“τότε δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε με το διαδίκτυο, αλλά θα ξέρουμε ότι όλα αυτά τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ μας”

φωτο από το fb διώρυγα του Σουεζ

” γήπεδο η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα” είπε αρχές δεκαετίας του 90 ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ –

Σήμερα ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ του 2023 βράζουν οι πέτρες και ανασηκώνονται.

Και τι βλέπουμε αυτές τις άγιες και κατανυκτικές μέρες;

Ρουκετοπολεμο όχι σαν αυτό στο Βροντάδο της Χίου, αλλά πραγματικό δηλ. να ρίχνει η Χαμάς από πλευρά του Νοτίου Λίβανο προς το Ισραήλ κατιουσες και το Ισραήλ να απαντάει. Το ίδιο να συμβαίνει και στην Λωρίδα της Γάζας.

Την ίδια ώρα η Ζαχαροβα από την Μόσχα απειλεί τις ΗΠΑ ότι γεμίζουν την Βόρεια Συρία με νεοφερτους τρομοκράτες ( ας ρωτήσει καλύτερα τον φίλο τους τον Ερντογάν).

Η οικονομική συνεργασία Ρωσίας, Σαουδικής Αραβίας, Ιράν, Ινδίας και Κίνας αλλάζει την γεωπολιτική περιστροφή της γης γύρω αποτ πολλούς πόλους και βγαίνουμε από τον νιρβάνα της παγκοσμιοποίησης των καρτέλ του αντιχρίστου.

Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι εν δυναμει πρώτος στόχος και γεγονός που θα επιφέρει επιβρανδυση των πολεμικών εξελίξεων στην Ουκρανία προς το παρόν, γιατί όλοι θα βλέπουν προς τον Περσικό κόλπο, τα Στενά του Ορμούζ, το σκαρφάλωμα των τιμών της ενέργειας και όχι μόνον του πετρελαίου, αλλά και θα βλέπουμε τα κενά πορτοφόλια μας που ο σκόρος του πληθωρισμού θα κατατρωγει τα πάντα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

https://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-65185364

Πάμε ίσια και ακάθεκτα όσοι αντέξουν από την αντάρα, να βλέπουν την Ρωσία να τρέχει για να ελέγξει το Σουέζ γιατί λίγο πριν θα της έχουν κλείσουν τα ΣΤΕΝΆ του Βοσπόρου.

Τελικά τότε δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε με το διαδίκτυο, αλλά θα ξέρουμε, ότι όλα αυτά τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ μας για να μας προετοιμασουν προς ΜΕΤΆΝΟΙΑ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/04/blog-post_41.html

Αφήστε μια απάντηση