Τραμπ για 2024: «Ψηφίστε με για να αποτρέψω έναν Γ’Π.Π.»

Σίγουρα πρόκειται για μία ασυνήθιστη προεκλογική υπόσχεση, που δείχνει το χάος στο οποίο έχουν περιέλθει οι ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ επικρίνει τον Πρόεδρο Μπάιντεν, αναφερόμενος στην κυβέρνηση του σημερινού προέδρου ως «αποτυχία» σε δήλωση που εκδόθηκε τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν ο Μπάιντεν αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά του να είναι υποψήφιος για επανεκλογή το 2024.

«Θα μπορούσατε να πάρετε τους πέντε χειρότερους προέδρους στην αμερικανική ιστορία και να τους συνθέσετε, και δεν θα είχαν κάνει τη ζημιά που έκανε ο Τζο Μπάιντεν στο έθνος μας μέσα σε λίγα μόλις χρόνια», είπε ο Τραμπ σε μια μακροσκελή δήλωσή του.

Ο Τραμπ σημείωσε μια σειρά από ζητήματα που αντιμετώπισε ο Μπάιντεν κατά τα πρώτα χρόνια της θητείας του, όπως ο πληθωρισμός, η μετανάστευση, η εγκληματικότητα και η εκπαίδευση.

«Με μια τόσο καταστροφική και αποτυχημένη προεδρία, είναι σχεδόν αδιανόητο ο Μπάιντεν να σκεφτόταν καν να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή. Ξέρετε τι συνέβη στις τελευταίες εκλογές: εξαπάτησαν και νόθευσαν τις εκλογές», είπε ο Τραμπ στη δήλωσή του.

«Αλλά σας υπόσχομαι το εξής: όταν σταθώ σε αυτό το στάδιο της συζήτησης και θα συγκρίνω τα ρεκόρ μας, θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης των Ριζοσπαστών Δημοκρατών, επειδή δεν υπήρξε ποτέ τόσο κακό ρεκόρ όσο εκείνοι, και η χώρα μας ποτέ δεν είχε περάσει τόσα πολλά».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η νέα υποψηφιότητα του Μπάιντεν για την προεδρία θα τελειώσει άσχημα, ίσως ακόμη και με έναν καταστροφικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Εν κατακλείδι, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι:

«Με την υποστήριξή σας στις εκλογές, θα νικήσουμε τον Τζο Μπάιντεν το 2024. Θα σώσουμε την οικονομία μας. Θα συντρίψουμε τον πληθωρισμό. Θα σταματήσουμε την εισβολή στα νότια σύνορά μας. Θα αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια του Έθνους μας. Και θα αποτρέψουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από το να συμβεί. Όλοι μαζί θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά!».

(ΑΠΕΜΠΕ photo)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση