Ο Ερντογάν ξεκαθαρίζει θέλει νέα Άλωση και ανακοινώνει ότι από το 2023 αρχίζει ο αιώνας της Τουρκίας. Τα γεγονότα είναι ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ο Ερντογάν λίγο πριν τις εκλογές από την Ανδριανούπολη ξεκαθαρίζει τη θέση του θέλει νέα Άλωση και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και επίσης ανακοινώνει ότι από το 2023 αρχίζει ο αιώνας της Τουρκίας που σημαίνει ότι η χώρα του θα εμπλακεί και θα βρεθεί στη δίνη μεγάλων γεγονότων : «Θέλουμε να κάνουμε νέα όνειρα άλωσης όπως αυτή της Κωνσταντινούπολη».. Από το 2023 και μετά, είναι ο αιώνας της Τουρκίας λέει ο Ερντογάν .

“Από την Ανδριανούπολη που ήταν η πρωτεύουσά μας για έναν αιώνα και ετοίμασε την άλωση της Κωνσταντινούπολης, ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης!”

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Ερντογάν σε προεκλογική του ομιλία.

Όμως οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους που είπε ο νέος Πατρο Κοσμάς του γένους δηλ. τα έχουν εκεί που είναι η θέση για τ΄άρματα ο πόλεμος θα φέρει την καταστροφή τους. Και επίσης σύμφωνα με την προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Νέας της Επιβατινής Αποκαλυπτική δύναμη θα πλήξει το Σουλτάνο…

Ο Ερντογάν θα παραμείνει Σουλτάνος και μετά τις 14 Μάη ..είναι η πιο πιθανή εκδοχή ….τα γεγονότα είναι ΜΠΡΟΣΤΑ για να δανειστώ κι ένα κάπως φουτουριστικό σύνθημα από την προεκλογική στην ημεδαπή..και επιταχύνονται…

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση