Μόσχα: Νέες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων – Κάνεις δεν γνωρίζει τι είναι

Είχαν εμφανιστεί και τρεις ημέρες πριν την επίθεση στο Κρεμλίνο

Τι σχέση μπορεί να έχουν βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν περίπου τρεις ημέρες από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να ίπτανται πάνω από την ρωσική πρωτεύουσα με την αυτό που αποκάλεσε το Κρεμλίνο  ως τρομακτική ενέργεια κατά του Ρώσου προέδρου.

Όπως ανέφερε το Κρεμλίνο δύο άγνωστα drones καταρρίφθηκαν πάνω από το Κρεμλίνο τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη σε αυτό που αποκάλεσαν δολοφονική απόπειρα κατά του Ρώσου προέδρου.

Όπως αναφέρει άρθρο της Gazeta.ru  «στην περιοχή Tver, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) καταγράφηκε από ραντάρ. Αυτό αναφέρει το κανάλι Telegram Shot, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή.

Σύμφωνα με το κανάλι, μετά από αυτό ανακοινώθηκε το σήμα «Mode», το οποίο δίνεται όταν ανιχνεύεται άγνωστο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με στοιχεία του ραντάρ, το άγνωστο αντικείμενο κινούνταν με ταχύτητα περίπου 200 km/h προς τη Μόσχα σε απροσδιόριστο ύψος.

«Λήφθηκαν μέτρα αντίδρασης, ειδοποιήθηκε η αεράμυνα, ένα μαχητικό απογειώθηκε», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι μετά από 20 λεπτά το αντικείμενο εξαφανίστηκε από την οθόνη του ραντάρ  και το σήμα «Mode» αφαιρέθηκε.

Νωρίτερα, ένα άλλο  άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη στον ουρανό πάνω από το Βίμποργκ αργά το βράδυ, το οποίο κινούνταν προς την κατεύθυνση της Αγίας Πετρούπολης.

Πριν από αυτό, αναφέρθηκε ότι το αεροδρόμιο Pulkovo της Αγίας Πετρούπολης έκλεισε προσωρινά λόγω της ανακάλυψης ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.»

Κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτά τα αντικείμενα και κατά πόσο σχετίζονταν με την έκρηξη πάνω από το Κρεμλίνο και εάν  επρόκειτο για μια πρόβα επίθεσης και τεστάρισμα της ρωσικής αεράμυνας.

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση