί, λατρεία του σατανά. Και μια τέταρτη ότι οι περισσότεροι εκκλησιαστικοί ηγέτες ανά τον κόσμο δεν τα λένε αυτά.

Για ουκρανικό ο Γέροντας είπε πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει ν αποδυναμώσει την Αντίσταση σε όλα αυτά τα κακά που είπαμε. Κι ποιος μπορεί να κάνει αντίσταση μόνον οι Ορθόδοξοι. Θέλουν να διαιρέσουν την Ορθοδοξία να την αποδυναμώσουν, ν’αποδυναμώσουν τον άνθρωπο, να μην μπορεί αν γίνει άγιος, εικόνα του Θεού, να τον παλαβώσουν. Θα έχουμε προβλήματα με τεχνητούς σεισμούς με πυρκαγιές για καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Δεν θέλουν ούτετον φυσικό ούτε τον πνευματικό άνθρωπο ( μείωση πληθυσμού, υβριδικές τροφές π.χ τεχνητό κρέας κλπ)

Ο πόλεμος που σε λίγο θα ξεκινήσει σε όλη τη Μέση Ανατολή και θα λάβουν μέρος και οι Κινέζοι...από τη μια οι άνθρωποι που θέλουν να παραμείνει η ανθρωπότητα σε φυσικά και πνευματικά όρια όπως την έφτιαξε ο Τριαδικός Θεός και οι άλλοι είναι το στρατόπεδο του Αντίχριστου που δεν αγαπά την εικόνα του Θεού δηλ. τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον Άγιο Πορφύριο θα γίνει Οικουμενική Σύνοδος μόλις τελειώσει ο Τρίτος Παγκόσμιος και τότε θα λυθεί και το εκκλησιαστικό ουκρανικό. Ο Ζελένσκι είναι Χαζάρος που για μένα θα πει σατανιστής. Έχει πίσω του 50 χώρες. Η μεγάλη ευλογία για Ουκρανία αυτή την ώρα είναι που έχει έναν προσευχόμενο ασκητή Μητροπολίτη Κιέβου Ονούφριο.Αυτό σημαίνει για την Ουκρανία, σήμερα σταυρός αύριο ανάσταση σήμερα πειρασμός αύριο αγιότητα. Ο Μητροπολίτης Ονούφριος να ακολουθήσει το π.χ του τ. πατριάρχη Σερβίας Παύλου.Οι Ορθόδοξοι να πάψουμε να φοβόμαστε το μαρτύριο και τη μαρτυρία. Μην μας ξεγελά η επίγεια ζωή. Η εποχή μας είναι μεγάλη ευκαιρία ζούμε εποχές Αποκαλυπτικές.Να μην μπούμε στο παιχνίδι του διαβόλου και του Αντιχρίστου και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η δύναμη της Ρωσίας είναι η Ορθοδοξία όχι μόνο τα όπλα του Πούτιν που κι αυτά χρειάζονται για την άμυνα..

Μας φτάνει που είμαστε Ορθόδοξοι και με τόσο πολύ λίγο αγώνα που κάνουμε παίρνουμε τόση χάρη και τόση χαρά. Δόξα τω Θεώ.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση