Ο.Τζιόβας: «Είπα ότι είμαι bisexual για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας»

Σε συνέχεια παλαιότερων δηλώσεων

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος πρωινής εκπομπής και δεν ξέχασε να αναφερθεί στις δηλώσεις που έχει κάνει παλαιότερα σχετικά με τη σεξουαλικότητά του προστίθοντας τώρα ότι αυτές τις έκανε για να γίνει η ελληνική κοινωνία… πιο προοδευτική.

Μίλησε και πόσο αυτές επηρέασαν ή όχι την καριέρα του, στο αν του αρέσει να συνεργάζεται με άτομα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, στα επαγγελματικά του σχέδια και στην προσωπική του ζωή την οποία επιθυμεί να κρατά αυστηρά ιδιωτική και να μην εκτείθεται.

Παλαιότερα ο Ορέστης Τζιόβας είχε πει «είχα ερωτικές επαφές και με άντρες» ενώ λίγο μετά είχε προσθέσει «σεξ κάνω με άνδρες φίλους μου και όχι με αγνώστους» ενώ τόνιζε «είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες»

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα» είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει.

Όσο για τα λεγόμενά του γύρω από τη σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι’ αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς;”, αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει», σημείωσε.

Ωστόσο, δεν τον ενδιέφερε καν αν η συγκεκριμένη του δήλωση επηρέαζε αρνητικά τη δουλειά του. «Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους», εξήγησε.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, δήλωσε: «Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως, αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Γενικά, διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας».

Επίσης εξήγησε πως δεν το βρήκε καθόλου κακό το ότι έχει δουλέψει σε περιόδους που δεν είχε δουλειά στο θέατρο ως σερβιτόρος ενώ βρίσκει λάθος το να βγάζει λεφτά μέσω του Instagram, καθώς θεωρεί πως αυτό δεν είναι ένα εργαλείο δουλειάς.

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση