Drones θανάτου με εμβέλεια χιλιάδες χλμ!! Κίνηση-ματ των Ρώσων, vid

Το οπλοστάσιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ρωσίας περιλαμβάνει μια σειρά από εξελιγμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV).

Εδώ και χρόνια και πολύ περισσότερο από πέρυσι με την εκκίνηση της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η ρωσική αμυντική βιομηχανία βρίσκεται «στο κόκκινο».

Από την συνεχή παραγωγή εξοπλισμών δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα drones, που βλέπουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ουκρανική σύγκρουση.

Μεταξύ αυτών είναι το drone Orion, το οποίο βρίσκεται σε παραγωγή από το 2019 και διαθέτει τελική ταχύτητα 200 km/h και μέγιστο υψόμετρο 8 km.

Ο χρόνος πτήσης του Orion μπορεί να επεκταθεί έως και 24 ώρες.

Ένα άλλο drone, το Sirius, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή του το 2023 και έχει τελική ταχύτητα 180 km/h, μέγιστο υψόμετρο 7 km και χρόνο πτήσης έως και 20 ώρες.

Επιπλέον, το ρωσικό drone Altius είναι ένα προηγμένο UAV που μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ύψος 12 km, έχει τελική ταχύτητα 250 km/h και μπορεί να παραμείνει ψηλά έως και 48 ώρες.

Η εμβέλειά του αγγίζει τα 10.000χλμ.

Το συγκεκριμένο drone βρίσκεται σε μαζική παραγωγή από το 2021.

Και αυτά είναι μόνο όσα έχουν ανακοινωθεί. Πόσα ακόμα βρίσκονται και παρασκευάζονται σε μεγάλους αριθμούς στις εγκαταστάσεις της αχανούς Ρωσίας;;;

(απεμπε-EPA photo)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση