Γ.Μ : Καλύτερα τετρακόσια χρόνια σκλαβιά στον τούρκο ,παρά διακόσια χρόνια στους ευρωπαίους.
Χαίρεται
Καλύτερα τετρακόσια χρόνια σκλαβιά στον τούρκο ,παρά διακόσια χρόνια στους ευρωπαίους.
Η Vodafaone γιορτάζει …
CONNECT WITH PRIDE.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ATHENS PRIDE 2023. ΜΠΕΣ ΣΤΟ https://bit.ly/Pride_Parade2023 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Η Lidl γιορτάζει …
Γεν. 18,21          καταβὰς οὖν ὄψομαι, εἰ κατὰ τὴν κραυγὴν αὐτῶν τὴν ἐρχομένην πρός με συντελοῦνται, εἰ δὲ μή, ἵνα γνῶ.
 
Κατά την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ μιλώντας στον Αβραάμ ο Θεός του είπε ,κατέβηκα να δώ ο ίδιος  αυτό που συμβαίνει στα Σόδομα και τα Γόμορρα  
Δείχνοντας μας ,ενώ είναι πανταχού παρών , το μεγέθος αυτής της αμαρτίας ,που ακόμα και για τον Θεό είναι απίστευτη, ότι την πράττει ο άνθρωπος .
 
 
Αυτο που ούτε και τα άλογα ζώα δεν κάνουν ..
 
Ρωμ. 1,24          Διὸ καὶ παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς ἐν ταῖς ἐπιθυμίαις τῶν καρδιῶν αὐτῶν εἰς ἀκαθαρσίαν τοῦ ἀτιμάζεσθαι τὰ σώματα αὐτῶν ἐν αὐτοῖς,
 
Από Πάντα υπήρχαν αυτοί που ο απόστολος Παύλος λέει  παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν.
Όποιος έπεσε σε αυτήν την κατάσταση ή πιστεύει πως αυτή η κατάσταση είναι κάτι φυσιολογικό ,είναι  πλέον εγκαταλελειμμένο από τον Θεό σκεύος ,είναι κατοικητήριο δαιμόνων .
 
Γεν. 18,16          Ἐξαναστάντες δὲ ἐκεῖθεν οἱ ἄνδρες κατέβλεψαν ἐπὶ πρόσωπον Σοδόμων καὶ Γομόῤῥας.
 
Όταν η χείριστη αμαρτία  για τον άνθρωπο παρελαύνει  ελεύθερη ,απλά να περιμένουμε τα χειρότερα είναι θέμα χρόνου .
Δεν θα γίνουν τα χειρότερα για να λυτρώσει αυτούς τους βασανισμένους ,που παριστάνουν τους χαρούμενους μέσα στον κρυμμένο πόνο τους και την  παγιωμένη αμετανοησία τους .
Αλλά για να σώσει ,να λυτρώσει αυτούς που πνίγονται από αυτή την δυσωδία ,την πνευματική χολέρα και δεν παραδίδονται σε αυτήν την κατάσταση .
 
Ρωμ. 1,32          οἵτινες τὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ ἐπιγνόντες, ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι.
 
Η καταστροφή  για αυτούς που  πράττουν ,συμμετέχουν ,αποδέχονται , δεν αντιδρούν ,για αυτή την κατάντια της χώρας μας , είναι συμμετοχή ,ζηλέψαμε  την δύση και την αντιγράψαμε  είναι θέμα χρόνου για να μας σώσει ο Θεός .
οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι.
Δεν πράττουν μόνο αλλά  από ψυχικήν πώρωσιν και κακότητα επιδοκιμάζουν με όλην των την καρδιά και εκείνους που τα πράττουν.
 
 
Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι αυτή …που εξέφρασε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαβριήλ περί ομοφυλοφιλίας .
 
Τελικά τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιά  δεν μας έκαναν τόσο κακό , όσο διακόσια χρόνια σκλαβιά στην δύση   
οι τούρκοι δεν μας έκαναν χρωματιστούς …
 
 
Καλή φώτιση και αρχή Μετανοίας 
 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση