Το CNN προετοιμάζει τους Αμερικανούς για την εκθρόνιση του δολαρίου!!! Επιταχύνεται το ΚΡΑΧ, vid

Αυτή την αλλαγή είδε ο Σι και την είπε στον Πούτιν…

Το CNN προειδοποιεί το αμερικανικό κοινό τους να προετοιμαστεί για πιθανή κατάργηση του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, υπό το ντόμινο άλλων χωρών που στρέφονται σε εναλλακτικά νομίσματα .

Ο παρουσιαστής του “GPS” του CNN, Fareed Zakaria, την Κυριακή, ισχυρίστηκε ότι η εργαλειοποίηση του δολαρίου από τον Μπάιντεν έναντι της Ρωσίας σε συνδυασμό με τις “κακές γεωπολιτικές κινήσεις” της Αμερικής απειλεί να εκθρονίσει τις ΗΠΑ από το καθεστώς των παγκόσμιων αποθεματικών.

«Η εργαλειοποίηση του δολαρίου από την Ουάσιγκτον την τελευταία δεκαετία οδήγησε πολλές σημαντικές χώρες να αναζητήσουν τρόπους για να βεβαιωθούν ότι δεν θα γίνουν η επόμενη Ρωσία», είπε ο Zakaria, προσθέτοντας ότι άλλες χώρες προσπαθούν να αποφύγουν το σύστημα SWIFT και αναζητούν καταφύγιο στο γουάν της Κίνας.

Από την πλευρά του, ο οικονομολόγος Peter Schiff εξήγησε ότι η Αμερική κινδυνεύει να χάσει το στάτους της ως υπερδύναμη, δεδομένης της τρέχουσας γεωπολιτικής και οικονομικής τροχιάς.

«Οι μέρες του πετροδολαρίου είναι μετρημένες», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα ως αντίδραση στην πρόσφατη ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας ότι θα επενδύσει σε κινεζικά διυλιστήρια πετρελαίου.

Αυτή είναι πιθανώς η «αλλαγή» που εννοούσε ο Σι όταν είπε στον Πούτιν την περασμένη εβδομάδα ότι η Κίνα και η Ρωσία «οδηγούν» την παγκόσμια αλλαγή που « δεν έχει συμβεί εδώ και 100 χρόνια ».

Αφήστε μια απάντηση