Αποκαλύψεις για τη νέα διοίκηση της Κιβωτού: Ξήλωσαν εκκλησία και Αγία Τράπεζα – Απαγορεύουν στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους!

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης της «Κιβωτού του κόσμου».

Ενώ η κυβέρνηση «ξήλωσε» τα παλαιά στελέχη της ΜΚΟ μετά τις καταγγελίες αναφορικά με τα περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων αλλά και τη κακοδιαχείριση των οικονομικών της Κιβωτού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας απίστευτα περιστατικά που διαδραματίζονται από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και ορίστηκε μετά από απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου.

Η αντικατάσταση, όπως είχε πει τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γίνεται για να βοηθηθούν τα παιδιά, για την ασφάλειά τους αλλά και για τη σωστή λειτουργία της δομής. Πράγματα τα οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν γίνονται πραγματικότητα…

Τουναντίον, η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου φέρεται να ξήλωσε την εκκλησία, να πέταξε την Άγια Τράπεζα και να απαγορεύει στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους!

Λούλης: «Άκουσα πολλά πράγματα, που θα χαρώ πολύ να διαψεύσω!»

Παράλληλα, ο γνωστός βιομήχανος και μέγας δωρητής της ΜΚΟ, Κώστας Λούλης, αναφέρθηκε προσωπικά στον πατέρα Αντώνιο και προέβλεψε την αγιοποίησή του μετά από χρόνια, αφού δικαιωθεί από τις διώξεις. «Έχω γνωρίσει 4 Αγίους, πιστεύω ότι ο 5ος θα είναι ο πατέρας Αντώνιος». Μάλιστα, είπε πως ο ίδιος απευθύνθηκε αρχικά στην Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και καυτηρίασε την απότομη αλλαγή στάσης της απέναντι στην «Κιβωτό», ενώ αποκάλυψε ότι μέλη της νέας Διοίκησης έκλεισαν την εκκλησία, αποκαθήλωσαν τις εικόνες και πέταξαν την Αγία Τράπεζα.
«Έχουν διαπράξει ένα τεράστιο έγκλημα. Με κεφαλαία γράμματα. Με όλη αυτή την υπόθεση. Αποδόμησαν την έννοια της φιλανθρωπίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλα τα ιδρύματα, τα ορφανοτροφεία, τα γηροκομεία από την Ορεστιάδα μέχρι τη Ρόδο και την Κέρκυρα, έχουν μηδέν δωρεές. Ούτε ακινήτων, ούτε τροφίμων» ανέφερε με νόημα ο κ. Λούλης.

Τι συμβαίνει με τη γυναίκα που στοχοποιεί ο πατέρας Αντώνιος

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου, καθώς σύμφωνα με συνήγορο υπεράσπισής του οι καταγγελίες σε βάρος του έγιναν ψευδώς, μετά από μεθόδευση πρώην υπαλλήλου της δομής που φέρεται να «χειρίζεται» τα θύματα.

Όπως υποστηρίζει η ομάδα υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, η συγκεκριμένη παιδαγωγός φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 19χρονο μάρτυρα κατηγορίας. Μάλιστα, πλησίαζε τον 19χρονο και του έταζε πράγματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον ελέγχει συναισθηματικά.

Η υπεράσπιση με αυτά τα στοιχεία προσπαθεί να αποδείξει ότι ενδεχομένως να υπάρχει σχέδιο πίσω από τις καταγγελίες, καθώς γίνεται λόγος για μια διαδικασία ανταλλάγματος. Εικάζουν, επίσης, ότι επειδή η γυναίκα είχε απολυθεί, ίσως να ήθελε εκδίκηση.

Ο πατέρας Αντώνιος στις εξηγήσεις του φέρεται να στοχοποιεί τη νεαρή γυναίκα, η οποία εκδιώχθηκε μετά από καταγγελία ενός 16χρονου παιδιού, ότι είχε προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του.

Ο ιδρυτής της δομής μάλιστα προσκόμισε και κάποιες φωτογραφίες στις οποίες η εν λόγω παιδαγωγός φαίνεται να διασκεδάζει με τον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια καθώς και έναν ακόμη τρόφιμο της Κιβωτού.

Στο υπόμνημα περιλαμβάνονται, επίσης, κάποια μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει η συγκεκριμένη γυναίκα σε άλλον ανήλικο ο οποίος ήταν επίσης τρόφιμος της δομής. Η πλευρά του πατέρα Αντώνιου ισχυρίζεται ότι το 2018 έγινε καταγγελία σε βάρος της και η νεαρή γυναίκα εκδιώχθηκε από την Κιβωτό.

Πάντως άτομα από το περιβάλλον της ανέφεραν στον Alpha, ότι όσα της προσάπτουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Εννοείται ότι δεν ισχύει το περιστατικό που καταγγέλθηκε. Όλα αυτά ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού. Υπήρχε μία αντιζηλία και κάποια παιδιά διαχώρισαν τις θέσεις τους με τους παιδαγωγούς. Το αγόρι ήταν εκείνο που έβλεπε το παιδί κάπως διαφορετικά, δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι και το παιδί κάποια στιγμή τα πήρε όλα πίσω. Η ίδια η παιδαγωγός ήθελε να φύγει από τη δομή, γιατί μετά από αυτό δεν αισθανόταν καλά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τα επίμαχα μηνύματα

«Και να ερχόμουν ούτε θα μπορούσα να σ’ αγκαλιάσω, ούτε να σου μιλήσω», «Σ’ αγαπώ πολύ», «Πολύ χάρηκα που σας είδα, μεγαλώσατε και μην σχολιάσεις, ίδια είμαι και κούκλα όπως πάντα», «Να έρθω να σε απαγάγω, δεν κωλώνω, ξέρεις», «Άνετα ερχόμουν», «Θα μπορείς να στέλνεις με τον παπά εδώ; Σβήνε το μήνυμα μην γίνει καμία στραβή»«Θέλω να κανονίσεις να κατέβεις, να πάμε καμία βόλτα ή και για φαγητό, δύσκολο αλλά…», είναι μερικά από τα μηνύματα.

Το περιβάλλον της γυναίκας αναφέρει ότι πρόκειται για πλάκα μεταξύ της ίδιας και του ανήλικου. «Ήταν μηνύματα μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δε σημαίνουν κάτι αυτά τα μηνύματα. Ως παιδαγωγός είχε μία καλή σχέση με τα παιδιά και όταν έφυγε από τη δομή, επειδή δεν επιτρεπόταν να έχει πια επαφές και σχέσεις, κάποια παιδιά της έστελναν μηνύματα να πάνε βόλτα. Δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Απλά δεν ήθελε να μπλέξει το παιδί, αν τους έβλεπε κάποιος».

https://primenews.press/apokalypseis-gia-ti-nea-dioikisi-tis-kivotou-xilosan-ekklisia-kai-agia-trapeza-apagorevoun-sta-paidia-na-kanoun-ton-stavro-tous

romioitispolis.gr

Αφήστε μια απάντηση