Γ.Μ : Κυριάκος όπως Βολοντιμίρ…
Χαίρεται
Ελευθερία ή Θάνατος .
 
Δύο έννοιες  ,δύο ιδέες , που υπάρχει ο ορθός ορισμός τους και ο διεστραμμένος , τι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τι ΘΑΝΑΤΟΣ ; και γιατί είναι εκ διαμέτρου αντίθετες  ; 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
 
Όπως κάθε τι καλό  ανήκει και δίνεται από τον Θεό ,σε όποιον  είναι κοντά στον Θεό ,σε όποιον πιστέψει στον Χριστό και απαρνηθεί τον εαυτό του ,στο τέλος κερδίζει την πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του .
Στον Χριστό και με τον Χριστό έχει την επιλογή αν δεν του αρέσει να φύγει ελευθερά ,όπως και ο Ιούδας που όταν εγκατέλειψε τον Μυστικό δείπνο έκανε χρήση αυτής της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 
Αλλά του βγήκε σε κακό  ,βγήκε στο σκοτάδι και χάθηκε ,έχασε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του , αυτοκτόνησε .
Δίπλα στον Χριστό ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να φύγει όποτε θέλει ,δεν τον έδενε ο Χριστός ,αλλά δεν τον συνέφερε να φύγει  ,όπως και αποδείχτηκε όταν έφυγε ,ο σατανάς τον κρέμασε και τον ξεκοίλιασε .
 
ΘΑΝΑΤΟΣ  .
 
Αν δεν δεχτώ να γίνω ένας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  αχρείος δούλος στον ΚΥΡΙΟ Ιησού Χριστό και επιδιώξω να είμαι φαινομενικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μακριά του ,απλά θα καταλήξω στα νύχια του άλλου .
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  , ασφαλής ,ζωντανός με πλήρη υπακοή στον Χριστό   και άρνηση του δικού μου θελήματος .
ή  ΘΑΝΑΤΟΣ μακριά του  ,με μία φαινομενική  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ικανοποιώ τα άρρωστα πάθη μου και αυτό να το πιστεύω Ελευθερία ενώ είναι Θάνατος και με οδηγεί στον άδη .στα δεσμά του σατανά .
 
Νεκρή πολιτική …
 
Αυτές οι δύο έννοιες συνδέονται και με τις πολιτικές μου επιλογές και μέσα σε αυτές επιλέγω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή τον ΘΑΝΑΤΟ .
Επιλέγω αυτούς  που είναι νεκροί ,έχουν επιλέξει τον ΘΑΝΑΤΟ ,δεν πιστεύουν και δεν έχουν Χριστό για οδηγό ,αλλά τον κρυμμένο αντίθετο .
Η λέσχη Bielderbberg , η μασονία ,που επικρατεί στην δυτική πολιτική  ,στους  άρχοντες και επωνύμους του κόσμου τούτου εξ ολοκλήρου 
Αυτοί δεν πιστεύουν στον Θεάνθρωπο Χριστό αλλά στον Μ.Α.Τ.Σ μέγα ,αρχιτέκτονα του σύμπαντος ,στον Βούδα ,στον Τάο ,σε έναν οικουμενιστή Θεό ,δικό τους ,τον κρυμμένο σατανά ,καθοδηγούνται από τον Σβάμπ και τον Χαράρι ,όργανα του σκότους .
Πιστεύουν σε έναν  άλλο ανύπαρκτο Χριστό ,μέγα διδάσκαλο όχι ΘΕΟ και έτσι είναι ΝΕΚΡΟΙ και δεν θέλουν και δεν μπορούν να το δεχτούν ,μέσα στην έπαρση και την αλαζονεία τους .
 
Νεκροί πολιτικοί  100 % …
 
Αυτοι τάζουν ,υπόσχονται , ότι θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την παρούσα ζωή  ,ως δημόσιοι υπάλληλοι ,ως ημέτεροι  καλοπληρωμένοι , ως δικτυωμένοι τεμπέληδες που απλά θα χτυπάμε την κάρτα μας και θα φεύγουμε .
Ενώ κάποιοι γύρω ,αυτό το 40 % που δεν πήγε να προσκυνήσει ,υποφέρουν , δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο .
Για μα μην χάσουμε αυτό το υπόλοιπο  σαράντα τοις εκατό  ,τον ΘΑΝΑΤΟ παραδώσαμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας .
Νεκροί πολιτικοί ,ανώτεροι κληρικοί ,επιχειρηματίες ,καλλιτέχνες, κ.α ΜΑΣΟΝΟΙ ,δικτυωμένοι ,γνωρίζονται μεταξύ τους .
Στην ενθρόνιση κάποιων μητροπολιτών θα τους δείτε μαζεμένους ,μέχρι εκεί επέτρεψε ο Θεός να χωθούν…
 
Νεκροί πολίτες  40 %…
 
Ένας πολίτης δεν πεθαίνει όταν  μπαίνει το νεκρό του σώμα στον τάφο ,αλλά όταν πιστεύει σε νεκρούς πολιτικούς ,τους ψηφίζει και δεν μπορεί να αλλάξει ,αλλά συνεχώς τους επιλέγει ως ναρκωμένος .
Είναι γιατί έχασε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του .είναι στα δίχτυα του πονηρού και νομίζει ότι είναι ελευθερός να επιλέξει ,αλλά την ώρα της κάλπης δεν μπορεί να ξεφύγει .
To 40 % που ψήφισαν Ν.Δ ,ψήφισαν την Μασονία ως καλύτερη επιλογή είναι υποψήφιοι ΝΕΚΡΟΙ πνευματικά ,όταν πιστεύεις τον διάβολο σαν καλύτερη επιλογή .
 
Ο διάβολος πάει για αυτοδυναμία …
 
Είναι σκληρό ,αλλά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ , όταν  οι νεκροί πνευματικά Μασόνοι πολιτικοί ,οι αντίχριστοι της λέσχης Bielderberg λαμβάνουν  40 % , ο διάβολος  είναι  αυτός που πανηγυρίζει και πάει για αυτοδυναμία .
Αλίμονο μας αν του δώσουμε και πάρει αυτοδυναμία ,στην επόμενη βουλή ,ο Θεός να μας φυλάει .
Να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να μην πάρουν οι αντίχριστοι αυτοδυναμία στην επόμενη βουλή ,γιατί τότε θα μας χορέψει στο ταψί ,τα αντίχριστα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν ούτε που τα έχουμε φανταστεί .
Θα απαγορευτούν το άνδρας γυναίκα ,θα νοιώθουν μειονεκτικά οι άλλοι …
Τότε θα καταλάβουμε που παραδώσαμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και τι σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ …
Το αρνάκι που έγινε λύκος .
 
Έτσι την πάτησε και η Ουκρανία με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι ,που στην αρχή τον πίστεψε  ,έμοιαζε με αρνάκι και τώρα είναι ένας μικρός αντίχριστος ,που οδηγεί την Ουκρανία στον αφανισμό .
Δείτε βίντεο και φωτό από τις πρώτες του εμφανίσεις και πως είναι τώρα ,που παριστάνει τον ράμπο.
Η Ουκρανία εξαπατήθηκε από την δύση και τα ευρώ -δολάρια ,την πάτησε  και άνοιξε την πόρτα στο κακό ,που παρουσιάστηκε σαν πρόοδο και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ηθική  θρησκευτική απελευθέρωση από τον Ρωσικό ζυγό  και κατέληξε πόρνη της δύσης να σκοτώνει τα παιδιά της .
 
Αν δεν βοηθήσει η Παναγία  ,αν δεν αλλάξουμε μυαλά  , έτσι θα καταλήξουμε  , να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας  ,μας το έχουν ξανά κάνει στον εμφύλιο …
Θα δούμε  τον Κυριάκο ως σκληρό ράμπο το πρώτο αίμα…και δεν θα το πιστεύουμε .
 
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ

Αφήστε μια απάντηση