“εκεί που θα πίνετε τον καφέ σας θα ακούσετε τα μαντάτα ” είπε ο αείμνηστος Γέροντας Θεόδωρος Ασκητής των Αστερουσίων ΚΡΉΤΗΣ

“Νέα μονάδα πληροφοριών του Ισραήλ προετοιμάζεται για «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Yedioth Ahronoth»[ynet.co.il], η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών δημιούργησε μια νέα μονάδα για να προετοιμαστεί σε έναν πιθανό πόλεμο με το Ιράν. 

 
Η ισραηλινή εφημερίδα ανέφερε ότι η νέα μονάδα πληροφοριών του ισραηλινού στρατού «ολοκλήρωσε τα περιγράμματα ενός πολέμου που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, του πρώτου πολέμου Ισραήλ-Ιράν».
 
Η εφημερίδα τόνισε ότι οι άμεσες συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και ότι ο επόμενος πόλεμος στους θεσμούς ασφαλείας θα είναι μια πολυμέτωπη σύγκρουση που θα περιλαμβάνει έναν άμεσο πόλεμο εναντίον του Ιράν.”
“το Ιράν: Δηλώνει πως ανέπτυξε νέο πύραυλο Κρουζ μεγάλου βεληνεκούς
Η Τεχεράνη επεκτείνει το πρόγραμμα ανάπτυξης πυραύλων, ιδίως βαλλιστικών πυραύλων, παρά τις αντιδράσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Ισχυρίζεται πως το πρόγραμμα έχει αμυντική και αποτρεπτική φύση”
 
12 Ιουνίου 2023 επισημαίνουμε:
“ψηφιακό νόμισμα – σφράγισμα ” = ο πολιτισμός της νέας αταξίας. “η Λευτεριά θα έρθει από εκεί που χύνονται τα νερά”, είπε ο Άγιος Κοσμάς και εννοούσε τον Τίγρη και τον Ευφράτη που καταλήγουν στον Περσικό. Βλ.

Αφήστε μια απάντηση