ΑΡΘΡΑ 2 Μάι 2023 - 20:25

Ποιους δεν ψηφίζουμε

Ποιους δεν ψηφίζουμε

Του Παναγιώτη Κωστόπουλου

Χριστός Ανέστη.

Η ημέρα των εκλογών πλησιάζει. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε ποιους δεν πρέπει να ψηφίσουμε.

Αρχικά, αυτούς που δεν επιθυμούν την διατήρηση του ελληνικού έθνους, πολεμούν την Πίστη και την Πατρίδα μας και επιθυμούν να γίνει η Ελλάδα Ισλαμαμπάντ.

Αυτούς που κλείνουν τα μάτια στην εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία και επιθυμούν να είναι ηΕλλάδα άθυρμα των ΜΚΟ.

Αυτούς που πολεμούν την οικογένεια και το αγέννητο παιδί.

Αυτούς που μας θέλουν απλά ένα αστεράκι στη σημαία της Ε.Ε. και όχι κράτος αυτόνομο και ανεξάρτητο σε μια Ευρώπη των λαών και των πατρίδων.

Αυτούς που έστειλαν με τις πολιτικές τους τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, πληγώνοντας τα ίδια και την μητέρα Ελλάδα.

Αυτούς που μας χόρτασαν κωλοτούμπες σε δημοψηφίσματα και που έσκιζαν τα μνημόνια (πάντα στην θεωρία).

Αυτούς που έκλεισαν τις τράπεζες και ανακοινώνουν νέα ευφάνταστα σχέδια για ψηφιακά νομίσματα σε περίπτωση που ξανακλείσουν τις τράπεζες, αν ανέλθουν στην εξουσία.

Αυτούς που πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίδουν την Μακεδονίαμας και απεργάζονται τις «Πρέσπες» του Αιγαίου.

Αυτούς που διαιωνίζουν το κομματικό κράτος και διογκώνουν το «κράτος – σκαντζόχοιρο, που απ΄ όπου και να το πιάσεις σε πληγώνει», όπως λέει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος και πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ».

Αυτούς που με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για πλήρη κοινωνικό έλεγχο, παραπέμποντας στο καθεστώς της Κίνας και σε άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Καιροσκόπους και αριβίστες που χρησιμοποιούν την πολιτική για ρουσφέτια και για να καρπωθούν προνόμια και η πολιτική τους πρόταση φτάνει μέχρι τα βουλευτικά έδρανα.

Πολιτικούς που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα και μετά επιδίδονται σε αλληλομαχαιρώματα και καμώνονται σαν να μην ήξεραν τι γίνεται στο κόμμα από το οποίο αποχώρησαν.

Θλιβερούς αρχηγίσκους που σέρνουν τα κόμματά τους σε ευκαιριακές και ανίερες συμμαχίες, αρκεί να μπουν στην Βουλή.

Ψώνια της πολιτικής που δεν μπορούν να δουλέψουν σε ομάδα και δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.

Αυτούς που λογίζουντους ψηφοφόρους τους για πρόβατα και τους ξεπουλούν ως προίκα στο βωμό του προσωπικού τους συμφέροντος.

Αυτούς που αντικατέστην τον ελληνικό πολιτισμό, τις αξίες και τις παραδόσεις μας, με κάθε μορφής υποκουλτούρα.

Οπότε, η επιλογή πρέπει να είναι ένα Κίνημα που θα αντιτίθεται στα παραπάνω, το οποίο θα είναι φτιαγμένο από τον  λαό, με τον λαό, για τον λαό και θα αγωνίζεται για τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» Πέμπτη, 27/04.

perivleptosfl

simeiakairwn

Αφήστε μια απάντηση