Ρώσοι: «Οι Βρετανοί ετοιμάζουν Γ’ Παγκόσμιο εναντίον μας – Η Ρωσία έχει μόνο μία επιλογή», vid

Δύσκολα θα συγκρατηθεί για πολύ ακόμα η Μόσχα…

Όπως είναι γνωστό, η Βρετανία ήδη προμηθεύει την Ουκρανία με πυραύλους Κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Storm Shadow, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Μπεν Ουάλας, οι οποίοι θα επιτρέψουν στις ουκρανικές δυνάμεις να πλήττουν τα ρωσικά στρατεύματα και αποθήκες καυσίμων σε βάθος πίσω από τις γραμμές του μετώπου ακόμα και σε μεγάλες ρωσικές πόλεις.

Η Μόσχα θεωρεί πως οι Βρετανοί συμβάλλουν στο να ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας.

Ο Dmitry Konstantinovich Kiselyov, είναι Ρώσος τηλεοπτικός παρουσιαστής. Το 2013, ο Kiselyov διορίστηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν επικεφαλής της Rossiya Segodnya, ενός ρωσικού κρατικού ομίλου μέσων ενημέρωσης.

Δήλωσε σε σχέση με την Βρετανία:

«Οι Βρετανοί κλιμακώνουν. Δεν κάνουν τίποτα λιγότερο απ’ το να ετοιμάζουν έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Έναν πόλεμο στον οποίο η Ρωσία έχει μόνο μία επιλογή, όπως ακριβώς στο τραγούδι του Okudzhava: ”Ο πλανήτης φλέγεται και στροβιλίζεται. Υπάρχει καπνός πάνω απ’ την πατρίδα μας.” ”Επομένως, χρειαζόμαστε μόνο την νίκη, μια και καλή. Δεν θα υπολογίσουμε το κόστος.” ”Δεν θα υπολογίσουμε το κόστος.”

Αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό στο Λονδίνο; Σε 2 παγκόσμιους πολέμους, όπως και στη μάχη εναντίον του Ναπολέοντα, η Βρετανία συμμάχησε με την Ρωσία. Η Ρωσία ήταν μεταξύ των νικητών, το ίδιο και η Βρετανία.

Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Βρετανία ετοιμάζει έναν παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο είναι προφανώς στην αντίπαλη πλευρά.

Εμείς δεν θα υπολογίσουμε το κόστος για την νίκη.

Στην τελική, εσείς ζείτε σ’ ένα μικρό και πολύ ευάλωτο νησί…. Όπως λέει ο σοφός λαός, οι άνθρωποι που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες».

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS S

el.gr

Αφήστε μια απάντηση