Μαύρες μέρες για τη Δημοκρατία – Πρωτοφανές εκλογικό μπλόκο σε κόμματα με… «ψηφιακά εργαλεία» και δικαστικές αποφάσεις

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και προμηνύουν …σκοτεινές μέρες για την Αστική Δημοκρατία στην Ελλάδα

Πρωτοφανείς και άκρως ανησυχητικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το επίπεδο της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, καθώς βάσει ενορχηστρωμένου σχεδίου αποκλείονται πολιτικοί σχηματισμοί από τις εκλογές της 21ης Μαΐου με μοναδικό σκοπό το ποσοστό των κομμάτων, που θα μείνουν εκτός Βουλής να υπερβεί το 8% και να εξυπηρετηθεί η ΝΔ.
Μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, το Predator και το πλέγμα των φιλικών προς την κυβέρνηση μέσων ενημέρωσης με την απόκρυψη της πραγματικότητας στη χώρα οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές και προμηνύουν …σκοτεινές μέρες για την Αστική Δημοκρατία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΝΔ με υπόμνημά της για τον εκλογικό αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος Έλληνες έφτασε στο σημείο σχεδόν να ζητήσει…αστυνομική έρευνα στο καταστικό ενός άλλου πολιτικού σχηματισμού, όπως άλλωστε προβλέπεται στη σειρά των εκτρωματικών, αντισυνταγματικών τροπολογιών που ψηφίστηκαν.
Υπουργείο Εσωτερικών, συνολικά κυβέρνηση και Άρειος Πάγος σχηματίζουν ανάχωμα σε κόμματα, προκειμένου να επιτευχθεί η υπέρβαση του 8%.
Προφανής στόχος να χαμηλώσει ο πήχης της αυτοδυναμίας της ΝΔ και να αυξηθεί η πιθανότητα και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο εάν υπάρξει η ΝΔ να εκλέξει περισσότερους βουλευτές.

Φάκελος με προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες πολιτών

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι στο υπόμνημα που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, για την μη κάθοδο του Εθνικού κόμματος Έλληνες προσκομίστηκε ως παράρτημα (!), φάκελος με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες χιλιάδων πολιτών υποστηρικτών και ψηφοφόρων του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού, από αναρτήσεις τους σε διάφορες ιστοσελίδες social media, για να στοιχειοθετηθεί δήθεν μέσω των εν λόγω αναρτήσεων το ζήτημα της «πραγματικής ηγεσίας», θυμίζοντας εποχές πολιτικού φακελώματος που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε ένα κράτος Δικαίου.

Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης των τριών μελών του Α1 και του…μυστικού δείπνου

Την Κυριακή 30/4/2023 απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.
Το Τμήμα αυτό του Αρείου Πάγου είναι επιφορτισμένο να εξετάσει τη νομιμότητα συμμετοχής των κομμάτων στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης των τριών αρεοπαγιτών, επικαλούμενο δημοσιεύματα, τα οποία ανέγραφαν ότι οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προδιάσκεψη προκειμένου να προετοιμάσουν το απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα του.
Η ανακήρυξη των κομμάτων αναμένεται το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, 2 Μαΐου 2023.
Το Εθνικό κόμμα Έλληνες που στις δημοσκοπήσεις λαμβάνει 4,5% με 5% κινδυνεύει να κοπεί από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αφού με 3 τροπολογίες άκρως αντισυνταγματικές ψηφίστηκαν 3 φωτογραφικοί νόμοι με σκοπό να αποτρέψουν τον Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.

Κασιδιάρης: Ο Μητσοτάκης ηθικός αυτουργός σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος

Αντισυνταγματικές χαρακτηρίζει ο υποψήφιος με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», Ηλίας Κασιδιάρης τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό του πολιτικού σχηματισμού από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Μέσω Twitter επισημαίνει ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης υπογράφει το σαθρό υπόμνημα της ΝΔ και απαιτεί από τον Άρειο Πάγο να παραβιάσει τα άρθρα 20, 29 και 51 του Συντάγματος.
«Η πράξη του αυτή συνιστά ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και στρέφεται ενάντια στην Πατρίδα και στον Ελληνικό Λαό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Κασιδιάρη


Κατατέθηκαν οι πλήρεις συνδυασμοί του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με εκατοντάδες υποψηφίους σε όλη την επικράτεια. Πανικός σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με την απόφαση του τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων για την Siemens λειτουργούν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος και ως εγκληματικές οργανώσεις νομιμοποίησης εσόδων από έκνομες δραστηριότητες.

Αποτελεί πρόκληση η κατάθεση αστείων και νομικά αβάσιμων υπομνημάτων (από αυτούς που χρωστάνε πάνω από εννιακόσια εκατομμύρια ευρώ και που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποκλειστεί από τις εκλογές) εις βάρος του πιο έντιμου και καθαρού κόμματος της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης υπογράφει το σαθρό υπόμνημα της ΝΔ και απαιτεί από τον Άρειο Πάγο να παραβιάσει τα άρθρα 20, 29 και 51 του Συντάγματος. Η πράξη του αυτή συνιστά ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και στρέφεται ενάντια στην Πατρίδα και στον Ελληνικό Λαό.

Με τρεις αιτήσεις εξαίρεσης απαντήσαμε άμεσα στο κυβερνητικό πραξικόπημα που έχει σκοπό τον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές.

Η πρώτη αφορά τη δικαστικό Κλάπα που με προφυλάκισε παράνομα το 2014 με την άθλια αιτιολογία της νόμιμης κατοχής ενός κυνηγετικού όπλου με άδεια. Έμεινα στη φυλακή για έναν ολόκληρο χρόνο και εν τέλει αθωώθηκα αμετάκλητα, γεγονός που τεκμηριώνει τη μεροληψία της συγκεκριμένης εις βάρος μου. Οι άλλες δύο αιτήσεις εξαίρεσης αφορούν τη δικαστικό Υφαντή και τη νέα πρόεδρο του Α1 τμήματος Κιουπτσίδου, που κατέλαβε τη θέση του Χρήστου Τζανερίκου μετά την απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γεραπετρίτη και την καρατόμησή του με τον πρόσφατο εκτρωματικό νόμο.

Για τη σύνταξη του νόμου αυτού συνωμότησε – σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν ποτέ – η τριάδα Κλάπα, Υφαντή, Κιουπτσίδου σε μυστική συνάντηση στου Παπάγου. Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ανώτατες ιεραρχικά θέσεις σε όσους συνδράμουν στον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Οι μεθοδεύσεις και οι συνωμοσίες τους δεν θα περάσουν. Ο ανένδοτος αγώνας για την υπεράσπιση του Συντάγματος και των ελεύθερων εκλογών θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Απίστευτες μεθοδεύσεις

Η Πατριωτική Ένωση των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου που θα ελάμβανε ποσοστά περίπου 1% με 1,5% κόπηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από καταγγελία άλλου κόμματος με το ίδιο όνομα Πατριωτική Ένωση Ελλάς, ότι χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα… και ταυτόχρονα κρίθηκε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο τον Ήλιο της Βεργίνας στα ψηφοδέλτια τους.
Στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου το κόμμα σπαράσσεται από πρωτοφανείς κατηγορίες, βουλευτές αποκαλούν απατεώνα τον Πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο…

Η Ελληνική Λύση ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 5% αλλά εσχάτως λόγω των αποχωρήσεων και καταγγελιών συρρικνώνεται.
Προφανώς τα δεξιά κόμματα απομονώνονται αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο, ώστε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν πάνω από 8% εύρος από 8% με 9%, εξέλιξη θα χαμηλώσει τον πήχη αυτοδυναμίας της ΝΔ και θα αυξήσει την πιθανότητα και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο εάν υπάρξει η ΝΔ να εκλέξει περισσότερους βουλευτές.

Εκλογικό μπλόκο στους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες

Εκλογικό μπλόκο και τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου από το υπουργείο Εσωτερικών.
Το εν λόγω κόμμα καταγγέλλει, πως κόπηκε από τις εκλογές παρά το γεγονός ότι κατήρτισε ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές….

Η ανακοίνωση

Το σύστημα Πιερρακάκη που «κράσαρε» …ξαφνικά και η πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών που «έπεσε» …ανεξήγητα, μέσα στο μαύρο σκοτάδι του Σαββάτου και της Δημοκρατίας, ήταν η τελευταία καλά στημένη παγίδα της Μητσοτάκης Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου.
-Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές….
-Παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σχημάτισαν συνδυασμούς με περισσότερους από 200 υποψηφίους, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…
-Παρά το γεγονός ότι είχαν καταβάλει όλα τα απαραίτητα παράβολα και είχαν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα από το νόμο δικαιολογητικά…
– Και παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας
Τελικά, επιστρατεύθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, για να απαγορεύσει ετσιθελικά την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!
Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τρόπο ανεξήγητο και εξόφθαλμα ύποπτο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.
Έφθασαν …μαύρα μεσάνυχτα και παρά τις επανειλημμένες και επίμονες προσπάθειες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», η τεχνολογία Πιερρακάκη συνέχιζε να ρίχνει «μαύρο» και να λέει «όχι» στην κάθοδο του κόμματος.
Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Νίκου Νικολόπουλου και των στελεχών των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» στο Υπουργείο Εσωτερικών, απάντηση δεν υπήρξε.
Κατά παράξενο τρόπο μάλιστα, από τα μεσάνυχτα σε όλα τα κτίρια του ΥΠΕΣ, είχαν φροντίσει να έχουν κατεβάσει ρολά και να κλείσουν τις πόρτες! Το σκοτεινό σχέδιο του αποκλεισμού, όλων των αντισυστημικών κομμάτων, επιτεύχθηκε!
«Αφού δεν μπόρεσαν να μας αποκλείσουν με όλες τις άλλες σκοτεινές μεθόδους που απεργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Αφού δεν μπόρεσαν να μας αναχαιτίσουν, ούτε τα χαλκεία των «κολο- Πετσομένων» ΜΜΕ.
Αφού δεν μπόρεσαν να βρουν την οποιαδήποτε πρόφαση και την παραμικρή τυπική αδυναμία, για να υποβάλλουν υπόμνημα κατά της καθόδου μας,
Και αφού φοβήθηκαν το ποσοστό και το τσουνάμι της οργής των αποκλεισμένων από την κάλπη και την κοινωνία Ελλήνων βιοπαλαιστών, τελικά επιστράτευσαν τον ανίκητο ψηφιακό φασισμό και την τεχνολογική δικτατορία, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες». Όπως ακριβώς και η πρ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι απέκλεισαν με τον ίδιο τρόπο και το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας».
Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις πολλές χιλιάδες των ψηφοφόρων να εκφραστούν αντισυστημικά, αντιμνημονιακά, Πατριωτικά και Χριστιανικά και μέσα από τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σημείωσε καυστικά ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας παράλληλα:
«Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλήφθηκε: Την προηγούμενη φορά που το σύστημα «κράσαρε», ήταν συμπτωματικά επί Παπαμιμίκου, τότε που ο Μεϊμαράκης στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού έπαιρνε 60% στην κάλπη, ο Μητσοτάκης ερχόταν τρίτος και …καταϊδρωμένος, αλλά χάρις στην τεχνολογία της Siemens αναβλήθηκαν οι εκλογές για μήνες. Μέχρι να γίνουν όσα …έπρεπε – και πάλι στο σκοτάδι- για να εκλεγεί πρόεδρος, το …πριγκιπόπουλο.
Τους ξεκαθαρίζουμε όμως: «Όλοι αυτοί οι χιλιάδες ψηφοφόροι, που το σύστημα τους στέρησε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να εκφραστούν στην κάλπη, είναι όλοι αυτοί οι αβόλευτοι, οι αποκλεισμένοι, οι ασυμβίβαστοι, οι ταλαιπωρημένοι και αδικημένοι Έλληνες, που θα «πνίξουν» τον Μητσοτάκη και το σύστημά του στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου. Η Ιστορία θα καταγράψει τον Μητσοτάκη, ως τον «εκ των κρασαρισμάτων εκπορευόμενο ηγέτη!
Λέμε «ΟΧΙ» στο τρίο της συμφοράς! Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καταψηφίζουμε Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη. Και παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις! Έτοιμοι για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουλίου!
Εκεί θα αναμετρηθεί τελειωτικά:
Το παρακράτος με τη Δημοκρατία!
Το επονείδιστο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!
Τα μίσθαρνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!
Οι εντολοδόχοι των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους αγνούς πατριώτες!
Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!

Καταγγελία Κωνσταντοπούλου για αποκλεισμό της Πλεύσης Ελευθερίας

Η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερία» και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει απόπειρα αποκλεισμού του πολιτικού σχηματισμού από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει, πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την κατάθεση των ονομάτων των υποψηφίων του κόμματος για την εκλογική διαδικασία ενώ για το θέμα απευθύνθηκε στον Άρειο Πάγο καταθέτοντας διάβημα.
Όπως σημειώνει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες μας με το Υπουργείο για το γεγονός ότι, ενώ ο Συνδυασμός υποβαλλόταν, το σύστημα εμπόδιζε την καταχώρισή του, δεν παίρνουμε καμμία επίσημη απάντηση».
«Δυστυχώς κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τα ψηφιακά εργαλεία για να ελέγξουν την δημοκρατική και εκλογική διαδικασία», επισημαίνει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Εδώ και 5 ώρες η Πλεύση Ελευθερίας εμποδίζεται να καταθέσει ηλεκτρονικά τον συνδυασμό μας, με περίπου 150 υποψηφίους σε όλες τις Περιφέρειες, με κατατεθειμένα όλα τα δικαιολογητικά και με πληρωμένα όλα τα παράβολα, με αυτόματο αποκλεισμό υποβολής από την πλατφόρμα της Singular Logic. Το υποτιθέμενο ψηφιακό κράτος.
Παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες μας με το Υπουργείο για το γεγονός ότι, ενώ ο Συνδυασμός υποβαλλόταν, το σύστημα εμπόδιζε την καταχώρισή του, δεν παίρνουμε καμμία επίσημη απάντηση.

Μετέβην προσωπικά στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα ήδη λίγα λεπτά μετά τις 12, πρωτοκολλημένο διάβημα και αίτημα να αποκατασταθεί το ζήτημα και πραγματοποίησα και προφορικό διάβημα το Α1 Τμήμα. Και ενώ ο Άρειος Πάγος δηλώνει ότι «αρμόδιο είναι το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά αφού δεν έχει κλείσει η πλατφόρμα δεν υπάρχει πρόβλημα», τα 3 κτίρια του Υπουργείου είναι κλειστά, από τις 12, κανένας αρμόδιος υπηρεσιακός παράγων ούτε υπάλληλος δεν είναι παρών ούτε και διαθέσιμος και έχουν αφήσει μόνο του τον φύλακα, ο οποίος δηλώνει πλήρη άγνοια για τα πάντα. Αν αυτό δημιουργεί συνειρμούς, δυστυχώς είναι αναπόφευκτοι.

Βρίσκομαι πλέον στον 5ο όροφο του Υπουργείου Εσωτερικών, έξω απ´το γραφείο Υπουργού, όπου δεν υπάρχει ούτε Υπουργός ούτε άλλος αρμόδιος και διεξάγεται μία φαρσοκωμωδία ενώπιον των προσελθόντων αστυνομικών, που κλήθηκαν από εμένα να βεβαιώσουν την κατάσταση.

Δυστυχώς κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τα ψηφιακά εργαλεία για να ελέγξουν την δημοκρατική και εκλογική διαδικασία. Προφανώς το ρεύμα που καταγράφεται για την Πλεύση Ελευθερίας ανησυχεί πολλούς. Θα παραμείνω εδώ εωσότου λυθεί το ζήτημα και θα πράξω ό,τι χρειαστεί όσο δεν λύνεται.

Ζητώ από όλους να διαδώσουν αυτό που συμβαίνει και να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πραξικοπηματικός αποκλεισμός που μέχρι στιγμής επιχειρείται να εμφανισθεί ως τεχνικό ζήτημα.
Θα επανέλθω».

www.bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση