Προφητεία της Γερόντισσας Νίνας του Βόλγκογκραντ για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία! Προέβλεψε το συριακό και ότι θα γινόταν πόλεμος στην…

….Ουκρανία που θα κρατήσει 8 χρόνια. Ο Πούτιν δόθηκε από το Θεό και είναι δίκαιος! Ο Αντίχριστος περπατάει στη γη εδώ και πολύ καιρό…

Στην προφητεία της Γερόντισσας Νίνας του Βόλγκογκραντ (+2016) για τη Ρωσία και την Ουκρανία, προσδιορίζεται η ημερομηνία λήξης της σύγκρουσης. Η Γερόντισσα Ρωσίδα αλλά με ρίζα από Ιερουσαλήμ είχε εμφανίσεις της Παναγίας από 8 ετών και θαυματουργούσε από την παιδική της ηλικία.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Βόλγκογκραντ πριν από 10 χρόνια προέβλεψε μια σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Κιέβου και την έκβασή τους

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εχθροπραξίες θα πρέπει να τελειώσουν.

Το 2012, ένας αναγνώστης επικοινώνησε με το KP.RU. Ονόμασε τον εαυτό του Ανατόλι Σεργκέεβιτς. Δεν έδωσε επίθετο. Ναι, δεν ρώτησα. Μίλησε για την επίσκεψή του στη θεραπεύτρια και προφήτισσα του Βόλγκογκραντ τη μοναχή Nina κατά κόσμον Lyubov Lapteva. Όπως,είπε, δεν αρνήθηκε μια συνάντηση μαζί του, μετά από αίτημα του να τον θεραπεύσει από ενοχλητικές πληγές, και τον ευλόγησε. Και όταν τη ρώτησε για την τύχη του κόσμου, θρηνούσε ότι σύντομα θα γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος στην Ανατολή, τον οποίο θα ξεκινούσε η Δύση (σσ αναφορά στο συριακό) Αλλά δεν χρειάζεται να τον φοβόμαστε. Γιατί αυτός θα δοξάσει τη Ρωσία, αν και όχι αμέσως, αλλά μετά από σκληρές δοκιμασίες.

Ο επισκέπτης ρώτησε τι είδους τεστ; Η Γερόντισσα είπε ότι αυτός ο πόλεμος, που θα γίνει μακριά από εμάς, θα τελείωνε, αλλά ένας πολύ κοντά μας θα άρχιζε. Έρχεται σύγκρουση στα ανατολικά της Ουκρανίας – στο Ντονμπάς. Και ισχυρή αντιπαράθεση με τη Δύση. Αλλά θα επιβιώσουμε χάρη στον Πούτιν. Παρατήρησε ότι η σύγκρουση θα κρατήσει 8 χρόνια. Μίλησε καθαρά και ξεκάθαρα. Δεν ήθελε να γράψει τίποτα. Και δεν το έγραψα. Αλλά θυμήθηκα. Ειδικά για 8 χρόνια.

Εκείνη την εποχή, εγώ, ο συντάκτης του επιστημονικού τμήματος της Komsomolskaya Pravda, εντυπωσιάστηκα από τα στοιχεία, αλλά δεν πείσθηκα. Ποια είναι η Νίνα; Πρώτη φορά άκουγα γι αυτήν, αλλά δεν εμπιστευόμουν καθόλου τους προφήτες…. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν απερίσκεπτο να γράψω γι’ αυτό. Ακόμη αργότερα – το 2013 – μετά το λεγόμενο Euromaidan, και το 2014, όταν ο Ποροσένκο ήρθε στην εξουσία και προκάλεσε σύγκρουση στο Ντονμπάς, και το 2018, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία άρχισαν να βομβαρδίζουν τη Συρία. Τώρα όμως είναι άλλο θέμα.

Και τώρα ας λογαριάσουμε: οι εχθροπραξίες στο Ντονμπάς ξεκίνησαν το 2014. Προσθέτουμε 8 χρόνια, όπως προέβλεψε η γερόντισσα και παίρνουμε το 2022. Μέχρι το τέλος του έτους, η σύγκρουση θα πρέπει να τελειώσει. ( σσ αυτά γράφτηκαν στις 11/3/2022 από τον αρθρογράφο λαμβάνοντας ως σημείο εκκίνησης της σύγκρουσης το 2014 που άρχισαν τα γεγονότα στο Ντονμπάς. Ερμήνευσε έτσι την ροή των γεγονότων. Όμως το 2022 αντί να παύσει η σύγκρουση αναβαθμίστηκε που σημαίνει το πιθανότερο ότι η γερόντισσα εννοούσε ως σύγκρουση την άμεση εμπλοκή της Ρωσίας στον πόλεμο που έγινε το 2022 οπότε καλό 2030 για τέλος σύρραξης.)

Η μοναχή Νίνα θεράπευε και προφήτευσε.

Η μεγαλόσχημη μοναχή κοιμήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 93 ετών. Και πριν δέχτηκε λίγο λιγότερους επισκέπτες από ό,τι η Vanga κάποτε. Αλλά, φυσικά, δεν ήταν τόσο διάσημη.

Η Νίνα έγινε μοναχή το 2005. Έλαβε το μοναχικό σχήμα – έδωσε τον επίσημο όρκο των Ορθοδόξων μοναχών να τηρούν ιδιαίτερα αυστηρούς ασκητικούς κανόνες συμπεριφοράς.

Η προφητεία της ηλικιωμένης Γερόντισσας Νίνας από το Βόλγκογκραντ για τα γεγονότα που περιμένουν τη Ρωσία, την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εγγύς μέλλον. Πριν από το θάνατό της, η μοναχή άφησε μια πρόβλεψη για την τύχη του ρωσικού κράτους, η οποία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Έσπευσαν στη μητέρα Νίνα για συμβουλές όχι μόνο από όλη τη Ρωσία, αλλά και από τα κράτη της Ευρώπης και το κοντινό εξωτερικό. Κι αυτό γιατί τα λόγια και οι οδηγίες της γερόντισσας γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια.

Η τελευταία προφητεία της μοναχής Νίνας έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Προέβλεψε μεγάλο μέλλον για τη Ρωσία και επιτυχημένη ανάπτυξη υπό τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχετικά με τον σημερινό αρχηγό του ρωσικού κράτους, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε ότι «δόθηκε από τον Θεό» και είναι «σωστός και δίκαιος». Επιπλέον, η προφήτισσα προέβλεψε μια σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με αυτήν, ο πόλεμος στο Donbass θα διαρκέσει 7-8 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη προέβλεψε εκ των προτέρων την ισχυρή πίεση των ΗΠΑ που ασκούνταν στη Ρωσία επί προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Τον αποκάλεσε «σκοτεινό πρόεδρο». Υπενθυμίζουμε ότι υπό την ηγεσία του Ομπάμα επιβλήθηκαν οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και υπήρξε σοβαρή πολιτική πίεση από τη Δύση.

Η μητέρα Νίνα μίλησε και για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Τον αποκάλεσε καλό ηγέτη. Σύμφωνα με αυτήν, χάρη στον Τραμπ θα δημιουργηθεί συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Η δύναμη της Ρωσίας θα δοθεί από τις χώρες της Ανατολής, οι οποίες θα στραφούν στον Βλαντιμίρ Πούτιν για βοήθεια, προέβλεψε η ηλικιωμένη γυναίκα, κι αυτό γίνεται.

 

H γερόντισσα είχε μεγάλο χάρισμα.. Βοήθησε μάγους να επιστρέψουν σε μια δίκαιη ζωή, γιάτρευε όγκους… Τα πνευματικά της παιδιά ήταν στρατηγοί, αξιωματικοί επιβολής του νόμου, πολιτικοί και απλοί άνθρωποι από όλη τη χώρα.

Η 92χρονη μοναχή Νίνα είχε γίνει μητέρα και προστασία για πολλούς. «Δεν είμαι εγώ που θεραπεύω, αλλά ο Κύριος», διορθώνει πάντα η μητέρα. Μαζί με το δώρο της θεραπείας, είχε και προορατικό. Η μητέρα Νίνα είπε για τη «γενέτειρά» της τι περίμενε τη Ρωσία, την Ουκρανία και μίλησε για τον ερχομό του Αντίχριστου.

Γέννηση …..

Η μοναχή Nina – στον κόσμο Lyubov Lapteva – γεννήθηκε σε ένα από τα χωριά της περιοχής του Βόλγκογκραντ. Αργότερα, θα θυμηθεί το πραγματικό της επίθετο και το όνομά της, θα μάθει για τους προγόνους της από την Ιερουσαλήμ.

«Γεννήθηκα όπου ο Θεός», λέει η μητέρα Νίνα στη Μητέρα Πόλη.

– Όταν ήμουν 8 χρονών, μου εμφανίστηκε η Μητέρα του Θεού, έχυσε τα δώρα από την ποδιά, αλλά εξαφανίστηκαν και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκαν.

στα 8 της έκανε το πρώτο θαύμα

Στην ίδια ηλικία γνώρισε δύο προσευχές «Πάτερ ημών» και «Προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο» και έκανε το πρώτο θαύμα με προσευχή. Σύμφωνα με τον συνομιλητή μας, η αγελάδα των γειτόνων Laptev δεν έδινε γάλα για πολύ καιρό. Η Νίνα διάβασε μια προσευχή και το επόμενο πρωί η αγελάδα τελικά άρμεξε. Εκείνη την εποχή έγινε μοναχή («μοναχή»- διαφορετική, δηλαδή, όχι αυτού του κόσμου, ζώντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφιερώνοντας τη ζωή της στον Κύριο.). Πρώτα, οι κάτοικοι του χωριού τους, και μετά από όλη την περιοχή, άρχισαν να έρχονται στο κορίτσι, που είχε το δώρο του Θεού να βλέπει τις ασθένειες των ανθρώπων και των ζώων, που τους θεράπευε με προσευχή.

Ταυτόχρονα, η μητέρα δεν άφησε την εγκόσμια εργασία. Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού, σε καιρό ειρήνης εργάστηκε ως μηχανοδηγός και αργότερα σε εργοστάσιο βαμβακιού. Ενώ βοηθούσε τους ανθρώπους, ο Κύριος δοκίμασε και την πίστη της. Η εργασία στο εργοστάσιο έπρεπε να αφεθεί αφού οι γιατροί έκαναν μια τρομερή διάγνωση – καρκίνο του στομάχου.

«Πήγα στον καθεδρικό ναό του Καζάν, τιμούσα το σάβανο και θεραπεύθηκα», συνεχίζει η μεγαλόσχημη Nina. – Στη συνέχεια εργάστηκα σε αυτήν την εκκλησία για 30 χρόνια, από τα οποία ήμουν προϊστάμενη του καθεδρικού ναού του Καζάν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και έφυγα όταν ήμουν ήδη 70 ετών.

Από το Βόλγκογκραντ στην Ιερουσαλήμ

Περαιτέρω γεγονότα μας μεταφέρουν στην Ιερουσαλήμ, στη δεκαετία του ’80 του εικοστού αιώνα. Στη συνέχεια, ο πατέρας Αρχιμανδρίτης Πάβελ, κάτοικος του χωριού Dedovichi στην περιοχή Pskov, πήγε για προσκύνημα στην Ιερουσαλήμ, όπου ο ιερέας μιας από τις τοπικές εκκλησίες είπε ότι μια κάποια Νίνα ζει στο Βόλγκογκραντ και πρέπει να την παρηγορήσει.

  • Όταν με έψαχνε ο πατέρας Πάβελ, υπήρχαν μόνο δύο εκκλησίες στην πόλη – η εκκλησία St. Nikitskaya στην περιοχή Kirovsky και ο καθεδρικός ναός του Kazan, οπότε ήταν εύκολο να με βρεις. Και πήγαμε στην περιοχή του Pskov, όπου το 1989 ο πατέρας Πάβελ… .
  • – Και το 2005 έγινα μοναχή με σχήμα
  • Αναζητώντας την οικογένεια της στην Ιερουσαλήμ σε ηλικία 82 ετών

Όταν η μητέρα ήταν 82 ετών, πήγε στην Ιερουσαλήμ, όπου επρόκειτο να μάθει την αληθινή αλήθεια για την οικογένειά της.

«Η πνευματική μου κόρη και εγώ φτάσαμε στην Ιερουσαλήμ πριν από 10 χρόνια, στο δρόμο για τη λειτουργία μας πρόλαβαν δύο ιερείς», λέει η μητέρα.

– Εξήγησαν ότι είχαν έρθει από τη Μόσχα και έψαχναν για μια μοναχή Νίνα. Με ρώτησαν ποιο είναι το επίθετό μου, είπα Λάπτεβα. Τότε η πνευματική μου κόρη με ρώτησε ποιο ήταν το επίθετό μου στην παιδική ηλικία, και απάντησα: «Kapustina» (επώνυμο από τη μητέρα μου, τότε οι άνθρωποι συχνά παντρεύονταν χωρίς έγγραφα και χωρίς να αλλάζουν το επίθετό τους. ) Οι ιερείς είπαν ότι με αναζητούσαν και ότι, όπως αποδεικνύεται, η οικογένειά μας προέρχεται από την Ιερουσαλήμ από την πλευρά της μητέρας. Ο πρόγονός μου Antonin Kapustin αναβίωσε την ορθόδοξη πνευματική αποστολή στην Ιερουσαλήμ, βοήθησε προσκυνητές που έφταναν από τη Ρωσία και συνέβαλε επίσης στην απόκτηση ορθόδοξων ιερών ως ιδιοκτησία της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

Επιστρέφοντας στο σπίτι από την Ιερουσαλήμ, η μητέρα συνέχισε να βοηθά ανθρώπους σε διάφορες καταστάσεις: να βρίσκει συγγενείς, να θεραπεύει από ασθένειες, από καρκίνο, βοήθησε κάποιους να βρουν αγάπη, επίλυε καθημερινά προβλήματα. Η ουρά προς αυτήν έφτανε καμιά φορά πενήντα άτομα την ημέρα.

θαυματουργικά φαινόμενα

«Μια φορά, κατά τη διάρκεια μιας προσευχής, μου εμφανίστηκε η Μητέρα του Θεού και ο Σωτήρας», θυμάται η μοναχή. «Ο Ιησούς ήταν μεσαίου ύψους, γονάτισε και έγραψε κάτι στο έδαφος και μετά είπε: «Αν υπήρχαν περισσότεροι πιστοί, θα προσευχόμουν μέρα και νύχτα».

Σύμφωνα με την Matushka, στην προσευχή, ο Κύριος και η Μητέρα του Θεού της δείχνουν το μέλλον.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

«Ο Αντίχριστος περπατάει στη γη εδώ και πολύ καιρό», σημειώνει η μοναχή. «Και δεν θα καταλάβουμε καν αμέσως ποιος είναι μπροστά μας. Υπάρχει ένα μεγάλο λυχνάρι στην Ιερουσαλήμ, καίει από το Πάσχα έως το άλλο Πάσχα, και αν νωρίτερα έκαιγε λίγο λάδι σε ένα χρόνο, τώρα καίει τουλάχιστον το μισό, πράγμα που σημαίνει ότι το έτος έχει μειωθεί, η μέρα έχει μειωθεί. Επιπλέον, πριν εκδηλωθεί ο Αντίχριστος, οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ και Σεραφείμ του Σαρώφ πρέπει να έρθουν στη σωτηρία μας. Όσο έχουμε καιρό ακόμα…

Στην προσευχή, της αποκαλύφθηκαν περαιτέρω γεγονότα στην Ουκρανία.

«Η αναταραχή εκεί θα διαρκέσει άλλα 7-8 χρόνια, είτε θα υποχωρήσουν, και μετά θα ενθουσιάσουν ξανά ολόκληρο τον κόσμο», λέει η μοναχή. – Και θα υπάρξουν προκλήσεις κατά της Ρωσίας, θα πουν ψέματα εναντίον της χώρας μας, θα κατηγορήσουν, αλλά ο Κύριος και η Μητέρα του Θεού θα προστατεύσει τη Ρωσία.

Συμβουλή από τη μητέρα Νίνα

Η μητέρα λέει, η προσευχή πρέπει να είναι στα χείλη: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλό». Θα πρέπει να προφέρεται πλήρως, ανεξάρτητα από το τι πρόβλημα σας συμβεί. Τις περισσότερες φορές, είμαστε συνηθισμένοι σε μια συντομευμένη εκδοχή αυτής της προσευχής – “Κύριε, ελέησον”, αλλά είναι η πλήρης που δίνει πραγματική δύναμη.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση