Τρόμου έναρξις: Αυτές οι τέσσερις θανατηφόρες ασθένειες «έρχονται» στην Ευρώπη – Τι λένε για Ελλάδα

Ετοιμάζουν την νέα πανδημία…

Επέστρεψε η «τρομοκρατία» που βιώσαμε επί εποχή Covid-19, καθώς Βρετανοί επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι τέσσερις από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες του κόσμου (Ζίκα, Δάγκειος, CCHF, RVF) έρχονται στη Βρετανία λόγω της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail,λέει πως πρόκειται για κουνούπια και τσιμπούρια που μεταφέρουν ιούς με ποσοστά θανάτου έως και 50% προειδοποιούν οι ειδικοί. Όπως ισχυρίζονται, η ασθένεια του ιού Ζίκα και ο Δάγκειος πυρετός θα εξαπλωθούν στο βρετανικό έδαφος, προειδοποίησαν.

Πιο πολύ τους ανησυχεί, λένε, ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) — μια ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 40%. Ο πυρετός της κοιλάδας Rift, («RVF») μια άλλη πιθανή απειλή, μπορεί να είναι ακόμη πιο θανατηφόρος, υποδηλώνουν τα στοιχεία.

Προετοιμάζουν τον κόσμο για μία νέα πανδημία, ώστε, όπως έχουν ισχυριστεί αντισυστημικοί πολιτικοί και επιστήμονες, να εφαρμόσουν το σχέδιο «Μία Υγεία – One Health» με δυνατότητα παρέμβασης αν όχι κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας στα κράτη και οι άνθρωποι θα πρέπει σε αυτή την κατεύθυνση να εμπιστεύονται τους κρατικούς επιστήμονες γιατί μόνο εκείνοι ξέρουν και τελικά να αποδέχονται μείωση των όποιων ελευθεριών έχουν σε προσωπικό επίπεδο.

Ήδη και στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, έκανε λόγο περί…«κλιματικής αλλαγής» και ιών που εμφανίζονται επειδή…καταστρέφεται το περιβάλλον.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος κατατάσσει τον CCHF ως μία από τις εννέα «ασθένειες προτεραιότητάς» του, προειδοποίησε δε ότι έχει ήδη φτάσει στη Γαλλία.

Ο καθηγητής Τζέιμς Γουντ, επικεφαλής κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, είπε στους βουλευτές της Επιτροπής Επιστήμης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας ότι ήταν «πολύ πιθανό» ο CCHF να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μέλλον.

Εξαπλώνουν δηλάδη τον τρόμο σε όλη την Ευρώπη!!!

Ο Γουντ διατείνεται επίσης ότι ο πυρετός της κοιλάδας Rift (RVF), ένας ιός που μεταφέρεται από τα κουνούπια, ο οποίος μπορεί να σκοτώσει έως και τους μισούς ασθενείς που κολλούν μια σοβαρή μορφή της νόσου, είναι ένα άλλο παθογόνο που πιθανότατα θα καταλήξει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η RVF είναι μια ιογενής ασθένεια που εμφανίζεται συχνότερα σε οικόσιτα ζώα στην υποσαχάρια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων των βοοειδών, των βουβάλων, των προβάτων, των κατσικιών και των καμήλων.

Κατηγορούν γενικά τα ζώα, έτσι ώστε το Κράτος να μπορεί να παρέμβει με πρόσχημα την Υγεία!!! Στην Ελλάδα αυτό ξεκίνησε στην Κρήτη (ΕΔΩ).

Τέλος σε χάρτη που παρουσιάζει η Daily Mail υπάρχουν τρία χρώματα όσον αφορά τις βαθμίδες επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά τον αιμορραγικό πυρετό. Η Ελλάδα βρίσκεται στη χαμηλότερη βαθμίδα, με κίτρινο χρώμα:

  • Aιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) ιολογικές ή ορολογικές ενδείξεις και παρουσία φορέα (κίτρινο)
  • 5 με 49 αναφερόμενα κρούσματα CCHF ετησίως (πορτοκαλί)
  • 50 και περισσότερα αναφερόμενα κρούσματα CCHF ετησίως (κόκκινο)
photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση