Τέλος εποχής στις ΗΠΑ!!! Στο μήκος κύματος Τραμπ, ο Κέννεντι! Προμηνύονται «καυτές» αλλαγές! vid

Ξεκάθαρος ο αντίπαλος του Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών…

Ο 69χρονος Ρόμπερτ Κέννεντι ο νεότερος έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ.

Η υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Κέννεντι φιλοδοξεί να μπει εμπόδιο στον 80χρονο Μπάιντεν που θέλει να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Ο Κέννεντι είναι ανιψιός του άλλοτε προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντι και γιος του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι, που δολοφονήθηκαν και οι δύο ενώ ασκούσαν τα αξιώματά τους.

Η παρουσία του και η ρητορική του πλήττει την εικόνα του Μπάιντεν, ενώ σε πολλά σημεία συμφωνεί με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θέλει ειρήνη με την Ρωσία!

Μάλιστα σε νέα του παρέμβαση ζητά τέλος εποχής για την ηγεμονική πολιτική των ΗΠΑ:

«Εάν ρίξεις στην εθνική ασφάλεια όλες τις δαπάνες επιτήρησης είναι 1,1 τρις τον χρόνο.

Αυτό το ποσό οφείλεται στην δική μας πολεμοκαπηλία.

Και δεν νομίζω ότι έχουμε πλέον την πολυτέλεια να είμαστε οι αστυνομικοί του κόσμου. Έχουμε 800 βάσεις σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε την ανοικοδόμηση της μεσαίας τάξης στο εσωτερικό της χώρας!

 Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για το χρέος μας! Θα πρέπει να οχυρώσουμε (οικονομικά) την Αμερική και να επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση της οικονομικής μας δύναμης και μιας ισχυρής μεσαίας τάξης. Αυτό πρόκειται να κάνει την Αμερική ισχυρή.

Αντί να προβάλλει στρατιωτική δύναμη στο εξωτερικό, θα έπρεπε να προβάλλoυμε την οικονομική μας δύναμη».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr

Αφήστε μια απάντηση