Πούτιν: Η Ρωσία θα αναγκαστεί να απαντήσει με πυρηνικά

Απάντηση στις κινήσεις ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία…

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να αντιδράσει αν η συλλογική Δύση αρχίσει να χρησιμοποιεί όπλα με πυρηνικό στοιχείο».

Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με το Ria Novosti, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τις ρωσο-κινεζικές συνομιλίες.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι βρετανικές αρχές θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με οβίδες που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο και έχουν αυξημένη αποτελεσματικότητα στην καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων, όπως προκύπτει από γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Άμυνας, Άναμπελ Γκόλντι, σε ερώτηση ενός μέλους της Βουλής των Λόρδων, Raymond Jolliffe.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω ανακοινώσεις των Βρετανών, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, προειδοποιεί για ένα σενάριο τύπου Γιουγκοσλαβίας με την μόλυνση τεράστιων εκτάσεων:

«Γιουγκοσλαβικό σενάριο. Αυτά τα βλήματα όχι μόνο σκοτώνουν, αλλά μολύνουν το περιβάλλον και προκαλούν καρκίνους σε ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα εδάφη.

Παρεμπιπτόντως, είναι αφελές να πιστεύουμε ότι θύματα θα γίνουν μόνο εκείνοι εναντίον των οποίων θα χρησιμοποιηθούν όλα αυτά. Στη Γιουγκοσλαβία, οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα οι Ιταλοί, ήταν οι πρώτοι που υπέφεραν. Μετά προσπάθησαν για πολύ καιρό να πάρουν αποζημίωση από το ΝΑΤΟ . Όμως οι ισχυρισμοί τους απορρίφθηκαν.

Πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους οι Ουκρανοί;».

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση