Φυλακή γιατί μιλάς για τον Χριστό – Νομοσχέδιο ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στο Ισραήλ, vid

Δύο μέλη με επιρροή, της Κνεσέτ του Ισραήλ, έχουν εισαγάγει ένα νομοσχέδιο για να απαγορεύσει η χώρα την διδασκαλία του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού στο Ισραήλ και να καταδικάσει τους παραβάτες σε φυλάκιση.

Το Ισραήλ ήδη απαγορεύει στους Χριστιανούς να προσηλυτίζουν ανηλίκους, αλλά αυτό το νέο νομοσχέδιο θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο και θα «απαγορεύσει κάθε προσπάθεια να μιλήσουν στους ανθρώπους για τον Ιησού».

Από το  All Israel News, “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύο μέλη της Κνεσέτ προτείνουν νομοθεσία για να απαγορεύσει την διανομή του Ευαγγελίου στο Ισραήλ και να στείλει τους παραβάτες στην φυλακή – θα μπορούσε να γίνει νόμος;” :

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΙΣΡΑΗΛ – Είναι δυνατόν η ισραηλινή κυβέρνηση φέτος να ψηφίσει νομοθεσία που καθιστά παράνομο για τους ανθρώπους να μοιράζονται το μήνυμα του Ευαγγελίου στην ίδια τη χώρα όπου ο Ιησούς γεννήθηκε, κήρυξε, πέθανε, θάφτηκε και αναστήθηκε από τους νεκρούς;

Δυστυχώς ναι.

Καθώς πλησιάζουν η Κυριακή των Βαΐων και το Πάσχα – οι δύο πιο ιερές ημέρες στο ημερολόγιο για όσους ακολουθούν τον Ιησού ως Θεό και Μεσσία – δύο μέλη της Κνεσέτ (κοινοβούλιο του Ισραήλ) εισήγαγαν ένα νομοσχέδιο την περασμένη εβδομάδα που θα απαγόρευε κάθε προσπάθεια να το μιλήσει κάποιος στους ανθρώπους για τον Ιησού.

Το νομοσχέδιο θα στέλνει τους παραβάτες στην φυλακή.

[…] Η προτεινόμενη νομοθεσία θα απαγορεύει κάθε προσπάθεια από άτομα μιας πίστης που, με οποιονδήποτε τρόπο, θέλουν να συζητήσουν ή να προσπαθήσουν να πείσουν άτομα άλλων θρησκειών να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τις τρέχουσες θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Η τιμωρία για κάτι τέτοιο θα ήταν «φυλάκιση ενός έτους».

Εάν η συνομιλία είναι με ανήλικο –κάποιον κάτω των 18 ετών– η τιμωρία θα είναι «δύο χρόνια φυλάκιση».

Αυτό το νομοσχέδιο θα ισχύει για άτομα που έχουν πνευματικές συνομιλίες με Ισραηλινούς οποιασδήποτε θρησκείας.

Ωστόσο, στην επίσημη εξήγησή τους για το νομοσχέδιο, οι δύο Ισραηλινοί νομοθέτες τόνισαν συγκεκριμένα την προειδοποίηση να σταματήσουν ιδιαίτερα τους Χριστιανούς.

Ο πρωταρχικός στόχος του νομοσχεδίου, επομένως, φαίνεται να είναι το να καταστήσει παράνομο για τους οπαδούς του Ιησού να εξηγήσουν γιατί πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι και Μεσσίας και Θεός με την ελπίδα ότι οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να επιλέξουν να Τον ακολουθήσουν.

Το All Israel News έχει  το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου .

Δείτε το βίντεο:

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση