Επίσημη αντίδραση Μόσχας: «Εξοντώστε τον Ζελένσκι»
Τοποθέτηση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ για την «επίθεση» στο Κρεμλίνο με drone

Ουκρανικά drones φέρονται να αποπειράθηκαν να πλήξουν την προηγούμενη νύχτα το Κρεμλίνο, στο κέντρο της Μόσχας!

Πριν από λίγο το περιστατικό σχολίασε, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντίμιτρι Μεντβέντεφ, ζητώντας ουσιαστικά τον αφανισμό του Ζελένσκι!

Όπως δήλωσε στο Telegram:

«Μετά την σημερινή τρομοκρατική επίθεση, δεν μένουν άλλες επιλογές πέρα ​​από την φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι και της κλίκας του.

Δεν χρειάζεται καν να υπογράψει την πράξη της άνευ όρων παράδοσης.

Ούτε ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, δεν το υπέγραψε. Υπάρχει πάντα κάποιος διάδοχος, όπως τότε ο πρόεδρος, ο Ναύαρχος Karl Dönitz».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Είτε πρόκειται για πραγματική ουκρανονατοϊκή επίθεση, βασισμένη σε σαμποτέρ στο έδαφος της Ρωσίας, είτε για στημένο σόου από τον Πούτιν (για προφανείς λόγους), το περιστατικό στο Κρεμλίνο εξόργισε αρκετούς Ρώσους.

Οι επιφανείς πολιτικοί δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Πολλοί βλέποντας τα εχθρικά drones να πετούν πάνω από το κατεξοχήν κτίριο-σύμβολο της Ρωσίας, ζήτησαν άμεσα πυραυλικά αντίποινα στην Ουκρανία.

Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Μιχαήλ Σερεμέτ, ως απάντηση σε απόπειρα επίθεσης με drone στο Κρεμλίνο, ζήτησε επίθεση με πυραύλους στην κατοικία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο Κίεβο.

Οι τρομοκράτες έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο και, όπως γνωρίζετε, οι διαπραγματεύσεις μαζί τους είναι άσκοπες. Χρειάζεται μόνο να καταστραφούν, γρήγορα και ανελέητα. Είναι καιρός να εξαπολύσουμε μια πυραυλική επίθεση στην κατοικία του Zelensky στο Κίεβο. Πρόεδρος της Ουκρανίας“, είπε ο ίδιος στο RIA Novosti.

«Αυτό είναι ένα πραγματικό casus belli – ένα casus belli. Για την εξάλειψη της τρομοκρατικής ελίτ της Ουκρανίας. Έχουμε κάτι να χτυπήσουμε στις αποθήκες τους», ζήτησε από την πλευρά του ο Sergey Mironov.

«Θα απαιτήσουμε τη χρήση όπλων ικανών να σταματήσουν και να καταστρέψουν το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου. Οι δυτικοί πολιτικοί που αντλούν όπλα στο καθεστώς Ζελένσκι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν γίνει όχι μόνο χορηγοί, αλλά και άμεσοι συνεργοί τρομοκρατικών δραστηριοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις με το καθεστώς Ζελένσκι», δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vyacheslav Viktorovich Volodin.

Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

el.gr

Αφήστε μια απάντηση