Τεράστιο Χριστιανικό Κίνημα υπέρ της Ρωσίας στην Δύση!!! Συμμετέχει Αμερικανός Αρχιεπίσκοπος

Χαμός στον πλανήτη…

«Δεν μπορούμε να εκπλαγούμε που, μετά την αποχριστιανοποίηση του δυτικού κόσμου, αυτή η ελίτ θεωρεί την Ρωσία εχθρό που πρέπει να ανατραπεί».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, στις 14 Μαρτίου 2023, ο πρώην Αποστολικός Νούντσιος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Βιγκάνο , ο οποίος έδωσε μια ισχυρή ομιλία στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Διεθνούς Κινήματος των Ρωσόφιλων.

Καλεσμένοι από 40 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, καθώς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρευρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος Viganò μίλησε στην εκδήλωση στην Μόσχα με LIVE βίντεο και στόχευσε έντονα τους παγκοσμιοποιητές όπως ο George Soros, ο Klaus Schwab και ο Bill Gates. «Χρειαζόμαστε μια Αντι-Παγκοσμιοποίηση Συμμαχία που θα επιστρέψει στους πολίτες την εξουσία που τους αφαιρέθηκε και στα έθνη η κυριαρχία που διαβρώθηκε και παραχωρήθηκε στο λόμπι του Νταβός».

Επίσης προειδοποίησε για τα σχήματα των παγκοσμιοποιητών, όπως η Μεγάλη Επαναφορά και η Ατζέντα 2030, που αποτελούν τεράστια απειλή για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Υπενθύμισε στους ακροατές ότι «η νίκη ανήκει στον Χριστό και σε εκείνους που επιλέγουν να ευθυγραμμιστούν κάτω από το ιερό λάβαρο του Σταυρού».

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  έστειλε  ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο «νεοσύγχρονο κοινωνικό κίνημα», αντιπαραβάλλοντάς το με αυτό που περιέγραψε ως «αντιρωσική υστερία που ξέσπασε σκόπιμα σε πολλές χώρες».

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη σταθερή σας αποφασιστικότητα να εναντιωθείτε στη ρωσοφοβική εκστρατεία και την επιθυμία σας να αναπτύξετε διάλογο και αμοιβαία επωφελή ανθρωπιστική συνεργασία», είπε ο Πούτιν.

Όπως αναφέρουν οι Moscow Times , το προτεινόμενο μανιφέστο του ρωσόφιλου κινήματος διακήρυξε την ανάγκη προώθησης της ρωσικής κουλτούρας και πνευματικότητας, «αξιόπιστων πληροφοριών» για την Ρωσία και την ανάγκη ενίσχυσης της «λαϊκής διπλωματίας για την υπεράσπιση ενός πολυπολικού κόσμου».

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση