Θρησκείες τέλος!!! Η τεχνητή νοημοσύνη θα γράψει νέες «ιερές γραφές»! Έρχονται τα πάνω-κάτω, vid

Τι δήλωσε ο Χαράρι…

Ο Yuval Noah Harari, ένας από τους ανώτερους συμβούλους του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και του προέδρου του Klaus Schwab και συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζει ότι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την αντικατάσταση των γραφών θα δημιουργήσει ενοποιημένες «θρησκείες που θα είναι πραγματικά σωστές».

Ετοιμάζεται ραγδαία αλλαγή σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, όταν η πραγματική τεχνητή υπερνοημοσύνη εμφανιστεί στους ανθρώπους, έχοντας την δική της προσωπικότητα (ΕΔΩ).

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δημιουργήσει νέες ιδέες. Μπορεί ακόμη και να γράψει μια νέα Βίβλο.

Στο διάβα της ιστορίας, οι θρησκείες ονειρεύονταν ότι είχαν ένα βιβλίο γραμμένο από μια υπεράνθρωπη νοημοσύνη, από μια μη-ανθρώπινη οντότητα.

Κάθε θρησκεία ισχυρίζεται: ”Το δικό μας βιβλίο. Όλα τα άλλα βιβλία των άλλων θρησκειών τα έγραψαν άνθρωποι αλλά το δικό μας όχι!!!! Αυτό προήλθε από κάποια υπεράνθρωπη νοημοσύνη.”

Σε μερικά χρόνια, ίσως να υπάρχουν θρησκείες που θα έχουν όντως δίκιο… Σκεφτείτε απλώς μια θρησκεία της οποίας το ιερό βιβλίο θα είναι γραμμένο από μια τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα σε μερικά χρόνια».

Και έτσι θα καταργηθούν οι διαφορές μεταξύ των θρησκειών, με την τεχνητή νοημοσύνη να γράφει νέες… «ιερές γραφές»!!! Ωστόσο η Αλήθεια του Χριστού, η οποία δεν έχει σχέση με καμία θρησκεία, ούτε με την λεγόμενη χριστιανική, θα μείνει ξανά απ’ έξω!!!

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση