Γ.Μ : Ο γέροντας μου έχει άνοια….
Χαίρεται
Όταν η γή γίνει άδης ..
Ας υποθέσουμε ότι λύνονται οι πονηροί άγγελοι  του Ευφράτη και μπαίνουμε στα γεγονότα 
 πέφτει ο Ερντογάν με κάποιο τρόπο , λόγω υγείας για παράδειγμα ,γίνεται η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν  ,τα παγκόσμια γεγονότα τρέχουν πλέον  με ιλιγγιώδη ,τρομακτική ταχύτητα .
Ο διάβολος χτυπάει παντού ανελέητα την ανθρωπότητα , και η γή όλη μετατρέπεται σε άδης και προγεύομαστε άπαντες την κόλαση 
 
Αυτά μου λέει χρόνια τώρα ο γέροντας μου , τελικά είναι η άνοια  που τον βασανίζει…
 
Μέσα στον άδη και από τον άδη τότε μόνο ποιός μπορεί να μας βγάλει ; και τι πρέπει να έχουμε κάνει από πρίν για να τον αναγνωρίσουμε και να μας βγάλει ; 
 
Αυτά ο γέροντας δεν μου τα λέει ,αλλά συνεχώς προφητολογεί ακατάπαυστα …
 
 
Λουκ. 13,27  καὶ ἐρεῖ· λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς πόθεν ἐστέ· ἀπόστητε ἀπ᾿ ἐμοῦ πάντες οἱ ἐργάται τῆς ἀδικίας.
 
Βρέ γέροντα αν ακούσω το οὐκ οἶδα ὑμᾶς πόθεν ἐστέ·  και εσύ θα φταις και εγώ …
Είναι τραγικό να νομίζεις ότι είσαι κοντά στον Χριστό  και να απέχει η καρδιά σου από αυτόν ,να τον τιμάς ,να τον σέβεσαι ,να το προσκυνάς μόνο με τα χείλη .
Πρέπει να μας απασχολεί και να μην είμαστε σίγουροι ποτέ ,αλλά να αμφιβάλλουμε μέσα μας αν είμαστε του Χριστού με την καρδια μας .
Το Θέμα δεν είναι να έλθουν τα γεγονότα ,να πραγματοποιηθούν οι προφητείες ,το θέμα είναι όταν θα γίνουν όλα αυτά ποιόν έχω στην ΚΑΡΔΙΑ και ποιόν έχω απαρνηθεί .
Να  προσέχουμε τους  γέροντες με άνοια  όσο μπορούμε και να τους στηρίζουμε με προσοχή μην μας πάρουν στην άνοια τους 
Ή αντεπίθεση του άδη …
 
Ο άδης γύρω μας ,είναι πρός το παρόν αόρατος ,πνευματικός ,μας δίνεται χρόνος να πάρουμε τον Χριστό στην καρδιά και να μας οδηγεί πρός την έξοδο μακριά .
Μας δίνεται χρόνος ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ,να εργαστούμε να καθαρίσουμε την καρδίας μας από τα είδωλα κάθε είδους .
Για να μπορέσει να εισέλθει η περιστερά ,το Άγιον Πνεύμα ,θέλει καθαρή καρδιά 
θελει να γίνει κατακλυσμός πρώτα να περάσει να καθαρίσει την ακαθαρσία και να καθίσει μέσα στην καρδιά και να την αγιάσει ,να την σώσει .
 
Στον άδη δεν υπάρχει ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
 
Δεν είναι ο σκοπός η εκπλήρωση των προφητειών ,είναι η ευκαιρία για νήψη ,κάθαρση ,με προσευχή  και πνευματική ζωή ,προετοιμασία για την επίθεση του άδη..
Έτσι να τραβήξω και τον γέροντα μου που έχει άνοια από τον άδη του και να μην με τραβάει αυτός .
Εντός κιβωτού  ,εκκλησίας  πρίν τον κατακλυσμό ,γιατί κατά την διάρκεια του κατακλυσμού θα έχουν κλείσει οι νοητές πόρτες ,η Χάρη θα εχει στερέψει ,ο άδης θα αντεπιτίθεται με λύσσα .
Πιάστε από τώρα μιά θέση στην κιβωτό ,δεθείτε καλά , έξω θα γίνεται χαλασμός ,κόλαση ,αυτό είναι το ζητούμενο και όχι προφητολογία .
Πιάστε και τον γέροντα σας μαζί …
 
Ο Γέροντας μου έχει  άνοια και δεν του έχω πιά εμπιστοσύνη ,όλο για προφητείες μου λέει ,για ΜΕΤΑΝΟΙΑ δεν μου λέει τίποτα ,αλλά και πως θα την κερδίσω ….
Προσευχή μπας και σωθώ και εγώ και ο γέροντας ,έτσι όπως έκανε και κάποιος άγιος για τον γέροντα του και τον έβγαλε από τον άδη ..
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση