“δεν ήρθε απλώς ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ζούμε την επέμβαση του ΘΕΙΟΥ μέσα στην ιστορία του καθενός μας”

Πριν την φονική πανδημία , τους μαζικούς εμβολιασμούς , τις εκούσιες και δημοκρατικές ” φυλακίσεις ” μας , τους φονικούς πολέμους βλ. Ουκρανία , τους φοβερούς σεισμούς στην τουρκία που δεν θα είναι οι πρώτοι , τις οικονομικές αναταράξεις , τις τραγωδίες βλ. Τέμπη, την μαζική αποβλάκωση μας μέσω των ηλεκτρονικών μέσων προηγήθηκε Πνευματική Πανδημία και Αποστασία.

Αυτά τα γεγονότα αλλάζουν την πορεία έστω και αν νομίζουν οι νεοταξίτες ότι τα καθορίζουν, γιατί είναι μια επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία . όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Το ανθρώπινο κακό τρόμαξε και το ίδιο το αντίχριστο πνεύμα.

Στιγμές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ και στιγμές ύστατης μετάνοιας πριν έλθουν και τα άλλα.

Ποια θα είναι αυτά; Ήδη τα γράφουν οι αναλυτές και οι ανταποκρίσεις, αλλά την πνευματική ουσία την ψηλαφούμε μέσα από τα

Πατερικά νάματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ .

Αυτές τις ώρες ουδείς μπορεί να κάνει τον δάσκαλο γιατί όλοι μαθαίνουμε από τα φρικτά λάθη μας.

Παραβιάσαμε τον πνευματικό, τον φυσικό νόμο και προσβάλαμε την ίδια την δημιουργία συμπεριφερόμενοι όχι ως πλάσματα αλλά ως εκπεπτωκότες άγγελοι.

Αυτές τις στιγμές ας συστοιχηθούμε κάτωθεν του ΤΙΜΙΟΥ και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να παρακαλέσουμε να σηκώσει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ την Παντοδύναμη Δεξιά ΤΟΥ για να μας σώσει με ένα νεύμα του.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_85.html

Αφήστε μια απάντηση