ΑΡΘΡΑ 29 Μάι 2023 - 20:49

Γ.Μ : Αποκάλυψη ΤΩΡΑ .

Γ.Μ : Αποκάλυψη ΤΩΡΑ .
Χαίρεται
Είμαστε σε πόλεμο …
Μπορεί να μελετώ την Αγία Γραφή ,ειδικά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ,να βρίσκομαι μέσα σε γεγονότα που περιγράφονται στους στίχους της  και να μην το αντιλαμβάνομαι .
Για αυτό το λόγο η ερμηνεία του ΤΩΡΑ του παρόντος ,των γεγονότων που τρέχουν ,ώστε να γνωρίζω τι γίνεται στον αόρατο ,πνευματικό πόλεμο σημαίνει σωτηρία .
Έτσι θα  λάβω τα μέτρα μου ,για την σωτηρία της ΨΥΧΗΣ μου ,είναι το πιο σημαντικό ,γιατί αφορά την ΨΥΧΗ μου
Είμαστε σε πόλεμο με τα πνευματικά της πονηρίας και τα όργανα τους ,τους δικούς τους ανθρώπους και ο πόλεμος βρίσκεται στο παρακάτω στάδιο .
 
 
Αποκ. 12,14        καὶ ἐδόθησαν τῇ γυναικὶ δύο πτέρυγες τοῦ ἀετοῦ τοῦ μεγάλου, ἵνα πέτηται εἰς τὴν ἔρημον εἰς τὸν τόπον αὐτῆς, ὅπως τρέφηται ἐκεῖ καιρὸν καὶ καιροὺς καὶ ἥμισυ καιροῦ ἀπὸ προσώπου τοῦ ὄφεως.
 
Η Εκκλησία του Χριστού ,μέσα στην Αποκάλυψη  γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα.
Είναι το πρόβλημα και ο στόχος του σατανά ,η Εκκλησία ,ο μοναχισμός του δημιουργεί πρόβλημα ,τον καίει ,μετά την επουράνια ήττα του ,όταν και  ὁ δράκων ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν.
Αποκ. 12,15        καὶ ἔβαλεν ὁ ὄφις ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ὀπίσω τῆς γυναικὸς ὕδωρ ὡς ποταμόν, ἵνα αὐτὴν ποταμοφόρητον ποιήσῃ.
 
Όπου υπάρχει αντίσταση πνευματική ,εκεί και από το στόμα του εξαπολύει με τα όργανα του, την αίρεση ,το χρήμα ,ὕδωρ ὡς ποταμόν για να πνίξει κάθε πνευματική αντίσταση .
Όπου υπάρχει πνευματικός φάρος που φωτίζει το σκοτάδι εξαπολύει μαζικές επιθέσεις  ,πως γίνεται αυτό ; 
 
Το Άγιο Όρος συμπεριλαμβάνεται και σε έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργίας δικτύου μονοπατιών, ύψους 30 εκατ. Ευρώ, συνολικά.
Αποκ. 12,16        καὶ ἐβοήθησεν ἡ γῆ τῇ γυναικί, καὶ ἤνοιξεν ἡ γῆ τὸ στόμα αὐτῆς καὶ κατέπιε τὸν ποταμὸν ὃν ἔβαλεν ὁ δράκων ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ.
 
Όσα έργα έγιναν και αυτά που θα γίνουν με τα ΕΣΠΑ  είναι από έλεον αμαρτωλών είναι βρώμικό χρήμα …και θα τα καταπιεί η γή μαζί με αυτούς που τα δέχτηκαν και δεν μετανόησαν .
Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που  ὁ ὄφις  έχει ανοίξει το στόμα του και εξαπολύει  το ὕδωρ ὡς ποταμόν πακτωλό χρημάτων .
Σε αποστολή …
Ήταν και σκοπεύει να ξαναγίνει  πρωθυπουργός μας  ,είναι όμως και όργανο ,αυτός και όλη  η δύση πρός το παρόν Όργανα που  ὁ ὄφις Χρησιμοποιεί για να πετύχει τους στόχους του .
Πάει και κάνει  όπου και οτι του πούν ,είναι άρρωστος με την εξουσία ,με την προβολή ,τον ακολουθεί ένας στρατός σωματοφυλάκων και αυτή την στιγμή θέλουν την αυτοδυναμία ,θέλουν πλήρως το  ΘΕΛΗΜΑ μας
τον στέλνουν να κάμψει τις αντιστάσεις ,ειδάλλως θα τον σβήσουν και θα βάλουν άλλον .το ξέρει και φοβάται .
Βλέπουν τον ΦΑΡΟ που λέγεται Άγιο Όρος να εναντιώνεται στο σκοτάδι που απλώνουν και στέλνουν τον δικό τους να τους πείσει και να πάρει ευλογία…
Η Ελλάδα ,οι Έλληνες ,είναι στόχος  και το Άγιο Όρος είναι εμπόδιο  ,στην πνευματικη αλλά και ολική καταστροφή μας ,
Στόχος να σβήσουμε ,να χάσουμε την ΠΙΣΤΗ μας, την ΨΥΧΗ μας σαν λαός ,και μετά το Αιγαίο  και ότι μας έχει απομείνει.
Θέλουν να μας υποτάξουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ να μας σκοτώσουν ,να πάρουν την ΨΥΧΗ μας ,ο Κυριάκος δεν ξέρει τι κάνει .
Ο Χριστός ,η Παναγιά ,ο Ουρανός είναι μαζί μας ,αλλα σέβονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας ,το αυτεξούσιο μας ,δεν εκβιάζουν ,δεν πιέζουν  ,Όστις θέλει …
 
 
Η Ελλάδα είναι ένας παγκόσμιος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ.
Ειδικά  το Άγιο Όρος ,παρά τις επιθέσεις που δέχεται από τον όφη , αποτελεί τον πιο φωτεινό Φάρο της Ορθοδοξίας  ,για όλο τον κόσμο .
Έτσι το σκοτάδι εκεί  επιτίθεται ,όπως και στην Λαύρα του Κιέβου .
 
 
Γεν. 4,7              ἥμαρτες; ἡσύχασον· πρὸς σὲ ἡ ἀποστροφὴ αὐτοῦ, καὶ σὺ ἄρξεις αὐτο
                          αμαρτάνεις ενώπιον του Θεού; Αλλά ησύχασε· το κακόν είναι εις την εξουσίαν σου και δύνασαι αν θέλης να το νικήσης.
 
Όλα είναι στο χέρι μας και από εμάς εξαρτώνται πλέον ,από την στάση μας στις εκλογές ,που θα παραδώσουμε το θέλημα μας .
Στραφήκαμε και πιστέψαμε στην δύση και έρχεται η ωρα που ζητά το κακό ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ,την πλήρη παράδοση μας ,σε ότι αυτό θέλει ,να του παραδώσουμε την ΨΥΧΗ μας .
Είναι πλέον πλήρως κατανοητή η ανάγκη της επέμβασης του Χριστού ,λίγο πρίν μας αφοπλίσει πλήρως και μας καταπιεί το σκοτάδι ,του Χαράρι ,του Σβάμπ , του Γκέιτς ,της λέσχης Bielderberg του σατανά …
 
 
Αποκ. 2,27         καὶ ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ῥάβδῳ σιδηρᾷ, ὡς τὰ σκεύη τὰ κεραμικὰ συντριβήσεται, ὡς κἀγὼ εἴληφα παρὰ τοῦ πατρός μου,
 
Δεν Θέλουν απλά ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ,την ΨΥΧΗ μας θέλουν , όλο σχεδόν τον κόσμο τον έχουν , την δική μας όχι.
Δεν θα την πάρουν ποτέ και  αντίθετα την κατάλληλη και ορισμένη ώρα θα συντρίβουν ,σαν   πήλινα πιατάκια …Οπως και η Ρωμαίική αυτοκρατορία .
Η λύση είναι ,σὺ δὲ ὅταν προσεύχῃ, εἴσελθε εἰς τὸ ταμεῖόν σου καὶ κλείσας τὴν θύραν σου πρόσευξαι τῷ πατρί σου τῷ ἐν τῷ κρυπτῷ· καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει
Καλή φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση