Ραγίζει καρδιές: Σκυλίτσα διασώζεται με δάκρυα στα μάτια και απελπισμένη γιατί δεν μπορεί να ταΐσει τα κουτάβια της

Μυρσίνη Καραμαούνα

Ακόμα μια ιστορία που ραγίζει καρδιές και δείχνει την ευαισθησία των ζώων. Η αγάπη της μητέρας ξεπερνά τα πάντα και αυτό ισχύει και για την σκυλίτσα της ιστορίας. Επειδή ήταν πολύ αδύναμη για να φροντίσει τα κουτάβια της έκλαιγε και με κάθε τρόπο ζητούσε από όλους όσους συναντούσε να βοηθήσουν τα κουτάβια της. Ήταν πολύ αδύναμη για να τα ταΐσει.

Η σκυλίτσα που έκλαιγε

Πρόκειται για μαμά τριών κουταβιών που γεννήθηκαν υγιή, αλλά δυστυχώς σε σοβαρή κατάσταση επειδή ήταν αδέσποτη. Τα κουτάβια δεν είχαν τίποτα να φάνε, η μητέρα τους ήταν πολύ αδύναμη για να τα θηλάσει. Πεινούσαν και έκλαιγαν απελπισμένα, ειδικά το μικρό σκυλάκι, ένιωθε αβοήθητο και ανίκανο, καθώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να καλύψει την ανάγκη του.

Η μαμά ήταν δακρυσμένη και τα κουτάβια υποσιτισμένα

Ήταν πολύ υποσιτισμένα, αδύναμα, κουρασμένα και πεινασμένα. Εξαιτίας αυτού, η μαμά τους έκανε τα πάντα για να την κοιτάξει κάποιος που θα μπορούσε να τη σώσει και να την λυπηθεί. Ευτυχώς, τα βρήκε μια γυναίκα και τα πήγε σε ένα κτηνιατρικό κέντρο. Δυστυχώς, όμως, το ένα από τα σκυλιά ήταν πολύ άρρωστο, αλλά τα άλλα δύο ήταν αρκετά υγιή. Ακόμη και η μητέρα μεταφέρθηκε με τα κουτάβια της σε άλλη κλινική και έκαναν τα πάντα για να αναρρώσουν και προσπάθησαν διάφορες θεραπείες. Τέλος όλα μαζί τρέφονται σωστά και τα φροντίζουν.

Προφανώς τους καλωσόρισαν στην κλινική, τόσο τη μαμά όσο και τα κουτάβια. Ο σκύλος κατάφερε να πάρει βάρος παρά τις δυσκολίες, ακόμα κι αν ο δρόμος για την πλήρη ανάρρωση είναι πολύ μακρύς. Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο όμορφη και δυνατή. Τα καλύτερα, όμως, νέα είναι ότι τα κουτάβια μαζί με τη μητέρα τους έχουν υιοθετηθεί από μια καλή οικογένεια που μπορεί να τα φροντίσει. Τώρα μένουν όλοι μαζί , είναι χαρούμενοι και ήρεμοι, αλλά πάνω από όλα δεν θα χρειαστεί να ζητιανέψουν ποτέ ξανά.

petkeepers.gr

Αφήστε μια απάντηση