Γ.Μ : Δεν προλαβαίνουν να μας σώσουν βλέπουν ….
Χαίρεται
 
Ματθ. 24,21   ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ….
 
Πριν λίγες εβδομάδες, ο Nigel Farage  κατήγγειλε πως ο τραπεζικός του λογαριασμός έκλεισε ξαφνικά χωρίς η τράπεζα να του εξηγήσει τους λόγους. 
 Τότε διάφορά ΜΜΕ  ισχυρίστηκαν πως αυτό έγινε επειδή ο Βρετανός πολιτικός και δημοσιογράφος δεν πληρούσε κάποια οικονομικά κριτήρια. 
Σύντομα  όμως βγήκαν στη δημοσιότητα τραπεζικά έγγραφα όπου αποκαλύπτεται ότι ο λογαριασμός του Farage έκλεισε επειδή οι απόψεις του δεν άρεσαν στην τράπεζα!
 
Ποιες είναι οι απόψεις αυτές; 
 
Στο έγγραφο αναφέρονται η υποστήριξη του Farage στο Brexit και στον Ντόναλντ Τραμπ, το ότι είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός αλλά και το ότι – είναι φίλος με τον διαβόητο “αρνητή εμβολίων”…Νόβακ Τζόκοβιτς! 
Αξίζει να σημειώσουμε πως, τον τελευταίο καιρό, ο Farage έχει προσεγγίσει δέκα τράπεζες για να ανοίξει καινούργιο λογαριασμό και όλες αρνήθηκαν
Τι μπορεί να σημαίνουν για όλους εμάς όλα αυτά ; 
 
Ότι  πλέον μπαίνουμε σε μία άλλη  πίστα  ,σε ένα άλλο επίπεδο  ,που μπροστά του τα μέτρα της πανδημίας θα μοιάζουν αστεία και η νέα θλίψη για τον κόσμο  θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν
Αυτή η ΘΛΙΨΗ η πίεση ,ο στραγγαλισμός της  ελευθερίας μας και των δικαιωμάτων μας ,δεν θα έχει προηγούμενο και θα  μοιάζει με αυτή την κατάσταση που περιγράφει ο Τζωρτζ Όργουελ  στα βιβλία του .
 
1984.
 
ο Τζωρτζ Όργουελ  περιγράφει προφητικά την μεγάλη θλίψη και την κατάσταση που θα επικρατεί στην ανθρωπότητα
Στο βιβλίο του  1984  ο ήρωας  Γουίνστον Σμιθ ζει υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μεγάλου Αδελφού, που ακούει και βλέπει όλες τις κινήσεις του, ακόμη και τις σκέψεις του και ταυτόχρονα ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς καταπίεση, έναν κόσμο στον οποίο μέλη του Κόμματος, μέλη του Εσωτερικού Κόμματος, αλλά και προλετάριοι θα ζουν ελεύθεροι.
 
Big Brother …
Ο κόσμος περίμενε  και νόμιζε ότι μπορεί να ξεφύγει  από αυτή την κατάσταση ,τώρα είναι μέσα σε αυτή την κατάσταση  και ακόμη πιστεύει πως μπορεί να ξεφύγει από τον Μεγάλο Αδελφό .
Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε  από τον Μεγάλο αδελφό  με καμία ανθρώπινη δύναμη ,παρά μόνο με την βοήθεια 
την συνδρομή ,την Βοήθεια του Χριστού  με την βοήθεια της εκκλησίας του .
Όμως η ΔΥΣΗ αρνήθηκε τον Χριστό πίστεψε στον πάπα , στον Καρλομάγνο ,σε μία fake εκκλησία .
 
 
Γιατί δεν φωνάζετε τώρα τον πάπα  και την εκκλησία του  να σας  σώσει από τον Big Brother ; 
 
Δεν προλαβαίνουν  γιατί κατά δήλωση του ποντίφικά Μοναχές και ιερείς βλέπουν πορνό στο Ίντερνετ
Αν περιμένετε  Ευρωπαίοι αυτοί να  σας σώσουν από τον Big Brother δεν μπορούν είναι απασχολημένοι …
Αντί για Θεία λειτουργία κάνουν μία  προσωπική προσευχή και τρώνε cookies και αντί για αγιασμό βάζουν αλατόνερο σε μία στέρνα για να μην χαλάει το νερό …
 
 
Η μόνη ελπίδα του κόσμου αυτή την ιστορική στιγμή είναι η ΕΛΛΑΔΑ η  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .
Έλληνες βάλτε το καλά στο μυαλό σας ,έχουμε  την διαχείριση μιάς αμύθητης κληρονομίας κατευθείαν από το σεντούκι του Θεού .
Με αυτήν την κληρονομία γινόμαστε ,εμείς οι λίγοι παντοδύναμοι και μπορούμε να σώσουμε έστω και για λίγο τον κόσμο ,να του δώσουμε λίγο χρόνο και να σωθούμε και εμείς .
 
Είναι θέμα χρόνου ,θα μας θα μας θλίψει για λίγο , αλλά θα ειναι η κλήση του Νέου Ισραήλ , για την τελευταία διάδοση του Ευαγγελίου στον κόσμο ….
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση