Τι ήταν η τρομερή λάμψη πάνω από το Κίεβο; Μετεωρίτη και UFO λένε Ουκρανοί-ΗΠΑ- Ο Πούτιν ετοιμάζει επίθεση στη Βρετανία; (Βίντεο)

Η Μόσχα τηρεί ισχύ ιχθύος για το γεγονός που δεν δικαιολογείται επαρκώς από κανέναν-Βρετανός βουλευτής αποκαλύπτει ρωσικό σχέδιο επίθεσης στην Βρετανία

Ηπανίσχυρη ισχυρή λάμψη παρατηρήθηκε στον ουρανό πάνω από το Κίεβο το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε σύγχυση και συναγερμό σε όλον το κόσμο, αφού δεν έχει δικαιολογηθεί επαρκώς από κανέναν.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο έδειξαν τη στιγμή που ένα φωτεινό φλας που έκανε την νύχτα -ημέρα στον νυχτερινό ουρανό περίπου στις 22:00 τοπική ώρα στο Κίεβο.

Οι αρχές της πόλης ανέφεραν ότι προκλήθηκε από έναν δορυφόρο της NASA που εισήλθε ξανά στην ατμόσφαιρα, ενώ η αμερικανική διαστημική υπηρεσία αρνήθηκε κάθε ανάμειξη. Η Nasa είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ένας πεπαλαιωμένος δορυφόρος 300 κιλών θα επανεισέλθει στην ατμόσφαιρα κάποια στιγμή την Τετάρτη.

Η ίδια η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε όμως  ότι το γεγονός δεν είχε λάβει χώρα.
Οι εικασίες που ακολούθησαν την εμφάνιση μιας φωτεινής λάμψης πάνω από τον ορίζοντα του Κιέβου, προκάλεσε πολλά και διαφορετικά σενάρια όμως.

Ο Serhiy Popko, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, δήλωσε ότι το περιστατικό πυροδότησε συναγερμό αεροπορικής επιδρομής για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν θύματα. Αυτό ώθησε τον προεδρικό σύμβουλο της Ουκρανίας Andriy Yermak να αναρτήσει ένα emoji UFO χωρίς περαιτέρω πλαίσιο, πυροδοτώντας συνωμοσιολογικά σενάρια.

Αξιωματούχοι στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, την Πέμπτη δήλωσαν ότι η φωτεινή λάμψη που φώτισε τον νυχτερινό ουρανό πάνω από την πόλη ήταν πιθανότατα μετεωρίτης και όχι επίθεση από ρωσικούς πυραύλους ή πτώση δορυφόρου των ΗΠΑ.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας και άλλες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι ο ουρανός φωτίζεται ξαφνικά καθώς ένα φωτεινό αντικείμενο αναβοσβήνει και φαίνεται να πέφτει προς τον ορίζοντα και στη συνέχεια να εξαφανίζεται περίπου στις 10 μ.μ. ώρα Κιέβου Τετάρτη. Αξιωματούχοι της διαστημικής υπηρεσίας της Ουκρανίας δήλωσαν ότι το αντικείμενο ήταν πιθανότατα ένας μετεωρίτης που εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης.

Καμία όμως “δικαιολογία” ή “ εξήγηση” της λάμψης δεν έχει αποδειχθεί και τα σενάρια πάνε και έρχονται, καθώς η ρωσική πλευρά τηρεί σιγή Ιχθύος. Αν λέμε ήταν κάποιο νέο όπλο των Ρώσων και όχι UFO ή μετεωρίτης, τότε η παρουσία του αφορά πιθανή επίδειξη δύναμης της Μόσχας στους Αμερικανούς και κυρίως σε αυτούς.

Βρετανός βουλευτής αποκαλύπτει ρωσικό σχέδιο επίθεσης στην Βρετανία       

Ένας Βρετανός βουλευτής με διδακτορικό στη ρωσική στρατιωτική στρατηγική προειδοποιεί ότι ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζει μια επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο εν όψει του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Για πολύ καιρό ήταν μόνο εικασίες», έγραψε ο βουλευτής του Isle of Wight, Μπόμπ Σίλι , ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.

“Τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα: τα ρωσικά κατασκοπευτικά πλοία χαρτογραφούν αιολικά πάρκα και βασικά καλώδια στα ανοικτά των βρετανικών ακτών. Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτό. Οι Ρώσοι θέλουν να σαμποτάρουν τις κρίσιμες υποδομές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας με τη Δύση.

Η απογοητευτική αλήθεια είναι ότι οι πιθανοί αντίπαλοί μας, η Ρωσία στη Δύση και η Κίνα στην Ανατολή, προετοιμάζονται για μια ευρύτερη σύγκρουση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η σύγκρουση θα συμβεί, η προετοιμασία την καθιστά λιγότερο πιθανή, αλλά πρέπει επειγόντως να αναγνωρίσουμε την έκταση της η απειλή για την τρέχουσα τάξη πραγμάτων.  Ο κόσμος μας γίνεται αισθητά πιο επικίνδυνος. Και η Βρετανία δεν είναι έτοιμη” τόνισε ο ίδιος.

Οι προειδοποιήσεις του Σίλυ  δεν είναι να επικαλεστούν φόβο, αλλά να προτρέψουν επείγουσες προετοιμασίες για άμυνα εκ μέρους του Η.Β.

«Δεν καταφέραμε να δούμε την τάση, στη Ρωσία αλλά και στην Κίνα, γιατί για πάρα πολύ καιρό οι ηγέτες μας υπέθεταν αφελώς ότι οι κυβερνήτες αυτών των χωρών μοιράζονταν τις δικές μας προοπτικές και υποθέσεις. Όχι. Όπως είδαμε με τον Πούτιν, ο πόλεμος δεν είναι μόνο νοητός, αλλά πραγματικός και ορισμένες φορές απαραίτητος.

Χρησιμοποιώντας τα κατασκοπευτικά πλοία του στη Βόρεια και τη Βαλτική Θάλασσα, ο Πούτιν απειλεί να επεκτείνει ακόμη περισσότερο αυτή τη σύγκρουση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον αφήσουμε να το κάνει”, τονίζει ο Βρετανός Βουλευτής.

Ο Σίλι προειδοποιεί να μην παραμείνουμε σε «άρνηση» για την πιθανότητα ξεσπάσματος ενός Τρίτου Παγκοσμίου πολέμου και δηλώνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι ο ηγέτης του ΝΑΤΟ στη θάλασσα εάν πρόκειται να ξεσπάσει αυτός ο πόλεμος.

«Ο φόβος μου είναι ότι ο Πούτιν μετράει επιλογές για να επιτεθεί στη Δύση, εάν επιθυμεί να κλιμακώσει, χωρίς να προκαλέσει στρατιωτική απάντηση του ΝΑΤΟ», έγραψε ο Σίλι.

Σενάρια και σχέδια για Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο είναι επικίνδυνα ακόμη και να δημοσιεύονται, αφού μιλάμε για καταστάσεις ολοκληρωτικής καταστροφής σε Ευρώπη, Ρωσία και ΗΠΑ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα πρέπει να βρεθεί λύση να σταματήσει αύριο αν είναι δυνατόν, διότι πολύ απλά όσο διαρκεί φέρνει αυτά τα σενάρια ακόμα πιο κοντά από ποτέ.

pentapostagma.gr

Αφήστε μια απάντηση