Μέγα Σημείο: Βέβηλος Ουκρανός έπεσε νεκρός κεραυνόπληκτος από το Σταυρό που επιχείρησε βίαια ν΄αποσπάσει από ιερέα. BINTEO

Πριν είχε σύρει ιερέα στο έδαφος τον είχε χτυπήσει είχε αποπειραθεί να τον πνίξει και δήλωνε πως θα κρεμάσει ιερείς της Κανονικής Εκκλησίας!

Μέγα Σημείο: Βέβηλος Ουκρανός έπεσε νεκρός από καρδιά κεραυνόπληκτος από το σταυρό που επιχείρησε βίαια ν΄αποσπάσει από ιερέα. Πριν είχε σύρει ιερέα στο έδαφος τον είχε χτυπήσει είχε αποπειραθεί να τον πνίξει και δήλωνε πως θα κρεμάσει ιερείς της Κανονικής Εκκλησίας!

Μέγα σημείο μέγα θαύμα του Σταυρού. Επιτιθέμενος έπεσε κεραυνόπληκτος και πέθανε ακαριαία όταν επιτέθηκε στο σταυρό του Χριστού σε επιχείρηση κατάληψης ενός ακόμη ναού της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας.

Στην περιοχή του Κιέβου, κατά την κατάληψη ναού, ένας άνδρας προσπάθησε να αρπάξει τον σταυρό, αλλά πέθανε επί τόπου από καρδιακή προσβολή.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης του ναού της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο χωριό Lypovets, στην περιοχή Kagarlytsky, στην περιοχή του Κιέβου, πέθανε ένας από τους ακτιβιστές του “OCU”, ο Volodymyr Ivanovich Natykach. Αυτή η πρόκληση, που έληξε τραγικά, οργανώθηκε από τον Ivan Mykhailovych, αντιδήμαρχο του Kagarlyk Semtsov, ο οποίος πρέπει να φέρει την πλήρη ποινική ευθύνη για το έγκλημά του.
Ο εφημέριος του ναού, πρωθιερέας π. Βασίλειος, έγραψε μια δήλωση στις αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με τον θάνατο αυτού του άνδρα, όπου περιέγραψε ξεκάθαρα την εξέλιξη των γεγονότων. Σημείωσε ότι ο Ιβάν Σεμτσόφ, μη σταματώντας σε ό,τι είχε κάνει, συνεχίζει να υποδαυλίζει τη διαθρησκευτική έχθρα, ειδικότερα, διαδίδει ψευδείς πληροφορίες και προσπαθεί να αποφύγει την ευθύνη για το έγκλημα.
«Ως αποτέλεσμα της περιγραφόμενης σύγκρουσης, οι άνδρες με χτύπησαν στο έδαφος, με έσυραν από την αλυσίδα όπου ήταν κρεμασμένος ο ορθόδοξος σταυρός μου. Ο τελευταίος μου ζήτησε να μην κάνω πλέον θρησκευτικές λειτουργίες και να φύγω να ζήσω σε άλλο μέρος από το χωριό Λίποβετς Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο δεν απέτρεψαν την επίθεση. Ο Natykach Volodymyr Ivanovych, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα μας κρεμάσει, άρχισε να τραβά τον διάκονο της Myronivka, κι από τον ιερέα Andriy Olenin τον σταυρό που βρισκόταν στα χέρια του,αμέσως μετά ο Natykach V.I. έπεσε στην άσφαλτο και πέθανε από σπασμούς. Οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο δεν άγγιξε καν τον νεκρό», έγραψε ο ιερέας σε δήλωση που απευθυνόταν στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας στην περιοχή του Κιέβου, στρατηγό της αστυνομίας τρίτου βαθμού A. Nebytov.
Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από πολυάριθμους αυτόπτες μάρτυρες από τον τόπο των γεγονότων.

Σύμφωνα με πηγές ο επιτιθέμενος και νεκρός είναι ο αντιδήμαρχος της περιοχής του Kagarlyk, ο Ivan Semtsov!

Στη Δ Ουκρανία οι περιοχές Khmelnitski, Tchernihiv και Lviv συνεχίζουν τις ένοπλες επιθέσεις τους κατά ναών κι Ορθόδοξων χριστιανών εισβολές και καταλήψεις ως και από μασκοφόρους.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση