ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Οι αληθινοί πιστοί στο βασίλειο του Αντίχριστου (κοινωνία του τέλους του χρόνου) θα ζήσουν στη μοναξιά, μακριά από τον κόσμο.  Δεν θα υπακούουν σε κανέναν αστικό νόμο της κοινωνίας, δεν θα έχουν κανενός είδους αστικές υποχρεώσεις.
Όσοι θα αναγνωρίσουν τους νόμους της κοινωνίας και θα υπακούσουν, έστω και απρόθυμα, θα γίνουν μέτοχοι του αντίχριστου μέσω αυτού και θα απορριφθούν από το πρόσωπο του Θεού.  Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του αντίχριστου, θα υπάρχει ένας σατανικός νους, ο οποίος θα ενεργεί πολιτικά, χωρίς να αγγίζει την πίστη με βάναυσο και άμεσο τρόπο.  Τουλάχιστον όχι στην αρχή…
 Σε όλους θα δοθούν ίσα δικαιώματα, όλες οι αιρέσεις θα έχουν πλήρη ελευθερία, αν και στο τέλος η εξουσία του αντίχριστου θα πολεμήσει όλες τις αιρέσεις και όλες τις θρησκείες.  Θα ενεργήσει ηθικά και θα επιδιώξει να πείσει και να πληγώσει θανάσιμα τις ψυχές όλων των ανθρώπων.
 Μόνο όσοι σέβονται τους νόμους του κράτους και δεν παραβιάζουν την «πειθαρχία» που επιβάλλει η σατανιστική παγκόσμια κυβέρνηση, δηλαδή προδότες, άπιστοι και δειλοί, θα έχουν το δικαίωμα να κηρύττουν και να εκτελούν «νόμιμες» εκκλησιαστικές λειτουργίες.
 Οι χώροι λατρείας (εκκλησίες και μοναστήρια) θα είναι υπό αυστηρή επίβλεψη και σε αυτούς θα υπαγορεύει η ίδια ηγεσία, αυτή είναι η κεφαλή αντί του Χριστού και δεν θα υπηρετούν πλέον τον Χριστό, αλλά τον αντίχριστο.
 Όμως οι τυφλοί και αδαείς «χριστιανοί» δεν θα προσέξουν τίποτα, παρόλο που ένα μωρό μπορούσε να το καταλάβει αυτό!  Η κυριαρχία των καταραμένων θα φέρει τους πάντες υπό αυστηρό έλεγχο, για να ξέρουμε ακριβώς ποιος υπακούει και ποιος όχι.
 Όπως γράφει και ο πατήρ Λαυρέντιος από το Τσέρνιγκοφ: «Τότε θα σε αναγκάσουν να πας στην εκκλησία, αλλά δεν πρέπει να πας».  Ωστόσο, κάποιοι δεν θα διωχθούν από την αρχή, για να διατηρήσουν την όψη της ελευθερίας της συνείδησης.
 Μόνο προς το τέλος, όταν όλοι θα βρεθούν εκμηδενισμένοι στον στάβλο της Βαβυλώνας και η οργή του Θεού θα πλησιάσει, η εξουσία του αντίχριστου θα διατάξει να καταστραφούν σαν σκληραγωγημένοι εγκληματίες, όλοι όσοι επαναστατούν «κατά της ανθρωπότητας» και αρνήθηκαν να υποταχθούν στον Σατανά…
 Και σε αυτούς τους δύσκολους και πεσμένους καιρούς, ολόκληρος ο λαός που υποτάσσεται στον Αντίχριστο, θα δεχτεί με ενθουσιασμό τα μέτρα που έλαβε το κράτος χωρίς να αντιταχθεί.  Θα πάνε σαν τυφλό κοπάδι στην άβυσσο του αιώνιου θανάτου.
 
 ☦️ Επίσκοπος Τομπόλσκ και Σιβηρίας ☦️
 
 (Άγιος Ιεράρχης Νεομάρτυρας)
 Δολοφονήθηκε από τους Μπολσεβίκους το 1918

Αφήστε μια απάντηση