Μαζεύουν το «δεξιό ακροατήριο» στη ΝΔ: «Το “Γονέας 1 – Γονέας 2” δεν είναι Ευρώπη»

Μόνο έτσι εξηγείται η συγκεκριμένη παρέμβαση Σαμαρά λίγες μέρες πριν τις εκλογές!!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, 12 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, και με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, ξέσπασε αναφορικά με το «woke culture» μιλώντας για «γκρέμισμα όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας».

«Τα ιερά πρόσωπα της Μάνας και του Πατέρα, υποβιβάζονται σε απρόσωπους αριθμούς: “Γονέας 1 και Γονέας 2”. Αυτό δεν είναι Ευρώπη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Το “Γονέας 1 και Γονέας 2” δεν είναι Ευρώπη»

Ο πρώην πρωθυπουργός συνέχισε, αναφερόμενος προφανώς στο πιο δεξιό και συντηρητικό ακροατήριο:

«Σήμερα υπάρχει και η λεγόμενη “αποδόμηση”. Το woke culture. Κι όχι μόνο στην Ευρώπη. Στη Δύση γενικότερα… Δηλαδή το γκρέμισμα όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας. Όπου τα ιερά πρόσωπα της Μάνας και του Πατέρα, υποβιβάζονται σε απρόσωπους αριθμούς: “Γονέας 1 και Γονέας 2”. Αυτό δεν είναι Ευρώπη!

Φτάσαμε σήμερα, των ώρα που τα προβλήματα γιγαντώνονται, να πιθηκίζουμε εισαγόμενες ανοησίες για το πόσα είναι τα… “φύλα”! Στα χρόνια του Μεσαίωνα τσακώνονταν, για το “φύλο των αγγέλων”. Σήμερα τσακωνόμαστε για το πόσα είναι τα “φύλα” των… ανθρώπων!

Είναι λάθος για τη Δύση αυτός ο καταχρηστικός δικαιωματισμός, που οδηγεί σε μια διχαστική και ακατανόητη «νέα γλώσσα», πολιτικής ορθότητας. Που θυμίζει το new talk του Όργουελ. Από το έργο του «1984». Όπως το να μας καλούν, εμάς τους Ευρωπαίους, να μη λέμε «Καλά Χριστούγεννα», αλλά «Καλές Γιορτές». Κι όλα αυτά επιχειρείται να επιβληθούν άνωθεν. Και κάθε αντίρρηση να στιγματίζεται, σχεδόν να απαγορεύεται.

Αυτό, όμως, καταργεί την ελευθερία της έκφρασης, καταργεί την ελευθερία της Συνείδησης, επιβάλλει την «Αστυνομία της Σκέψης»!

(φωτο:eurokinissi)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση