ΑΡΘΡΑ 16 Ιούν 2023 - 11:47

Γ.Μ : Έξω οι κλέφτες ….

Γ.Μ : Έξω οι κλέφτες ….
Χαίρεται
Ιω. 10,8             πάντες ὅσοι ἦλθον πρὸ ἐμοῦ, κλέπται εἰσὶ καὶ λῃσταί ·
 
Ο Χριστός Θα ξανά έλθει ,όταν λέει ὅσοι ἦλθον πρὸ ἐμοῦ ,δεν εννοεί μόνο πρίν την πρώτη του παρουσία ,αλλά και πρίν την Δευτερά του Θριαμβευτική παρουσία ,την ώρα την μεγάλη ,την επιφανή ,την ώρα της Κρίσεως όλων μας .

Πρίν και από τις δύο του παρουσίες ,προηγούνται κλέπται καὶ λῃσταί  ,κλεφτρόνια και λωποδύτες .αλλά τι είδος κλεφτρόνια και λωποδύτες είναι ; 
κλέπται εἰσὶ καὶ λῃσταί .
Παρακολουθώντας   τον  Χαράρι ,τοn Σαντγκουρού ,τον Σβάμπ  ,παλαιότερα τον Οsho ,την Μπλαβατσκυ ,την Αλίκη Μπείλυ ,κ.α σιωνιστές ,μασόνους ,νεοταξίτες ,παλαιούς και  νέους ,εν ζωή και πεθαμένους .
Όργανα του πονηρού ,ψυχες που έφυγαν οι περισσότεροι διαλυμένοι από αυτή την ζωή .
όλων αυτών που  προβάλλονται από την νέα τάξη πραγμάτων ,βλέπουμε μεσα στην ιστορία ,αυτούς τους  πάντες ,που λέει ο Κύριος .
Τι είναι αυτό που θέλουν να περάσουν ,ποιο είναι πραγματικά το κίνητρο τους ,που επικεντρώνεται η όλη τους προσπάθεια ,τι θέλουν να κλέψουν ,να ληστέψουν  και πώς ; 
Τι είναι αυτό που τους κάνει επικίνδυνους ,ενώ μοιάζουν φιλικοί  ,μοιάζουν σοφοί ,μοιάζουν έξυπνοι ,πρωτοπόροι 
τι είναι αυτό που  έχουν χάσει  και θέλουν να το αρπάξουν και από εμάς και μόνο έτσι νομίζουν ότι χαίρονται. .
Τελικά αποδεικνύονται και είναι σκοτεινοί και  κούφιοι ,σαν ασβεστωμένοι τάφοι …
 
Ματθ. 16,26       τί γὰρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ἢ τί δώσει ἄνθρωπος ἀντάλλαγμα τῆς ψυχῆς αὐτοῦ;
 
Ως Ορθόδοξος Χριστιανός  ένα πράγμα είναι αυτό που χρειάζομαι ,σε αυτό χρειάζεται να επενδύω ,να το φροντίζω ,να το τρέφω, να το φυλάω και να το συντηρώ ως προτεραιότητα  με τον άρτο τον εκ του ουρανού .
Μαζί με το σώμα, που δεν είναι προτεραιότητα αλλά ανάγκη και χρειάζεται την σχετική εγκράτεια .
Αυτό το ΕΝΑ είναι η βάση που αν κλονιστεί ,θα καταρρεύσω ,θα χαθώ, έστω και αν εξωτερικά μοιάζω ζωντανός  ,μέσα μου αν χάσω αυτό ,θα είμαι οριστικά νεκρός .
Αυτό που κυνηγάνε αυτοί οι  κλέπται  καὶ λῃσταί είναι η ΨΥΧΗ μου ,πως όμως θα μπορέσουν να μου την αρπάξουν ;
 
Λουκ. 8,50   ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀκούσας ἀπεκρίθη αὐτῷ λέγων· μὴ φοβοῦ· μόνον πίστευε, καὶ σωθήσεται.
 
Η ζωή και ο Θάνατος ορίζονται από το αν η Ψυχή είναι ενωμένη ή όχι με τον Θεό και τι είναι αυτό που ενώνει το άπειρο με το πεπερασμένο ,τι είναι αυτό που δίνει την ευκαιρία στο κτιστό να ενωθεί με το άκτιστο ;
 και να διατηρηθεί ζωντανό αιώνια  αυτό το κτιστό, που λογικά όπως όλα τα κτιστά, θα έπρεπε να φθείρεται και να πεθαίνει .
Είναι η ΠΙΣΤΗ στον Λόγο του Θεού ,στον Θεάνθρωπο Χριστό ,στις υποσχέσεις του ,στην επαγγελία του ,στην παντοδυναμία του ,ως μόνο δρόμο ανόδου , ανάστασης  και ανάληψης ,επιστροφής στον ουρανό .
Αυτή είναι η τροφή που είναι αναγκαία για την ζωή της ΨΥΧΗΣ και του σώματος ο ΛΟΓΟΣ του Θεού και η έμπρακτη ΠΙΣΤΗ σε αυτόν .
 
Λουκ. 22,32        ἐγὼ δὲ ἐδεήθην περὶ σοῦ ἵνα μὴ ἐκλίπῃ ἡ πίστις σου·
 
Ο απόστολος Πέτρος ,όλοι οι μαθητές εκτός του Ιούδα ,πίστευαν ότι εμπρός τους είχαν τον Μεσσία ,τον Θεάνθρωπο Χριστό ,δια της Πίστεως κυρίως τον ακολουθούσαν και προόδευαν  .
βοηθούσαν και τα θαύματα που επιτελούσε σε όσους είχαν ΠΙΣΤΗ ,την ενδυνάμωναν ακόμα περισσότερο ,αυτό άλλωστε κάνουν τα θαύματα ,επηρεάζουν την ΠΙΣΤΗ ,για αυτό επιτελούνται .
Πίστευαν αυτά που τους έλεγε ,πίστευαν και το ομολογούσαν ,ότι έχουν εμπρός τους την ΑΛΗΘΕΙΑ ,την ΟΔΟ ,το ΦΩΣ ,τον ΒΑΣΙΛΙΑ την επιστροφή στον Παράδεισο και την είσοδο στην Βασιλεία των Ουρανών .
Αυτός τους έστειλε το Άγιο Πνεύμα ,τους οδήγησε στην τελειότητα ,όπως και όλους τους Αγίους .
Σταδιακή και συνεχής η προσομοίωση ,το καθ ομοίωση ,του κτιστού με το άκτιστο .
 
Η ένωση του ανθρώπου με τον Θεό ,η ένωση του πεπερασμένου με το άπειρο ,η είσοδο του κτίσματος μέσα στην άπειρη  μνήμη του ακτίστου Θεού .
Η αιώνια κοινωνία του ένσαρκού Υιού του Θεού με το πλάσμα του ,μέσα στην Βασιλεία των ουρανών ,μέσα σε μία  αιωνιότητα ,περνάει μέσα από μια  σταδιακή και συνεχής  ανοδική  προσομοίωση του κτιστού με το άκτιστο ,
Αρχικά δια της ΠΙΣΤΕΩΣ  ,δεν χωράει και δεν αντέχεται ηάπειρη ΑΛΗΘΕΙΑ του άπειρου ακτίστου  , μέσα στο μικρό και πεπερασμένο κτίσμα ,χρειάζεται ταπείνωση και ΠΙΣΤΗ από το κτίσμα να δεχτεί αυτό τον βάρος  .
 
 
Ματθ. 18,3        ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ στραφῆτε καὶ γένησθε ὡς τὰ παιδία, οὐ μὴ εἰσέλθητε εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν.
 
Ένα παιδί που κρατάει το χέρι του πατέρα και της μάνας ,τους έχει απόλυτη  εμπιστοσύνη ,νοιώθει ασφάλεια ανάμεσα και με τους γονείς του .
Δεν φοβάται τίποτα ,όταν είναι στην αγκαλιά τους ,όταν είναι δίπλα του ,αν τους χάσει από τα μάτια του ,τότε μόνο φοβάται ,έχει βαθιά εμπιστοσύνη ,ΠΙΣΤΗ στους γονείς του .
Όταν μεγαλώσουμε φεύγουμε από τους γονείς μας ,αλλά απο τον  Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, δεν μας συμφέρει να απομακρυνθούμε ποτέ ,αλλά όλο και πιο πολύ να τον αναζητούμε ,δια της ΠΙΣΤΕΩΣ στον Χριστό που έγινε άνθρωπος για να μας οδηγήσει στον Πατέρα 
 
Ιω. 1,18             Θεὸν οὐδεὶς ἑώρακε πώποτε· ὁ μονογενὴς υἱὸς ὁ ὢν εἰς τὸν κόλπον τοῦ πατρός, ἐκεῖνος ἐξηγήσατο.
 
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ,τα όργανα της ,έχουν έναν στόχο ,την ΠΙΣΤΗ στον Υιό και Λόγο του Θεού ,την εμπιστοσύνη σε ότι έχει πεί και προαναγγείλει , στο Ευαγγέλιο ,τις εντολές του .
Λέει ο Σαντγκουρού , δεν υπάρχει παράδεισος ,ο παράδεισος είναι εδώ …ότι λένε αυτοί οι κλέπται καὶ λῃσταί  είναι ενάντια στην ενυπόστατη ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ψέμα και έχει στόχο την ΠΙΣΤΗ  στον Χριστό ,στον Λόγο .
 
Φωνάζει ο κλέφτης….

Γεν. 3,4             καὶ εἶπεν ὁ ὄφις τῇ γυναικί· οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·
Γεν. 3,5             ᾔδει γὰρ ὁ Θεός, ὅτι ᾗ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, διανοιχθήσονται ὑμῶν οἱ ὀφθαλμοὶ καὶ ἔσεσθε ὡς θεοί, γινώσκοντες καλὸν καὶ πονηρόν.
 
Αυτος ο ίδιος ο ὄφις συνεχίζει να μας καταδιώκει και εδώ στην γή ,πλέον  χρησιμοποιεί άλλα σώματα ,τα κάνει όργανα του ,τους νεκρώνει ,τους καταλαμβάνει και συνεχίζει να ψεύδεται ,να πλανά οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·
Να παλεύει νυχθημερόν να μας πείσει οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε  αλλά ,αν δεν τον ακούσετε ,δεν τον πίστεψετε αυτόν τον πλάνο τον Χριστό …
Με αυτά που σας προτείνω ,εγώ που σας αγαπάω και σας έχω ετοιμάσει ,με την τεχνολογία κ.α  διανοιχθήσονται ὑμῶν οἱ ὀφθαλμοὶ καὶ ἔσεσθε ὡς θεοί, αλλά όχι με αυτόν τον πλάνο τον Χριστό ,που λέει ότι αναστήθηκε κιόλας ,αλλά έτσι που σας λέω εγώ …
 
Θα ξεσκεπαστούν όλοι στον καιρό τους ,όπως και ο απατεώνας ο Osho ….
 
Τι Θέλει η ΝΤΠ ; να πιστέψουμε σε αυτούς ,να αρνηθούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ  ,την ΟΔΟ ,το ΦΩΣ  
Μας διαβεβαιώνουν οι νεκροί ,οι κλέφτες ,οι ληστές  οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·   ……
Μας μιλούν με μία αλαζονική βεβαιότητα , ότι αυτοί βρήκαν και έχουν τον τρόπο ,που θα μας δώσει την Χαρά ,
οτι θα αφυπνισθούμε πνευματικά  διανοιχθήσονται ὑμῶν οἱ ὀφθαλμοὶ 
Ότι θα γνωρίσουμε τον Θεό Πατέρα ,μας υπόσχονται οι πεθαμένοι την ζωή ,μας υπόσχονται μιά παραδεισένια επίγεια ζωή ,οι κλέφτες ,οι λωποδύτες ,εναλλάσσονται μέσα στην ιστορία ,ενας τέτοιος και ο Osho …
 
 
Δεν είναι μόνο κλέφτες και ληστές της ΨΥΧΗΣ ,είναι γενικά κλέφτες και ληστές ,αυτός ο μεγάλος απατεώνας  γκουρού ο Osho, είχε κάνει τεράστια περιουσία , είχε στόλο rolls royce ,είχε χαρέμι ,είχε διαλύσει πόσες οικογένειες ,έκλεβε ψυχές ,ζωές και περιουσίες …
πέρασε και από την Ελλάδα ,αλλά  ευτυχώς δε έκατσε ,διάβολοι μεταμορφωμένοι ,που κάποτε δεν μπορούσαν να σταθούν πουθενά ,τους καταλάβαιναν και τους έδιωχναν  από παντού ..
 
Πρίν τον Χριστό ,έρχονται πρώτα τα κλεφτρόνια …
 
Ήλθε όμως ο καιρός τους ,να επιτρέψει ο Θεός ,αυτοί οι κλέφτες ,οι ληστές της ανθρώπινης  πολύτιμης  ΨΥΧΗΣ ,αυτά τα κλεφτρόνια ,αυτοί οι λωποδύτες ,να κυκλοφορούν ελευθερά και να αρπάζουν ΨΥΧΕΣ ,λόγω της δικής μας αποστασίας .
Το Χρηστό σύστημα συναγερμού , που κρατά τα κλεφτρόνια έξω …
 
Είμαστε στον καιρό που κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα τα κλεφτρόνια ,οι λωποδύτες ,όποιος πρόλαβε κλείδωσε ,αμπάρωσε ,τον οίκο του ,την ΨΥΧΗ του ,πίστεψε και πιστεύει στον Χριστό .
Αν το αποδεικνύει με την ζωή ,του ,τις επιλογές του ,τις πράξεις του ,με την ΜΕΤΑΝΟΙΑ του για τις αμαρτίες και τα λάθη που έκανε μακριά του ,τότε δεν κινδυνεύει από αυτά τα κλεφτρόνια …
 
Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησόν με και τα κλεφτρόνια μένουν μακριά ...
 
Ρωμιοί ,απανταχού βαπτισμένοι Ορθόδοξοι ,οι μόνοι που λάβαμε το Άγιο Βάπτισμα ,το χρίσμα ,το Άγιο Πνεύμα 
Αν δεν αφήσουμε να σβήσει ,είμαστε οι μόνοι που θα τους διακρίνουμε ,θα τους δείξουμε στον κόσμο και θα τους κυνηγήσουμε έξω από την ΨΥΧΗ μας .
Δεν μιλάμε  για κάτι που εκτιμάται , αναπληρώνεται ,ανταλλάσσεται ,αλλά για την υπερπολύτιμη ΨΥΧΗ Ξεχάστε σπίτια ,χρήματα ,αυτοκίνητα ,αυτά τα έχουν  ,την ΨΥΧΗ  μας  θέλουν και απαιτούν 
 
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση