Κύματα ΣΟΚ από την Σ. Αραβία προς τις ΗΠΑ!!! Πέφτει η «αυτοκρατορία» με «όπλο» το πετρέλαιο, vid

Ρωσία και Κίνα μια «ανάσα» από τον θρίαμβο…

Ο Clayton Morris είναι Αμερικανός επενδυτής ακινήτων και πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής ειδήσεων.

Καταθέτει και αυτός την αλήθεια σε σχέση με τις ΗΠΑ και εξηγεί τι συμβαίνει με το πετρέλαιο!!!

Όπως αναφέρει:

 

«Έχουμε το ξεκάθαρο σημάδι ότι, η Αμερική αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Θα σας δείξω τι συνέβη στην Σαουδική Αραβία και την Κίνα, οι οποίες έστειλαν κύματα σοκ στην Ουάσιγκτον και την Μέση Ανατολή αυτή τη στιγμή.

Η διοίκηση Μπάιντεν φυσικά το κρύβει!!!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ  βρίσκεται αντιμέτωπη με την εκτινασσόμενα επίπεδα χρέους, με το εθνικό χρέος επί του παρόντος να βρίσκεται στα 33 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό το επίπεδο χρέους είναι μη βιώσιμο. Πώς θα βγουν από αυτό;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, πάντως, έχουν πάνω από 750 στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα από τα πιο εξοργιστικά πράγματα του κόσμου για μένα. Ξοδεύουν δισεκατομμύρια, για να ανατρέψουν άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ως γνωστόν, γίνεται χρήση του δολαρίου των ΗΠΑ για την πληρωμή των συναλλαγών πετρελαίου. Έτσι αυτή την εβδομάδα, η Σαουδική Αραβία εξέπληξε τον Τζο Μπάιντεν και την υπόλοιπη Δύση ανακοινώνοντας ξαφνικά, μια μαζική μείωση της παραγωγής πετρελαίου, η οποία θα μειώσει την παραγωγή του “OPEC Plus” κατά 1,5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, μέχρι το τέλος του έτους. Οι τιμές του πετρελαίου στη συνέχεια εκτινάχθηκαν πάνω από 80 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 6%.

Αλλά δεν είναι μόνο η παραγωγή πετρελαίου. Πρόκειται για αυτό που συνέβη στη συνέχεια. Η διοίκηση Biden, απείλησε την Σαουδική Αραβία με σοβαρές συνέπειες. Όπως;; Αποσύροντας την στρατιωτική μας προστασία.

Και οι Σαουδάραβες έχουν πλέον δεσμευτεί πλήρως με την Κίνα και τη Ρωσία. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για τις Ηνωμένες Πολιτείες».

 

 

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση